Ejot ciemos pie meitenes negribētos būt tukšām rokām,jo nedaudz neērti justos,tad nu lūk jautājums,kas Jums patīk labāk,ziedi, šokolāde varbūt kaut kas paštaisīts?
Labi, vairs es šai problēmai neticu. Paša rakstīts dzejolis skan drausmīgi, neticu, ka ir kāds vīrietis, kurš ko tādu darītu (rakstītu dzejoli kartiņā), ejot pie meitenes ciemos. Ja jau par st*lbībām, tad serenādes zem logiem arī nevajag nākotnē, tās traucē kaimiņiem, kā arī man ir gadījies drīzāk kaunēties, ne priecāties, ka kāds zem logiem vāvuļo.
Dzejoli tiešām labāk nevajag, vairumam sieviešu mūsdienās tas nepatīk un padomās vēl, ka dīvains esi. :D
Nu, skaistas puķītes, man patiktu tikai baltas rozes.. Vari nopirkt vēl kūku un pilnīgi pietiek. Galvenais uzvedies dabīgi un nepārcenties. VEIKSMI! :)
Ja meiteni gana labi pazīsti, tad noteikti, ka zini, kas viņai patīk? Kāda jēga no ieteikumiem, viņai taču pašai sava gaume, tāpēc, tev būtu jāzina, vai jāizdomā kaut kas;)!
Nu mes jau nezinam, kas tai meitenei patik. Izskatas,ka jums viss ir sakumstadija. Nu es oar dzejoli laimiga nebutu,bet ra esmu es,ne ipasi liela romantike. Cita varetu novertet tavu centibu.
Nooerc kko garsigu un kadu puki.
Nesisi alko,domas,ka piedzirdit gribi. :D
Kad eju ciemos pie cilvēkiem vienmēr ar pilnām rokām
Es arī! :) Neprotu iet ar tukšām rokām!
Parasti nesu kaut ko paštaisītu - kūkas, plātsmaizes, pīrāgus, picu utt.
Bet vīriešcilvēks jau tagad neceps! :D
Bet katrai dāmai savs! Viena grib sieru + vīnu. Cita augļus. Vēl cita - kūku! Kāda vrb gaida dārgu dāvanu! :)
Sava dāma pašam vairāk tā kā jāzin! :)
Par kūku nevāji dusmotos, man garšo tikai savs taisītās mājās.Padomatu ka žēl naudu konītim ( kūka ta letak)un ka manas kūkas un prasmes nenovertee. Un ja ir alko, nav japiedzeras obligati, bet to daudzi nesaprot laikam.