Labdien,dārgās sievietes.Jau sen sekoju šim portālam,tā nu sanācis ka šoreiz man ir ļoti nepieciešama Jūsu palīdzība.
Situācija:
Nu jau 5 gadus esmu laimīgi precējusies ar brīnišķīgu cilvēku.Ilgi centāmies tik pie bērniņa,beidzot šogad tas izdevās,esmu jau pēdējos grūtniecības mēnešos.Šo lielisko brīdi mūsu dzīvē aizēno kas ļoti nepatīkams.
Tātad kad ar vīriņu aprecējāmies tākā mūsu ienākumi bija ļoti labi nolēmām uz vīra pirms laulībām iegādātās zemes uzcelt sev mājiņu.To arī realizējām,mājas celtniecībā ieguldijām visus savus līdzekļus.Pirms 2 gadiem māja jau bija gatava dzīvošanai. Uz to brīdi mēs nevarējām uzreiz sākt tur dzīvot,jo man bija darbs un studijas citā pilsētā.Ar vīru dzīvojām manā dzīvoklī.Pa šiem 2 gadiem mājā ,lai to pieskatītu remontdarbu laikā ievācās 55 gadus vecā vīra māte ar savu 45 gadus veco vīru (nav mana vīŗa Tēvs) Man pret to nekas nebija jo visus šos gadus ar vīra māti bija IDEĀLAS attiecības.Kā izrādās vienkārši līdz galam šos cilvēkus nepazinu. Pirms pus gada nolēmām ar vīru beidzot ievākties savā mājā,pārdevām manu dzīvokli,lai arī to naudiņu ieguldītu mājas remontdarbos.Uz māju savedām visas mēbeles,sākām dzīvot. No vīra vecākiem sapratu ka viņi vēlas palikt dzīvot mūsu mājā,un šo faktu arī pieņēmu.Nepagāja ne nedēļa kā sākās tādas šausmas kādas nekad mūžā nebiju piedzīvojusi. Izrādijās šiem abiem cilvēkiem ir nopietnas problēmas ar alkaholu,kaut no malas to neviens nepateiks. Nedēļu dzīvojot,tiku pilnībā pazemota,lamāta,grūstīta.Kāmēr biju darbā visas manas mantas tika izmestas ārā. Nesaprotu par ko man tas ,jo biju ļoti laba pret viņiem.
Nu jau pagājis pus gads,ar vīru dzīvojam īrētā vienistabu dzīvoklī.Vīram lieku kaut ko darīt lietas labā ,bet šie cilvēki uzstāj uz to ka tā esot viņu māja un ja viņiem būs jāizvācas māja tikšot izdemolēta.Visus cenšas noskaņot pret mums sakot ka paši ir lielus līdzekļus ieguldijuši mājas celtniecībā,kaut gan paši apzinās ka tās ir pasakas.
Ko darīt mīļās sievietes? Man tik pat kā vairs nav spēka cīnīties ar šo visu,jūtos pazemota,apmelota visos veidos. Bērniņa dēļ nevaru atļauties vairs uztraukties,bet no otras puses negribu ,lai bērniņam nāktos augt īrētā,briesmīga paskata dzīvoklī.
Ar cieņu Indra.