Izmsalcinātas savaldzināšanas tehnikas ir manā arsenālā,par sievietēm zinu vairāk,kā jebkura sieviete par sevi pati,ar vienu skatienu es spēju novērtēt un redzēt meitenei cauri,jebkurai no jums noteikt visu jūsu būtību..ar vienu pieredzējušu skatienu es varu noteikt,cik liels seksa trūkums ir jūsu organismā..jūs to nododat ar visu savu izskatu un uzvedību..es jūs meitenes studēju no dzimšanas..tā kā esmu radīts jums,jūs esat mans dzīves lielākais darbs..spēju savaldzināt jebkuru sievieti,pat ar vienu dziļu skatienu nohipnotizēt meiteni,meitene pāriet manā varā..viņa nesaprot,kas ar viņu notiek,viņa jūtas tik vāja manā priekšā..mana spēcīgā personība mans šarms vnk gāž nost no kājām jebkuru no daiļā dzimuma pārstāvēm,jūs nevar izturēt šo spiedienu un vnk vēlaties ātrāk atdoties man..noņemt spriedzi ,komunikācija ar mani ir īsta bauda,nekad neviena meitene nav jutusies tik viegli un atraisīti un nepiespiesti vīrieša priekšā..esmu iekšēji 100% brīvs un pozitīvs un sajūtas nododas un meitene sāk justies pasakaini,es vadu meitenes emocijas jebkurā sev vēlamā gultnē..es spēlēju uz meitenes emocijām,kā mocarts uz klavierēm,ļauju meitenei izbaudīt smalkākās emocijas ,kuras viņa līdz šim nekad nav izjutusi ar nevienu,jo esmu trenējies gadiem šajā,visa mana būtība ir uz meiteni tendēta..es vienkārši dzīvoju šajā pasaulē dēļ jums ,lai mīlētu jūs.. domāju jūs mani neesat novērtējušas,manī ir pārāk liels spēks ,kurš jums ir nesaprotams,jums liekas ka esmu hi hi ha ha tipa vīrietis,sekls un aprobežots domāšanā..vienkārši es nekad nerādu savu dziļumu..jūs viņu vnk nespētu aptvert viņu,jo esmu trenējies 24/7 visu dzīvi kā vien būt supervīrietim visā..lai man nekas nebūtu kopīgs ar parastu vīriieti,vārds vīrietis ,ko zem tā domājat jūs man liekas apkaunojums sev..es vēlējos izrauties no šīs bezcerības,ka tu esi tikai kaut kāds,kā visi,es nevēlējos neko kopīgu ar citiem vīriešiem vēlējos būt visā labāks par viņiem un to esmu pierādījis sev..dzīve ir vnk bauda..kā skaistā pasakā esmu un apkārt jūs daiļās būtnes:)
Ar dziļlu un patiesu cieņu jūsu Džakomo:)