TARO

Reitings 39
Reģ: 06.08.2014
Zīlēju ar TARO kārtīm
(Vēl tikai apgūstu visu, tāpēc daru to lēti,
daru to labi, taāpēc nedaru to par velti :) )

Tām, kuras interesē- gaidīšu privātu vēstuli [email protected]
06.08.2014 16:15 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Indigo, cik ētiski ir ielikt cilvēka vārdu publiski? Vai savādāk nekā?
12.08.2014 00:57 |

Reitings 39
S80- šīs meitenes rīcība bija ārkārtīgi neestētiska pret mani.

Kā redzi- par pārējām, kuras izrādīja vismaz cieņu , varu teikt tikai labāko kā arī nenāk ne prātā atklāt viņu vārdus vai kāda cita veida informāciju.
12.08.2014 01:00 |

Reitings 39
atvainojos, neētiska, nevis neestētiska :)
12.08.2014 01:01 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Bet vai privāti to nevar nekā nokārtot?

Man arī ir bijis tāds gadījums un es nebļaustījos par to publiski, tas nav ētiski, pat ja 100 parādā.
12.08.2014 01:02 |

Reitings 763
Reģ: 27.07.2014
Nu, tagad man, protams, ir interesanti, ko neētisku var izdarīt klients, lai publicētu viņa vārdu :)
12.08.2014 01:19 |

Reitings 2267
Reģ: 01.06.2014
Beidziet braukt virsū Indigo. Ja reiz atklāja vārdu, tātad bija par ko, mans vārds arī viņai ticis uzticēts un atklāts tas nav. Vismaz šī meitene reāli palīdz cilvēkiem. Piemēram, ar Kalisalu bēdīga pieredze - rakstīju privatās ziņas un tiešām cerēju uz atbildi, bet pat atbilde "atvaino, esmu pārāk aizņemta ar citiem pieprasījumiem" nesekoja, kamēr vakardien atkal jauna diskusija "lieku taro kārtis". Tā kā.. Katram savs, man katrā ziņā Indigo ļoti iepatikās un varu teikt, ka viņas rakstītais bija daudz garāks, saturīgāks par Kalisals vismaz publiskajā vidē rakstīto! ;)
12.08.2014 14:59 |

Reitings 200
Reģ: 27.03.2012
Jā, arī es uzrakstiju Indigo, par atbildēm biju priecīga. ;)

Par Kailsalu runājot, tieši tāpat kā Ninai, rakstīju, bet neatbildēja..
12.08.2014 15:03 |

Reitings 763
Nina, ir liela atšķirība - izvilkt vienu kārti 10 cilvēkiem vai ar vienu cilvēku strādāt 2 stundas. Ja es zinu, ka nespēšu šo darbu veikt kvalitatīvi, tad tā arī pasaku. Ko gan jūs gribējāt - lai pārslīdu jūsu situācijai tāpat vien pa virspusi pāri, jo man nav spēka īsti iedziļināties? Es jau laicīgi pasaku, ka savu darbu kvalitatīvi enerģijas trūkuma dēļ veikt nevarēšu un vēl lielai daļai meiteņu norādīju uz šo diskusiju, ka Indigo piedāvā savus pakalpojumus un ir iespēja tos izmantot. Viss normāli :)

Katram jau ir savs :) Manu diskusiju mērķis nebija paplašināt klientu loku vai nopelnīt naudu un es otrā diskusijā skaidri uz to arī norādīju, ka privāti nezīlēšu, tomēr, neskatoties uz to, arī bija meitenes, kas rakstīja privāti un kurām es atļāvos neatbildēt.

Priecājos, ka esat atradušas Indigo un apmierinātas ar viņas veikumu, tātad situācija ir nokārtojusies vēl labāk, kā būtu iedomājams ;)

Un es nepārmetu par vārda publicēšanu, mani tikai patiešām interesē, kas tāds jāizdara, lai vārdu publicētu.
13.08.2014 14:50 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Es arī rekomendēju Indigo. ļoti jauka un ļoti palīdzēja ar savu padomu un vispār ļoti jauki viss. Attieksme superīga! Atbildēja laicīgi un ļoti izmeļoši.
13.08.2014 14:56 |

Reitings 2267
Ja es zinu, ka nespēšu šo darbu veikt kvalitatīvi, tad tā arī pasaku.

Pag, bet tur jau tā sāls, ka tu to nepateici, bet vnk noignorēji. :D Sūtīju tev privāto ziņu pēc tava paziņojuma, ka turpmāk izskatīsi tikai "nopietnos" lūgumus, šķirojot pēc tā, vai cilvēks būs gatavs "samaksai". Nosūtu vienu vēstuli, interesējoties, kas par samaksu - klusums. Nosūtu otru, ka būtu ļoti jauki, ja atbildētu, kaut vai vienkārši pasakot, ka tev nav laika - klusums. Pēc tam jauna diskusija visām gribētājām. Tāpēc radās tāda WTF sajūta un izrādās, ka ne man vienīgajai.

Ok, tās ir tikai mūsu savstarpējās komunikācijas problēmas un es noteikti neko par šo vispār nebūtu teikusi, ja šeit nebūsu sākusies otras šādas Taro meitenes nodiršana. ;) Man nekas pret tevi nav, vienkārši likās muļķīga pārmešana otrai meitenei, izskatījās pēc sava veida konkurentes izspiešanas. Ja tu nepārmeti - piedod, pārpratu.
13.08.2014 14:58 |

Reitings 2267
es otrā diskusijā skaidri uz to arī norādīju, ka privāti nezīlēšu, tomēr, neskatoties uz to, arī bija meitenes, kas rakstīja privāti un kurām es atļāvos neatbildēt.

Piebildīšu, ka manas vēstule bija pēc pirmās diskusijas, kur nobeigumā rakstīji, ka aicini rakstīt privāti meitenēm ar nopietniem lūgumiem. Tāpēc uz mani šis neattiecas.
13.08.2014 15:00 |

Reitings 2267
Bet vispār es negribu strīdu vai tamlīdzīgi, viss ir ok. ;)
13.08.2014 15:00 |

Reitings 763
Nina, piedod, ja neatbildēju, man tiešām tur bija kalni ar vēstulēm un biju nogurusi no zīlēšanas, tāpēc tiešām bija daļa meiteņu, kam vairs pat neko neuzrakstīju. Šķiet, ka ierakstīju lielajā tēmā. Bija meitenes, kas uzreiz man uzrakstīja, kas viņām par problēmām - nu, tur patiešām bija tādi gadījumi, ka vienkārši nevarēju nepaskatīties, kas īsti notiek. Es jau sen pie tādām situācijām būtu nojūgusies. Tāpēc tie vienkāršie vaicājumi laikam uz tā fona šķita mazsvarīgi. Zinu, ka nerīkojos pārāk forši, tāpēc arī atvainojos. Mana vaina :)

Un par konkurenci vispār nevar būt ne runa. Ja es būtu konkurente, nebūtu meitenes sūtījusi uz šo tēmu, loģiski? :) Esmu ziņkārīga un, ja man ir jautājums, ņemu un uzdodu.
Tiesa gan, pati pie Indigo ar jautājumiem vērsusies neesmu, tāpēc nezinu, KĀ viņa zīlē, bet, redzot atsauksmes, man arī nav sajūta, ka tos cilvēkus, ko sūtīju pie Indigo, būtu iesūtījusi lāča midzenī :D
13.08.2014 15:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits