Draudzība starp vīrieti un sievieti

Reitings 32
Reģ: 16.08.2014
Kādas ir jūsu domas par draudzību starp vīrieti un sievieti, kas sākusies ir no nulles: cilvēki satikās, iepazinās un sadraudzējās?

Šobrid esmu tādāsituācijā. Mani pašu tajā viss apmierina, tomēr citiem patīk bāzt degunu tur,kur tas nav paredzēts. Īsumā izstāstīšu: iepazināmies pirms nepilniem trīs gadiem, iepazīšanās bija saistīta ar interesēm, kas abiem izrādījās kopīgas. Sekoja tikšanās, kopīga laika pavadīšana, iepazinos un sadraudzējos arīar viņa draugiem,ar viņu draudzība kļuva arvien ciešāka. Būtībā mūs vieno kopīgas intereses, intelektuāla saikne. Kā draugs viņš man tiešām daudznozīmē, zinu, ka vienmēr varu uz viņu paļauties, uz padomu, uz palīdzību... Esam kopīgi apmeklējuši daudz adžādus pasākumus, kad tiekamies, laiparunātos, tikšanās ieilgst uz vairākām stundām,jo varam runātpar visu, dažādu apstākļu dēļ arī nakšņojuši divatā (bez divdomībām), viņš mani mācījis peldēt, un tamlīdzīgi.

Kur ir sarežģījumi:

Šādas attiecības apkārtējiem nav izprotamas. Mani draugi un paziņasnetic, ka starp mums ir tikai draudzība, tāpēc reizēm nākas uzklausīt dažādas aizmuguriskas runas,kas nav patīkami. Es saprotu,ka no malasvar izskatīties, ka ir kas vairāk, bet es nevaru un negribu visiem skaidrot to kā ir pateisībā. Tas viss noved pie nākamā: šo gadu laikā esmu uzsākusi vairakas attiecības, bet tās īsti neturpinās, jo viss atduras pie tā paša - agrāk vai vēlāk izjūk,jo atrodas "labvēļi", kas vēlasapgaismot viņus par manām "attiecībām" ar to otru cilvēku. Un īstenībā viņš IR lielisks cilvēks, kuru zaudēt nevēlos, it seviķši, ja tās jaunās uzsāktās attiecības vēl nav tādā fāzē,kad tas cilvēks ir paspējis kļūt par svarīgu dzīves sastāvdaļu. Esmu strupceļā, gribu dzirdēt viedokļus. :D

PS Neesam pusaudži, man ir 25, viņš ir 8 gadus vecāks.
16.08.2014 18:26 |

Reitings 738
Reģ: 14.10.2011
Man arī ir labākais draugs - vīrietis. Nekad nav bijusi neviena draudzene, kura būtu tuvāka par viņu. Mūsu draudzība ilgst jau piecus gadus un uzskatu viņu par savu brāli, kura man nekad nav bijis. Šo gadu laikā esam kopā bijuši neskaitāmos pasākumos, esam līdz rīta gaismai runājuši par dzīvi, esmu atklājusi savas emocijas un slēptākās domas, viņš bijis plecs uz kura izraudāties mirkļos, kad ir skumji un tas, kuram piezvanīt kaut nakts vidū, lai justu atbalstu. Kopā esam nakšņojuši, gulējuši vienā gultā, bet nekad šo gadu laikā neesmu iedomājusies par to, ka mūsu starpā varētu būt kas vairāk, jo pat ja to gribētu, nespētu pārkāpt pāri robežai un sabojāt visu skaisto draudzību, kura mūs vieno. Viņam, tāpat kā man, ir otra pusīte, taču prieks, ka ne no mana drauga, ne no viņa meitenes puses nav nekādu iebildumu, jo visi iesaistītie saprot, ka šī ir tīra draudzība bez zemtekstiem vai kādiem slēptiem nodomiem.
Iespējams, šis ir viens no gadījumiem, kad tāda draudzība tiešām spēj pastāvēt, jo pārsvarā vienmēr dzirdu to, ka kādam no abiem iesaistītajiem dzimst jūtas un tas visu tomēr kaut kādā ziņā maina...
17.08.2014 00:21 |

Reitings 32
Reģ: 16.08.2014
jo pat ja to gribētu, nespētu pārkāpt pāri robežai un sabojāt visu skaisto draudzību, kura mūs vieno.

lūk,tieši tādas sajūtas man arī: varētu it kā ļaut jūtām veidoties,bet negribas pazaudētto, kas ir.
17.08.2014 00:25 |

Reitings 71
Reģ: 01.07.2014
man ir labs draugs ar kuru nu nekādā gadijumā nekad nevarētu veidot attiecības. man ir attiecības, viņam ir mīlestība, bet tas mūsu draudzību satuvina, braucam bieži 4tā atpūsties. vienu reizi tusiņā vilku vinu no sūdiem ārā kamēr manējais jau saldi čučēja, un tad saņēmu skarbus vārdus par to, ka uztraucos par svešu puisi un, ka manējais nu nekad tādu nepiedos. pf, piedeva un vēl atvainojās, ka nebija spējīgs palīdzēt, a drauga meitene man paldies vēlāk teica. tā jau ir, kas īsti nezina neko savā galvā var fantazēt ko grib. tā lūk!
17.08.2014 09:45 |

Reitings 2267
Reģ: 01.06.2014
Man viena radiniece stāstīja, kā viņai šāds parasts labākais draugs, ar kuru nekad nemūžam neko ļoti daudzus gadus, pēc pieciem gadiem, kad viņa bija pārcēlusies uz citu valsti un apprecējusies, atrakstīja soc.tīklā, ka tos ciešos draudzības gadus viņš viņu mīlēja un cik grūti viņam bija, kad viņai bija attiecības ar citiem utt. Tā kā.. piekrītu, ka draudzība starp vīrieti un sievieti nevar būt, vienmēr kādam būs jūtas, pat ja tagad jums liekas, ka tādu nu noteikti nav.

Un autores gadījumā jau ir skaidri redzams, ka viņai jūtas ir, jo, ja attiecības ir tikai kā ar brāli, tad nebūtu nemaz šādu domu:
lūk,tieši tādas sajūtas man arī: varētu it kā ļaut jūtām veidoties,bet negribas pazaudētto, kas ir.

Autorei droši vien ieteiktu sākt veidot attiecības ar šo draugu.
18.08.2014 11:55 |

Reitings 1291
Reģ: 16.03.2014
Man arī ir labākais draugs, nu jau kādus gadus 6, laikam. Sākumā, liekas no viņa puses bija kaut kādas simpātijas pret mani, bet es liku saprast, ka mūsu starpā nekad nekas nebūs vairāk par draudzību. Kopš tās reizes, nekad nav bijuši nekādi pārpratumi..

Kolēģei bija labākais draugs, ļoti ilgus gadus.. Līdz tā draudzība abiem pārtapa mīlestībā un tagad jau gadus 3 viņi ir kopā :)

Es ticu, ka var pastāvēt tikai draudzība, bet mūsdienās tas notiek aizvien retāk, manuprāt.
18.08.2014 12:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits