Vai jūsu otrajai pusītei piemīt kāds netikums,rakstura īpašība drīzāk vai uzvedībā,kas tāds,kas jums ļoti nepatīk,iespējams nedaudz sāpina,bet jūs ar to esat samierinājušās,tā teikt beigušas pārveidot otru un pieņēmušas to?
Man,piemēram,neaizmērojami lielu dusmu uzplūdu uzdzen tas,ka ja kādā bārā uz kādu meiteni skatās,nedod dievs padejos ar darba kolēģi ballē,riebjas,ka viņam ir draudzenes.Te jau vaina manī,protams,ir,bet es tāpat samierinos,ka otrs to dara,agrāk devu pa mizu,situ traukus...ku kū biju.Tagad jau iekšēji nekas nav mainījies,turu to tizlo sāpi un sajūtu sevī,kad tas viss atkal notiek un attiecības iet uz augšu,bet pašu tas grauž.Tā greizsirdība man ir vienkārši no tā,ka traumēja iepriekšējās attiecībās.Cilvēks,kurš zvērēja mūžīgu mīlestību,bij ienācis manā dzīvē,kuram daudz palīdzēju,izvilku no visiem mēsliem,izrādās visu attiecību laiku man aiz muguras tikās un ņēmās ar citu sievieti. kā rezultātā tagad,kad pat mans vīrs paskatās uz citu man iekšā viss sagriežas.Eju mājās un skatos uz sevi spogulī un domāju,KAS,KAS pie velna tajā otrā ir skaistāks...karoč palags un bezsakars te,bet nu uznāk dienas,kad vajag parunāties.