Ak vai!
Nākamais pārdzīvojums šovakar..
Vistas zupiņas gatavošana. Tātad vistas stilbiņus ielieku katliņā, kad parādās putiņas, nosmeļu un lieku klāt burkānus. UN TAD SĀKAS.
Tādā ūdenī zupu taisīt nevarot, šis ūdens pēc 1 minūtes pavārīšanas esot jālej nost un ir jālej klāt jauns. Tā tiešām ir jādara? Man grūst visa pasaule kopā un viens šitāds sīkums nāk pēc otra, kopumā sakaitinot kārtīgi. Kā no gultas ārā, tā brīnumi.
Mans mērķis nav piemest malku ugunij, bet, godīgi sakot, nezinu nevienu, kurš darītu citādāk, vārot gaļas buljonu. Ne tikai manā ģimenē, bet arī tuvāko draugu lokā, vārot gaļas buljonu zupai pirmais ūdens tiek izliets, gaļa noskalota un tad vāra buljonu pa jaunam.
Vispār autores pieminētās lietas nevar nosaukt par dīvainībām, bet gan par otra cilvēka ieradumiem.
Priecājies, ka Tev ir tīrīgs un kārtīgs vīrietis, kurš piedomā pie savas veselības.
Esot ārpus mājām arī es vienmēr cenšos uzpucēt ēdamrīkus, ja ne noskalojot, tad noteikti nopulējot ar kādu dvielīti vai salveti.
Tomātu miziņas nepārstrādājas un tas jūtīgākiem cilvēkiem mēdz radīt arī diskomfortu. Ne velti arī dažu valstu virtuvēs tomātus blanšē, lai atdalītu no miziņas (un tas nav tikai patīkamākas ēdiena konsistences iegūšanai) :)