Sveiki. Velejos noskaidrot, vai shada 'problema' ir tikai man jeb tomer neesmu vieniga :) Manii mit divejada daba, varu but kartiga/nekartiga, veseligi dzivojosa/neveseligi dzivojosa, motiveta/nemotiveta... utt, bet tas viss ir atkarigs no vides, kura dzivoju, precizak, dzivokla, kura mitinos. Ja dzivoklis ir vecmodigs, neizremontets vai saurs, tad es jutos nekaa un nevelos pat uz dushu vakaros iet, garastavoklis nekads. Kad dzivokli ir skaisti trauki un virtuve, es labprat gatavoju visu laiku un edu veseligi, bet lidzko trauki ir vecmodigaki, ta tikai perku fast food un pat negribu pieskarties nekam virtuve vai glabat ko ledusskapi. Ta ka esmu dzivojusi daudzos jo daudzos dazados dzivoklos, tad esmu izbaudijusi visas savas personibas galejibas, bet mani kaut ka jau sak traucet taa sava piekasiiba pie detaljaam, nu reali jau manu dzivi nevajadzetu ietekmet tam, kadas tapetes ir majaa vai kadi trauki, bet lidzko ir nedaudz nost no (manaam) normaam, taa tik daudzas lietas manaa dzivee mainaas uz negatiivo pusi. Kaa lai izskauzh sho un iemaacaas izbaudiit dziivi ari tad, kad vide apkaart nav uz 100%?