BUM

Reitings 380
Reģ: 07.09.2012
Šodien sanāca dīvains gadījums eju uz darbu, pretī nāk meitene gados apm. 25 , ietve plata, bet viņa nāk virsū un riktīgi uzgrūžas plecam , pat neatvainojas un turpina defilēt tālāk, ziniet diezgan stulba sajūta dabūt tādu belzienu pa atbrīvotu plecu.
ko jūs darītu ;D ?
12.08.2014 12:57 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
Dīvains cilvēks laikam. Man pretējā mājā pirms pāris mēnešiem dzīvoja ļoti dīvaina sieviete, visas viņas dīvainības neuzskaitīšu (varu tikai teikt, ka esmu ļoti laimīga par faktu, ka viņa izvācās.beidzot!), bet esmu vairākas reizes redzējusi, kā viņa speciāli cilvēkiem plecam uzgrūžas. Kad pirmo reizi to no malas redzēju, biju nelielā šokā-redzams, ka speciāli cilvēkiem virsū iet, kā var pilnīgam svešiniekam tāpat vien kaut ko gribēt nodarīt. Nav jau nekas briesmīgs, bet tomēr. Bet nu jā- tā sieviete tiešām acīmredzami slima, pat sejā tas rakstīts .
Ko es darītu, nezinu. Neesmu cilvēks, kas iziet uz konfliktiem ar svešiniekiem, bet drošivien ar savu slaveno caururbjošo skatienu uz to sievieti TĀ paskatītos, lai pašai kauns paliek. Nu ja tas tiešām speciāli tika darīts. Vārdu apmaiņu gan neuzsāktu.
12.08.2014 13:56 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Un? Tas tak normāli priekā Latvijas!
12.08.2014 14:28 |

10 gadi
Reitings 13520
Reģ: 29.01.2009
Ha ha, ir tā gadījies, nu ko lai saka, cilvēki ir stulbi.
Vēl ir gadījies, ka jaunā māmiņa brauc virsū ar ratiem, tas nekas, ka trotuārs ir 2 ratiņu platumā un viņa mierīgi varēja braukt pa labo pusi, bet nē, jābrauc pa vidam un tieši citiem cilvēkiem virsū...
12.08.2014 14:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits