Neticu , ka cilveki ir tik launi...slimi liekaas...
Abi kopā bija divarpus gadu, un Irita stāsta, ka abu starpā neesot bijuši pat strīdi. Neskatoties uz to, ka mazulis bija abu plānots, Ivo ir izvēlējies no dēla atteikties.
«Ivo ļoti gribēja bērnu, pie kura apzināti centās tikt pēdējos gadus,» atklāj Irita.
Elfrīds Visam ir arii savi iznjeemumi. Nesliigshu detaljaas, jo viens no iesaistiitajiem cilveekiem ir no paziistamo loka un tenkas laist nemeedzu.
Lv ap pusmuuzja vecumu tik tieshaam ir vairaak sievieshu, jo viirieshi ir nodzeerushies liidz naavei, apsitushies ar mashiinaam vai apmirushi no piipeeshanas un neveseliigaa dziivesveida. Jauniibaa skaits ir vienaads, pat nedaudz vairaak viirieshu kaa sievieshu. Netici, tad paskaties oficiaalajaa statistikaa. Taapeec arii jaunas sievietes var uzstaadiit savas prasiibas un visticamaak, arii atradiis kaadu atbilstoshu partneri.
Tu protams nedzīvo kādu laiku LV, bet oficiālā statistika apgalvo ka inflācija pagājušajā 2013. gadā LV esot bijusi 0%. Pirms tici tam ko raksta LR Statistikas pārvalde uzdod kaut vai tepat cosmo forumā jautajumu cik no sejienietēm tic tādai statistikai? Da par mani jebkura LV mājsaimniece kā par plānprātiņu ierēktu ja es pilnā nopietnībā kādam ko tādu skaidrotu.
Olga man teica - viņas sirdsapziņa esot tīra, jo viņa neesot izjaukusi ģimeni. Mēs ar Ivo nebijām precējušies, tāpēc viņas acīs neskaitījāmies ģimene,»Ar to arii viss izteikts. Baumane sevi pati apkaunoja ar šo rakstu.