Ieeju iepazīšanās portālā/1mo reizi dzīvē nesen iegāju/ Ok es varu tur salīmēt gandrīz katru meiteni,jo manas runas prasmes un pārliecināšanas prasmes =virs manis ir tikai debesis.Bet runa nav par to.
Šis daiļais dzimums,profilā raksta kādam jābūt vīrietim-tādam un tādam un tādam un tādam,/katra kaut ko savu/ Es gar zemi:D Kas tas par sviestu?:D Tagad jūs tur sarakstīsiet ,kādam jābūt vīrietim un man kā paklausīgam kucēnam ap jums būs jāluncinās,jālēkā un roka jums jālaiza?:D Stirprs vīrietis, paies garām visām šādām meitenēm..jo viņas ir vājas sieviešu kārtas pārstāves, tās meitenes pilnībā neapzinās,ka ar tādiem textiem profilos,viņas visu dzīvi ap sevi piesaista tikai vājākos vīriešus un rīko vājāko vīriešu vidū cīņu ,lai atdotos stiprākajam no vājākajiem.
Kpc šo saku? Šīm meitenēm vispār nav izpratnes,kas ir stiprs vīrietis viņas pieradušas,ka ap viņām pulcējas bariem vājie vīrieši un viņa vada spēli un viņām liekas,ka viņām ir kaut kāda sieviešu viltība ar ,kuru viņas spēj vadīt vīrieti..Bet tā nav..jo stipru vīrieti nevada sieviete.Stiprs vīrietis vada vienīgi sevi pats..un stiprs īsts vīrietis,tāds ir pateicoties savai galvai savam augstākajam intelektam,kura dēļ sevi pierādījis visās dzīves sfērās. .