Droši vien komentāri par tēmu pazudīs starp kašķiem un citiem ar tēmu nesaistītiem komentāriem, bet mans viedoklis nav ne strikti noraidošs, ne arī atbalstošs. Galvenie iemesli par labu abortam jau minēti pašā sākumā- izvarošana, veselības problēmas, bet vienkārši "negribu" man nešķiet arguments; lai negribētu ir citi risinājumi pirms tam...Kā arī bieži esmu dzirdējusi, ka tas negribētais bērns sievietes dzīvē kļūst par tādu laimi, par kuru pati vēlāk saka: "Labi, ka nepieļāvu kļūdu un neuztaisīju abortu", ka būtu pretēji, gan neesmu vēl dzirdējusi. Bailes, neziņa un daudzie jautājumi, kā tikt galā ar iespējamām grūtībām, kuras rada bērna ienākšana dzīvē, ir diezgan normāla parādība pat to cilvēku prātos, kuri bērni grib un plāno.
Savā dzīvē, esošajā dzīves situācijā šādu lēmumu normālos apstākļos noteikti nepieņemtu, iespējams tāpēc, ka viens bērns jau ir un nekas nav pret vēl kādu, un zinu, ka tik ļoti liels slogs bērns nav, gan materiāli, gan emocionāli, katrā ziņā pirms bērna visas iespējamās grūtības liekas lielākas un nepārvaramākas, nekā patiesībā tās ir brīdī, kad bērns piedzimis.