Kaadai ir taada probleema (bijusi)? Sviist peedas, plaukstas, paduses ljooti. Ne tikai vasaraa, jebkuraa gadalaikaa. Ir meitenes kas ar to tikushas galaa ar kaadas terapijas paliidziibu? Ir kaada kura tikusi ar to galaa ar MAXIM vai liidziigiem dezodorantiem?
Kur veersties lai saaktu risinaat sho probleemu un tiktu valjaa no taas trakaas sviishanas? :(
aizej pie savas ginekoloģes. Es principā vispār nesvīstu, bet tad bija laiks kad sāku svīst un tāda nepatīkama smarža, aizgāju, pateica, kas par lietu un es atkal esmu vecā es. Nesaku, ka Tev tāpat, bet mazums. ;)
Kādreiz ļoti svīda kājas, tiku ātri vien no problēmas vaļā ar kaut kādu aptiekā nopērkamu ziedi. Un vismaz kājas pastiprināti svīst arī tad, ja ir darbs uz kājām ļoti daudz.
Es pastiprināti svīstu kopš pusaudžu gadiem, ap to laiku arī aizgāju pārbaudīties - neko neatrada, iedzimta īpatnība. Tā nu visus šos gadus pieciešu, ka pat ziemā jāsvīst. Tagad izmēģināšu vienu no tiem superdezodorantiem, tad redzēs, kā iedarbosies.
Aha, ar sirdi man bija kursa biedrene slima, viņa traki svīda, oda ar nelabi visu laiku + reiz viņai lēkme uznāca, es viņai biju blakus, viņa tā man roku sagrāba, kā tagad atceros, tā sāpēja, bet nevarēju atsvabināt, nagi bija manā ādā iekšā...pēc tam atvainojās, bet ko nur vairs un toreiz tāda zilgana palika. Uz sporta nodarbībā nekad negāja.
Aha, sen Tev jau tā?
Nerea, man draudzenes mamma teica, ka ir cilvēki kuriem visu laiku ir paaugstināta tempertūra, tāpēc arī visu laiku var svīst. :) Piemēram, visu mūžu 37 grādi.
man ir vel divainaak...ziema pat treninos tikpatka nesviistu - knapi mitra mugura un no pieres nekasd ne tuvu netek... bet ka pienaak kaadi 30+ gradai ta svistu gandriz ka cuuka... nepartraukti mitra aada no sviedriem...
Arii vareetu buut tas kopsh pubertaates periods saakaas. Gadi 7 noteikti. Bet toreiz jau likaas ka vecums vainiigs. Kad gaaju sen pie gjimenes aarstes ar sho probleemu kaados 13 gados, kad bija sviishana+ man trauceeja galvas reibonji vinja uzskatiija ka tas manaa vecumaa nekas traks nav.
Un taa arii viss liidz shim. Shobriid nesuudzos, ka visu laiku reibtu galva baigi, bet vienmeer bijis taa, ka celjoties strauji no gultas aptumshojaas skats. Pie taadiem galvas reibonjiem ar laiku pierod ,it iipashi ja tas baigi netraucee -nekad neesmu gjiibusi vai ar sirdi slikti palicis arii nav bijis.
Protams, var lietot dezodorantus, lai nebuutu smaka. Bet sviedri tik un taa ir un slapsh viss. Agraak vienkaarshi samierinaajos. Tagad tomeer ir jau vairaak gadi un varbuut var tikt valjaa no shiis probleemas. Nebuutu kompleksi puisim roku dot :D vai svesham cilveekam paspiest roku.
Ok.
Tad tagad vispirms ieshu pie ginekologa, varbuut tur ko pateiks, jo vieniigo reizi kad gaaju veel biju nevainiiga un nevareeja kaartiigi izmekleet.
Ja nee ,tad varbuut vairogdziedzeri jaameegjina baudiit.
Vispaar tajos agrajos padsmit gados kad teicu ka man galva reibst, ir sviishana utt. prasiiju gim. aarstei vai nevar buut vegjitatiivaa distonija? Vinja pateica ka taada slimiiba vispaar neesot! :D