Ko Tu šovakar 2? :D

Reitings 84
Reģ: 28.06.2014
Sveikas, nelasīju garo diskusiju, bet apskatījos, ka tas vakardienai.
Tad, nu, varbūt, šodien ir kāda ballēt gribētāja?
16.08.2014 19:45 |

Reitings 696
Reģ: 29.05.2014
Mans arī tikai uz rīta pusi, tāāāās booorings vienai..
16.08.2014 23:35 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Sommer.. Tu pati lieliski apzinies, ka viņš ir mērglis. Ko tu viņā mīli? Iespējams kādu idealizēto viņu, iespējams mīli kaut kādas atmiņas par viņu.. Bet tas nav viņš šobrīd. Viņš tevi nav sāpinājis vienreiz, viņš tevi ir sāpinājis tik, tik daudz reižu, un tas nav pareizi likt sev ciest vēl vairāk.
Tu varbūt baidies būt viena? Kā man viens cilvēks teica - ir jāaizver vienas durvis, lai atvērtos 100 citas. Tev varbūt nebūs drauga mēnesi, gadu, bet pēc tam viss saliksies pa plauktiņiem un būs viss daudz labāk un pareizāk, ka ir šobrīd.
Saņem sevi rokās, ļauj sev būt uz viņu dusmīgai un aizvainotai, beidz viņam piedot viņa cūcības un neklausies tajos salkanajos tekstos, izslēdz viņu no savas dzīves.
16.08.2014 23:38 |

Reitings 1315
Reģ: 27.10.2012
Šovakar raudu, pietrūks suņuks, jo jāsūta uz 2 mēn.apmācībām apsardzē, saprotu ar prātu, ka nepieciešams, bet ar sirdi nē - negribu laist, ļoti mīlu un viņa mana dzīves saulīte smaidīgā.
16.08.2014 23:42 |

Reitings 696
Reģ: 29.05.2014
visi šovakar sēŗīgi...
16.08.2014 23:43 |

Reitings 1748
Reģ: 08.03.2013
paldies, meitenes.. ripas sadzertas mierīgākam prātam, būs jau labi..

Persephon, biji Lejeniekos? ;)
16.08.2014 23:43 |

Reitings 180
Reģ: 05.08.2014
Paldies, switched on, ļoti palīdz, kad cilvēki no malas šādi pasaka. Kaut gan es pati arī to lieliski apzinos. Un, jā, šķiet, ka es mīlu atmiņas, tos skaistos mirkļus, kuri ir bijuši, par spīti tam, ka slikto ir bijis krietni vairāk. Ar prātu saprotu, ka vairs nav jēgas ticēt tam, ka viņš mainīsies. Bet, kad viņš man sāk dievoties un ar saviem ''es negribu vairs tādu dzīvi, es negribu tev darīt pāri un es nedarīšu, tikai ļauj man sevi pierādīt'', es, kā pilnīgākā muļķe padomāju, ka vēl pēdējo iespēju varu dot.
Tagad, kad mēnesi vairs nedzīvojam kopā, redzu, cik labi ir būt prom no nemitīgām asarām un strīdiem, bet tomēr, kad uzaicina pie sevis kaut uz vienu dienu, es nespēju pateikt nē. Un šobrīd viss ir palicis tā, ka nākamnedēļ braukšu ciemos uz 2 dienām.

Bļāviens, es pati grauju savu dzīvi. :(
16.08.2014 23:49 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Sommer.. Ahh.. Ak, Tu naivā romantiķe. Es saprotu katru tavu domu gājienu un kādā veidā tu ļauj sev darīt pāri, pati sevi apmānot. Vai tu jau viņam neticēji 100 reizes, kad teica, ka mainīsies? Vai tu jau nedevi iespēju? Vai viņš tevi pēc tam nesāpināja vēl 10 reizes?
Ir tā, ka viņš nekad nebūtu skrējis pie bijušajām vai licis tev taisīt abortu, ja tu patiešām būtu viņam svarīga. Tātad, diemžēl neesi. Tas nenozīmē, ka esi slikta, vienkārši viņš nav tavs cilvēks. Ar katru "iespēju", ko tu viņam dod, tu izmet vējā savas asaras un dārgo laiku, kas iet tikai uz priekšu.
17.08.2014 00:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)