Es reizēm gatavoju puisim nežēlīgi garšīgas maizītes (Ķiloku necienītājām nederēs.) .
Sarīvē sieru, pievieno majonēzi un mazlietiņ krējumu. Klāt pierīvē ķiploku. Visu masu sajauc kopā.
Ņem maizes šķēli, uzklāj sviestu vai margarīnu, uzliek tomāta šķēlīti un virs tomāta klāj iepriekš pagatavoto masu.
NU ĻOTI garšīgi sanāk. (l)
Sinepe, tas man atgādina maizes, kas ceptas cepeškrāsnī. Nenormāli garšīgas. Tik krāsns nav. :D Hmm, Rīgā kaut kur pasniedz krāsnī ceptas maizes ar masu - burkāni,ķiploki,majonēze? :p
Ir pat ļoti garšīgi. Pati senāk taisīju: vienu baltmaizes šķēli apsmērēju ar iebiezināto pienu (nevārītu), otru ar melleņu vai upeņu ievārījumu, saliku kopā burgerītī un ēdu. Mmmmm... bija ļoti gardi.