Esmu jauks puisis.Šodien man atteica viena meitene iepazīšanos..visa mana dzīve sagriezās..es nespēju aptvert,man var teikt 1mo reizi tā.Viņa bija no tās 1nas kategorijas ar kuru man ļoti sarežģīti iet..18 gadīgā. Varu savaldzināt sievietes viegli no 25-40 bez mazākajām problēmām...meitenes no 20-25 ar mani grib attiecības vnm veidot...mazās meitenes no 16-17 vēlas seksu ar mani pašas uzmācas,bet es šīm atsaku,jo par mazu viņas. Kpc es šo saku..tā ir dzīves netaisnība,ka ir kaut kādas meitenes uz pasaules,kuras var tev atteikt,iedomājieties sevi manā vietā vīrieša vietā,man tagad iepatīkas meitene..patiesi iepatīkas..bet attiecības ar viņu es izveidot nevaru..jo šim ir vajadzīgas 2 balsis par,un ir tikai 1na no manas puses.Ok...un atsaka vēlviena un vēlviena un vēlviena,kura tev patik..tagad sāk veidoties situācija,kad es nevaru dabūt meiteni,kura tiešām patīk..bet es varu iet samierināties ar visām pārējām...es šo nevaru izprast,kapēc man nepienākas visas Latvijas skaistās meitenes,vai arī es vēl neesmu kļuvis tik profesionāls,neesmu atradis īsto pareizo pieeju šīm 18 gadīgajām jaukajām būtnēm,kā jūs domājat?