Kaitinošie sīkumi

Reitings 285
Reģ: 10.01.2013
Sveikas!

Ir kas tas tāds ar ko attiecībās, ar savu otro pusīti, nevarat sadzīvot?
Piemēram, trauku nemazgāšana, it kā zini, kur ir, bet zvani un neceļ, izsvaidītas zeķes
Nezinu, jebkas! Darbības, kustības, attieksme, runas veids konkrētā situācijās..

Kā ar to sadzīvojat, kā pieņemat, runājat/nerunājat, tas mainās / nemainās.

Vienvārdsakot, aiziet ''mani tracina..'' diskusija :D
06.08.2014 14:50 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Nez kas te dazhaam ar to slikto elpu, mums mute gluzhi peec rozeem un vijoliiteem nesmarzho, kad pamostamies, tachu nesmird arii kaa miskaste, jo ar veseliibu abiem viss kaartiibaa. Un man tas tieshaam liktos diivaini, pamosties, skrien iztiiri zobus un tikai tad driiksti noskuupstiit vai samiiljot partneri :D
Te arii rodas taas, kas griidas mazgaa 2 reiz dienaa un tad auro, ka nekam nav laika. Tas, ka viirietis peec pamoshanaas sekundes laika neaizskrien iztiiriit zobus, noskuut baardu un dezinficeet dzimumlocekli ar kaadu antibakteriaalu un rozeem&vijoliiteem smarzhojoshu shkjidrumu, nenoziimee, ka vins nu ir netiiriigs sushkjis, driizaak daamiite ir apseesta ar savu tiiriibas maaniju.
07.08.2014 11:40 |

Reitings 2248
Reģ: 12.03.2009
dezinficeet dzimumlocekli ar kaadu antibakteriaalu un rozeem&vijoliiteem smarzhojoshu shkjidrumu

Gandrīz ūdeni uz klavieres izspļāvu :D Iedomājos to situāciju, un riktīga ņirga sanāca :D
07.08.2014 11:42 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Vakar tēmas iespaidā paprasīju vīram, kas viņu kaitina manī. Izrādas, ka vienīgā mana kaitinošā lieta esot no Cosmo izraktas tēmas stulbie jautājumi, ko es viņam uzdodot. :D Viela pārdomām :D
07.08.2014 11:51 |

Reitings 1606
Reģ: 01.11.2013
Vakar tēmas iespaidā paprasīju vīram, kas viņu kaitina manī. Izrādas, ka vienīgā mana kaitinošā lieta esot no Cosmo izraktas tēmas stulbie jautājumi, ko es viņam uzdodot.

Man tieši tas pats. Pēc katra pēkšņā manis uzdotā jautājuma, seko atbilde - es tev to stulbo cosmo lapu nobloķēšu :D
07.08.2014 13:51 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Nu mēs VĒL nedzīvojam kopā, bet tāpat ir šis tas, kas tracina...
- tā pati gulta, kas 90% gadījumu tiek atstāta kā miga
- wc papīra rullīši krājās spainī vannasistabā :D
- līšana gultā ar āra drēbēm
- slinkums mainīt gultasveļu
- aizmiršana nomazgāt rokas
- trauku noskalošana, ne nomazgāšana

Bet nu viņš jau cenšas laboties, jo zina, ka es daudz bubināšu, kad dzīvosim kopā :D :)
07.08.2014 15:52 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Man nekas īpaši nekaitina. Agrāk varbūt kaitināja tas, ka es visu laiku, var teikt, mazgāju traukus. Pie sevis par to pacepos, bet pārgāja, jo beidzu sevi uzvlikt. Ā, agrāk kaitināja tas, ka viņš mani var kaitināt un bakstīt, bet es viņu nē. Un, ja es to darīju, tad viņš apvainojās. Bet tagad tas ir kaut kā pārgājis.
07.08.2014 16:00 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Ir lietas, kas besī, bet...nepievēršu tām pastiprinātu uzmanību. Tajā brīdī pasaku viņam, ka man besī, piemēram, ka viņš iznes miskasti, bet neieliek jaunu maisu vietā, bet tā baigi par to necepos, jo kopumā tie tomēr ir baigie sīkumi. Ja besītu globālas un nozīmīgas lietas, tad diez vai būtu kopā ar cilvēku.
Turklāt, ar daļai no tām lietām var atrast risinājumus, lai nebesītu. Man besīja, ka man pa nakti segu atņem - tagad guļam katrs zem savas un visi laimīgi utt.
07.08.2014 16:01 |

Reitings 1457
Reģ: 18.03.2009
Mans draugs ir īsts zelta gabaliņš! Traukus mazgā, drēbes neizmētā, zobus tīra, gultu saklāj (es vienmēr ceļos pirmā).. un vēl brokastu kafiju un maizītes/ omleti man pagatavo! :)

Vienīgais, ko uzreiz varu iedomāties, kas mani nedaudz kaitina manā draugā - viņš nekad nevar izmest vecos produktus (piem., saskābis piens ledusskapī var nostāvēt kaut divas nedēļas). Bet tas tiešām ir sīkums.

Iespējams ir vēl kaut kas, bet uzreiz nespēju iedomāties! :)
07.08.2014 16:37 |

Reitings 616
Reģ: 01.12.2012
Man šķiet, ka es esmu īsta psihopāte un neskatoties uz to, ka viņš ir daudz kārtīgāks par mani, man vienmēr būs ko pateikt. pašai tas riebjas, bet neko iesākt nevaru :D
-mūždien atstāj šķīvī vienu-divus kumosus un apgalvo, ka nu nevar apēst nekādi. Nu kā tas ir iespējams???
- Nopērk jaunu drēbīti un tad nēsā trīs nedēļas no vietas, kamēr krāsa noiet nost un tad gānās, cik veikalos viss nekvalitatīvs
-Vakaros iztīrīt zobus gadās, ka ir jāpierunā, jo īpaši, ja ir uznācis lielais miegs. Tad velku aiz kājām ārā no gultas :))

Vēl daudz visādi sīkumi, bet es viņu tāāā mīlu :)
07.08.2014 19:04 |

Reitings 202
Reģ: 19.03.2014
Manējais:
1) atstāj no rītiem vaļa skapi - biju iztrenkusi no viņa šo ieradumu, taču atkal jau ir atsācis.
2) Tad tas pozitīvisms un dziedāšana no rītiem kā Sintija_sk bet mana gadījuma ar pasa saceretiem vārdiem un melodiju - jo viņš zina vārdus no sakuma līdz beigam tikai 3 dziesmām (viena no tām ir himna) :D Reaģēju arī tā kā Sintija - ar kaut kadu izmisuma smaidu...
3) Vēl man kaitina, ka ja pirmo reizi kaut ko daru un nezinu vēl kā (piemeram, nesesn nopirku telefonu) - tad man to lietu izraus no rokas vai pastums mani malā un sāks pats ķimerēties un man nedos. Vienmēr viņam saku "Man besī šitais "Esmu vīrietis un tapēc zinu labāk"" Tā ir patiešām viņa kaitinošākā īpašība.
4) mūžīga bakstīsana un kutināšana bez jēgas. Vienreiz mani tā kutinaja un nelaida vaļā ka drausmīgi sadusmoojos un viņam iekodu tā ka palika pušums.
5) var sapūsties par pilnīgakajiem sīkumiem. Ja kaut kas man nepatīk, tad vienalga, bet ja viņam tad es esmu ta riktīgi riebīgā un ļaunā.
6) Nekad nesapratīs to ka gribu izbeigt strīdu, pasakot "viss, vairs par to nerunājam!"- vienmēr vajadzes turpinat malt uz rinķi.
7) Kad esmu dusmīga, visu laiku prasīs kas ir un teiks lai beidzu pūsties, līdz ar to neļaus man nomierināties un es paliksu tikai dusmīgāka.

Viņam ir diezgan daudz kaitinošu īpašību, taču labas īpašības ir vairak un daudz nozīmīgakas.
08.08.2014 16:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits