Daina, nu kā - teiksim, cilvēks pajautā man kaut ko krievu valodā .. ja saprotu, ko jautā - atbildu latviski, ja nesaprotu - tā arī pasaku un pārjautāju - kā lūdzu? Lielākā daļa arī pajautā to pašu latviski vai saprotamākā veidā krievu valodā. Viss

Nezinu par Rīgu un kas tie par nabagu kantoriem, kuriem vajag cilvēkus ar skandināvu vaodu zināšanām
Tie nabagu kantori parasti ir Skandināvijas kantoru filiāles. Bet nu jā, algas gan maksā mūsējās. Par braukšanu uz ārvalstīm stradāt (vienalga, kurām) - tā ir cita tēma.
Nu, manuprāt, ir gan algas augstākas nekā vietējos uzņēmumos.
Nu, manuprāt, ir gan algas augstākas nekā vietējos uzņēmumos. Turklāt parasti pietiek ar valodas zināšanām un to, ka daudz maz galva strāda, kamēr vietejos uzņemumos prasību liste ir garu garā.
fakts paliek fakts, ka tikai ar krievu valodas zināšanām arī tikpat tālu tiksi Eiropā
Krievu tūristu ir daudz, bieži - naudīgi. Attiecīgi, tūrisma un pakalpojumu jomā krievu valodas zināšanas būs pluss.
ervins pat ar valodas zināšanām paliksi vienmēr iebraucējs. Ja blakus būs skandināvs un Tu, tāpat lielākajā daļa gadījumu paņems to skandināvu, ja viens viņs nebūs izcili dumjš. Ir jau, protams, veiksmes stāsti, bet nacionalais efekts strādā pietiekami bieži.
Es parasti tieši esmu novērojusi situāciju, ka prasības pret darbinieku ir visai ievērojamas, kā arī klāt tiek piekabināta prasība zināt kādu no Skandināvu valodām, tomēr alga no tā diži nemainās.