Sveikas, gribētu veikt krūšu pārbaudi, tāpat vien, profilakses pēc. Vai ir vajadzīgs ārsta nosūtījums vai nē? Kur jūs veicat krūšu pārbaudi, varbūt varat ieteikt kādu labu ārstu? Un kā vispār notiek tā visa procedūra? Izpētīju VC4 krūšu pārbaudes veidus, un mazliet apjuku, jo nezināju, ka to var izdarīt dažādi...
Ja ginekologs uzskatīs, ka Tev krūtīs ir kaut kas aizdomīgs, tad nosūtīs uz sonogrāfiju. Bet vari arī uz sevi pierakstīties pie sonogrāfa un pārbaudīs, protams, cena būs uzreiz lielāka.
sūta uz sonogrāfiju. Es netīšām pārlasījos nosūtījumā un pieteicos uz mamogrāfiju. Viss beidzās gan ok, bet man paskaidroja, ka mammogrāfija ir vecākām sievietēm un tā ir arī kaitīga veselībai.
ta uz sonogrāfiju. Es netīšām pārlasījos nosūtījumā un pieteicos uz mamogrāfiju. Viss beidzās gan ok, bet man paskaidroja, ka mammogrāfija ir vecākām sievietēm un tā ir arī kaitīga veselībai.
Vakar kā reiz biju uz krūšu USG VC4 radioloģijas nodaļā. Ārsti man teikuši, ka tā ir labākā vieta, kur to veikt, jo jaunāka aparatūra.
Es taisīju bez nosūtījuma, kaut arī man bija ģ.ā. nosūtījums. Nosūtījumu parasti ginekologs dod, taču man iedeva ģ.ā. Ar nosūtījumu jāgaida ļoti ilgi, tādēļ taisīju par maksu - 30 EUR.