Kādi ir iemesli tam, ja draugs nevēlas sniegt orālo seksu meitenei? Sākumā gribēja pats, tagad vairs ne uz ko tādu nepavelkas, sen jau. Un kā to risināt?
jā, es viņam to visu laiku esmu darijusi, tagd pedejā laikā vairāk nedaru, jo tā arī pasaku, tu man tur neko nedari, tad es tev arī nē. bet viņš lūdzas tālāk...
jā, es viņam to visu laiku esmu darijusi, tagd pedejā laikā vairāk nedaru, jo tā arī pasaku, tu man tur neko nedari, tad es tev arī nē. bet viņš lūdzas tālāk...
tak prasts egoists ar aizspriedumiem. Sāc čīkstēt pretii... :D Vai lai paaugas puika.
Cinderella, jā, bet tas, ko es rakstu šeit ir pārsvarā tikai par sīkumiem seksā un tml. Bet ne jau attiecībās tas ir galvenais, ir citas lietas, kas man ir svarīgākas.
Orālā seksa nedabūšana nav pasaules gals, ja jau puisis negrib to darīt pat tad, kad tu vairāk to nesniedz viņam, tātad, kaut kas viņam tev tur nepatīk. Kas? To nevaram pateikt, jo tad mums vajadzētu tevi tur apskatīt. Padomā par pēdējo reizi, kad viņš tev to sniedza, vai nebija kaut kas neierasts? Varbūt sarauca degunu, nezinu.