Labrīt, meičuki! :)
Kā šodien jūtaties? Kādi plāni? :)
Šonakt galīgi miegs nebija ar mani, piecēlos jau četros un visu laiku bumbulēju pa māju. Man šodien brīvdiena. Un nesen pazvanīja brālis, esmu kļuvusi par tanti, aaaaa, nu tik laimīga esmu! :))) Tagad tikai ciemos jābrauc! Vismaz kāda superīga ziņa, uzreiz mans bēdīgais šīs nedēļas garastāvoklis ir projām.
Lai visām jauka šī diena!
Visas nepatīkamās darba štelles ir padarītas.
Šodien sāk likties,ka jāvelk savs plašķis ārā un balerīnas vai papēdenes. rudens pienāca vienā dienā...
bet vispār gribam "noķert" šogad to zelta rudeni un tikt uz Siguldu pabaudīt romantiku. pagājušo gadu mazliet nokavējāmies.:D viss smukums bija nobiris.
gribam "noķert" šogad to zelta rudeni un tikt uz Siguldu pabaudīt romantiku.
Es arī, es arī! :D
Labrīt! :)
ārā līst. Kā jau citur! :D Vakar biju vēlu ārā un jutu rudens smaržu! Man patīk! Es protu katrā gadalaikā atrast ko skaistu! :)
Nāks rudens ar skaistām lapām, lietutiņu, vējiem, asterēm un gladiolām...Un galu galā ar darba gaitām! :)
Nu, nē, man vēl nebūs nekāds rudens!:D
No rītdienas nedēļu pavadīšu Jūrmalā- gulšņāšu pludmalē pie tiem 18-19 grādiem. Pat ja uzlīs lietus-vēl jo romantiskāk:) Paslēpies kādā kafe, dzer karstu dzērienu, lasi grāmatu vai vēro garāmgājējus..
Un pēc tam būs atkal gaišais un fantastikais gadalaiks - pavasaris! Un atkal vasara :)
Es skatoties uz jūsu rudens bildēm, un redzot to,kas notiek aiz loga, šodien skumstu... Tikpat kā nejutu vasaru, un šodien paziņoja, ka tiek atlikti visi brīvdienu plāni, kurus gaidīju no jūnija jau, sakarā ar auksto un lietaino laiku..
man tā patīk laiks ārā! (l) lai kāda siltummīle es būtu, rudens iesākums un atvasara tomēr ir mans mīļākais laiks gadā.
un vispār, vakar sāku lietot visu savu sapirkto Madara kolekciju. visi produkti liekas ļoti ok, bet ar tām putām man kaut kā nevedas :D man varbūt ir bail ieberzēt viņas acīs, bet nu tušu nevaru noņemt.
Čaaau meitenes.Es baudu savu pēdējo atvaļinājuma dienu,tik skumji,varētu viņu vēl pa kādām pāris nedēļām pagarināt :D Ārā laiks arī jūt,ka man brīvdienas iet uz beigām :D Šodienas plānā izcept šokolādes maffinus.mmm :)
Hmm...es gan rudeni galīgi vēl nejūtu. Un pat neatceros, kad augusta vidū būtu jau jutusi.
Vēl baudīšu vasaru, lietus un nedaudz vēsāks laiks galīgi man nav šķērslis. :)
Vispār visa šī vasara ir paskrējusi nemanot, bet tāpat nevaru sagaidīt septembri, gribas mācīties, mācīties un vēlreiz mācīties. Ka tikai tā apņēmība nepazustu jau pirmajās nedēļās. :D