Mīļās meitenes ! Ko Jūs domājat par iepazīšanos ar otro pusīti jeb meklēsanu interneta pretejo dzimumu ka piem otrapuse.lv u.t. :D Kā zināt ka tiesham turp otra puse aatrodas reals cilveks, ne krāpnieks vai izmantotajs :( vienkarxhi velos zinat Jusu domas paldies jau ieprieks
Pati uz to neparakstītos, bet draudzene tikko atgriezās no medus mēneša. Apprecējusies ar internetā iepazīto vīrieti.. Tikai sākumā izgāja virknei idiotu, kamēr sastapa jauku vīrieti
Nav jau tie portāli tik traki, kā daudzi saka. Esmu tur iepazinusies ar dažiem, kuri kļuvuši labi draugi man, arī esmu tur atradusi pāris, ar kuriem esmu kādu laiku tikusies. Dīvaiņu jau tur arī ir, bet normālo arī netrūkst. Nevajag tik reģistrēties ar domu, atrast savu nākamo vīru.
Paldies meitenes, bet kā vēl lai atrod savu īsto , galvenais kur?
Ā, zajebiss, Tu neesi nemaz atradusi savu "īsto" un jau cep n-tās diskusijas ar jautājumiem, kas ir ovulācija un kad un kā labāk palikt stāvoklī, jo redz gribi meitiņu. ZAJEBISS!
Tādus portālus kā otrapuse.lv neapmeklēju, neinteresējos par viņiem, tāpēc, īsti nemaz nezinu, cik tur reāli iepazīties ar normāliem cilvēkiem..
Ar savu iepriekšējo draugu iepazinos draugiem.lv. Nodraudzējāmies 2 gadus..
Es ticu, ka var iepazīties un, ka var arī izveidoties ilgstošas attiecības.
Draudzenes dēļ piereģistrējos savā vārdā draugiem.lv tajā iepazīšanās klubiņā, tur arī uzrakstīja daudz puišu,ar vienu noriskēju un satikos. Esmu laimīgāka kā jebkad,pēc 5 dienām svinēsim gadadienu :) domājam par pārvākšanos un dzīvošanu kopā. Un tik labs puisis uz ielas nemētātos,tādu satikt nezinu vai otru sanāktu :)
manuprāt internetā iepazīstas tikai neveiksminieki, kuri nejēdz iepazīties dzīvē. Normāli cilvēki iepzīstas dzīvē nevis caur kaut kādiem saitiem tā kā jaā, internets ir priekš neveiksminiekiem. Un zinu ļoti daudzus kas tāpat domā.
Iepazinos ar savējo internetā, esmu laimīga :) Pietam aizgājusi biju ar daudziem citiem jaukiem puišiem uz randiņiem pirms tam, vienkārši ar tiem neradās tā saikne kā ar manu draugu.. Un kā jau Kristiāna teica..
Un tik labs puisis uz ielas nemētātos,tādu satikt nezinu vai otru sanāktu :)