Seks mums ir regulārs 2-3 reizes nedēļā,varbūt jāpaskatās kamasutra.
Ir vērts paskatīties, lai gan daudzas pozas ar ir tādas kur ar mazu nu nekādīgi neiznāks.
Arī ir bijis tāds ar mazāku savu laiku, ar bija tā ka sākumā pilnīgi gribējās jautās "vai ir jau iekšā?", bet man ar pirms tam bija vīrietis kam bija, diez gan iespaidīgi lielāks loceklis, kas godīgi man pat bija sāpīgi, bet pieņemu ka ar laiku pieradu un kā saka, mazliet izstaipījos (nesmuki izklausās, atvainojos). Tad nu protams ka pēc tāda salīdzinoši liela, tas salīdzinoši mazais bija nekāds, bet pagāja laiks, es tā kā veicu vingrinājumus ka sasprindzinu un atlaižu to reģionu, ar laiku laikam savilkos, pietam cik es saprotu lai pielāgotos partnerim vajag laiku un tai laikā ar to devu, rezultātā pagāja kādi 3 mēneši un ar katru reizi sekss tik bija labāks un labāks, tā kā nevajag vienmēr varbūt ar mest plinti krūmos jo uzreiz kas neizdodas. Reti jau vispār ir tā ka partneri ļoti labi sader seksā uzreiz, bet ja piestrādā tad jau var ar izdoties. Un ko tu zini, varbūt ar pārspīlē ar to izmēru un nemaz tik maziņš viņam nav, tik tā liekas salīdzinoši ar citiem :D