57days Nu ja ir daudz balata un radinieki, tad jau nav problēma, tikai man nav. Ja būtu tad es jau sen būtu nopircis kādu BMW X5 un sen jau būtu man draudzene. Bacardi Ejot viens pats uz klubu es izksatīšos pēc īsta neveiksminieka :(
Kad es iepazinos ar savu draugu mums abiem bija 17. Un nebija nekā, abi mācījāmies, viņš pabeidza skolu, es izstājos, bet tagad mācos atkal. Bet mums ir darbs, mašīna, īrējam dzīvokli un ir labi. Abi darījām, centāmies, un, kad tagad ir 21/22 gadi, ejam vēl uz priekšu, lai būtu māja un vēl labāka dzīve.
Sadraudzējies ar Kristiānu Ronaldo (vai kāds viņam lietotāja vārds), tas puisis nemaz neplāno atraut draugiem kaut minūti brīvā laika, pat tad, kad būs sieva un 10 bērni. Viņš ar meiteni nekad nebūs pārāk aizņemts.
57days
Es to nedomāju kā joku, bet patiešām!
Esmu vienīgais tāds lohs kuram nav meitnes, un vienmēr visur jastaigā vienam, turklāt visdrīzāk no malas izskatos pēc pilnīga neveiksminieka.
Visiem manā vecumā jau sen ir bijušas attiecības un sekss jau ar vairkā meitenēm, bet man vispār ne viena, ne otra :(
Skarbi, bet tomēr tā ir patiesība, es neesmu nekam derīgs, jo pat nevaru sev draudzeni atrast :(