Jēzus nāks vēlreiz

Reitings 24
Reģ: 05.08.2014
Sveikas, vai jūs domājat par to, ko Bībelē raksta un par šiem daudzajiem pareģojumiem par tribulation, rapture un Jēzus otru atnākšanu?
Es pati dziļi izjūtu, kā pasaule velk savas pēdējas elpas vilcienus, jo pašlaik cilvēki burtiski slīkst amorālībās un tālāk pat vairs nav kur iet.. Vai ir kāda/s šeit kristietis, ar Jēzu sirdī?
05.08.2014 15:44 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Žēl gan,ka tas Jēzus tāds pasaku tēls vien ir,normāls čoms būtu.
Bībele ir nekas vairāk par senu pasaku grāmatu,kuru kāds muļķis ir uzskatijis par patiesu un iestāstījis to vēl baram tādu pašu muļķu.Mums pieejamais tulkojums man nav viss,kas tajā senlaiku bībele bija rakstīts,daļa ir neiztulkota,neizpausta un atrodas Vatikānā.Gan jau tā daļa,kas pavēstī,kas ir rakastnieks.
Dievs ir garā vājiem cilvēkiem,kas bez bailēm no mūžīgās nāves ellē,nespēj pārstāt maukoties,dzert un lietot narkotikas.Vāji cilvēciņi,kas paši par sevi eksistēt nespēj,tāpēc nepieciešams šis iedomu draudziņš uz ko paļauties un cerēt,ka tas palīdzēs un glābs.

Ja bībele ir patiesa,tad vai kaut viens kristietis spēj man paskaidrot kā radās visi šie cilvēku miljardi no viena Ādama un Ievas,kuriem piedzima 3 dēli?Dēls ar māti gulēt nedrīkst-asinsgrēks,ja pieņemam,ka piedzima Ādamama ar Ievu meita,tad brālis ar māsu tā pat nedrīkst-asinsgrēks.Tas viss bullšits ir pilnīgs fufļa jau pašā sākumā,tālāk pat nav jēgas apskatīt.
06.08.2014 13:18 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
gethighbitch,hehe.Runājot par visādiem trakajiem kristiešiem,kas piesienas.Reiz svētdienā staigāju pa Rīgu,steidzos un tur pie Stockmann pie tuneļa augša stāvēja vīrietis,kurš man garām ejot iegrūda rokās kaut kādu grāmatu par Dievu,klausijos mūziku austiņās līdz ar to nedzirdēju,ko un vai viņš man saka,paņēmu grāmatu un gāju tālāk ar domu,ka tuvējā miskastē es to izmetīšu,bet šis man velkās pakaļ un kaut ko vervelē,mēģinu iet ātrāk,mazums tur kādus patarus man stāsta,šis skrien pakaļ,beidzot nolemju izņemt austiņas-maksāt vajagot par to grāmatu.Iegrūdu atpakaļ rokās un pateicu,ka man tak to mēslu nevajag,grasijos tuvējā miskastē izmest.Savāca savu grāmatu un aizgāja atpakaļ :D
06.08.2014 13:24 |

Reitings 1256
Reģ: 29.01.2009
Spīdola, tāpēc, ka ka nejau Dievs tos karus izraisa, tie ir paši cilvēki, cilvēku izvēle, un par sliktiem darbiem viņi samaksās. Neviens jau nepaliks nesodīts.
06.08.2014 13:27 |

Reitings 2267
Reģ: 01.06.2014
gethighbitch,hehe.Runājot par visādiem trakajiem kristiešiem,kas piesienas.Reiz svētdienā staigāju pa Rīgu,steidzos un tur pie Stockmann pie tuneļa augša stāvēja vīrietis,kurš man garām ejot iegrūda rokās kaut kādu grāmatu par Dievu,klausijos mūziku austiņās līdz ar to nedzirdēju,ko un vai viņš man saka,paņēmu grāmatu un gāju tālāk ar domu,ka tuvējā miskastē es to izmetīšu,bet šis man velkās pakaļ un kaut ko vervelē,mēģinu iet ātrāk,mazums tur kādus patarus man stāsta,šis skrien pakaļ,beidzot nolemju izņemt austiņas-maksāt vajagot par to grāmatu.Iegrūdu atpakaļ rokās un pateicu,ka man tak to mēslu nevajag,grasijos tuvējā miskastē izmest.Savāca savu grāmatu un aizgāja atpakaļ

Šāda prakse senāk bija kaut kādā lielveikalā (Dominā, šķiet, bet varbūt kļūdos) ar kaut kādu skaistumkopšanas produkciju. "Rekur jums dāvana" - iesmērē rokās, kad paņem, tad skrien un saka, ka jāsamaksā.
06.08.2014 13:30 |

Reitings 2267
Reģ: 01.06.2014
Visā visumā es agrāk arī biju no tām, kas centās apgāzt visu reliģisko un pat pasmējās par reliģioziem cilvēkiem, bet tagad kaut kas manā dzīvē ir mainījies un, lai gan pati nesekoju visām šīm idejām, tomēr izturos daudz tolerantāk, ar cieņu. Protams, tas neattiecas uz tiem, kuri fanātiski grib pievērst otru ticībai vai kuri apceļ citus cilvēkus ar citām ticībām.
06.08.2014 13:32 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Spīdola, tāpēc, ka ka nejau Dievs tos karus izraisa, tie ir paši cilvēki, cilvēku izvēle, un par sliktiem darbiem viņi samaksās. Neviens jau nepaliks nesodīts.

Nē, Tu tā arī nesaprati. Es saprotu, ka cilvēki izraisa, bet, ja dievs būtu visuzinošs, visuvarens, visžēlīgs, tad viņš to visu spētu un gribētu apturet. Pretējā gadījumā (kā arī dzīvē notiek), kristiešu dievs neko izdarīt tā labā nevar un reāli ne ar ko nav labāks par, piemēram, Pērkonu vai Odinu, kas vismaz netiek postulēti kā vienīgie un augstākstāvošie par citām dievībām. :)

Tieši tāpēc no kristiešu mutēm skanošās apsūdzības pret tiem, kas ir citās domās, skan tik smieklīgi. Runa pat nav par ateistiem, bet gan, piemēram, par tiem pašiem dievturiem, kas cieņā tur pagānu svētkus un dievības, u.t.t.
06.08.2014 13:42 |

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Ko nozīmē neuzdod pārbaudījumus, kurus nevar pārvarēt? BET VAI MUMS IR IZVĒLE - NEPĀRVARĒT? Mums izvēles nav, kā pārvarēt, jo jādzīvo tālāk. Daudzi nepārvar, jo izdara pašnāvības. Tātad bija par vāju, lai pārvarētu, kur tad bija tas Dievs? Vai kļūdījās, izraugoties garā stipros? Māte zaudē visus savus bērnus, kura māte kaut ko tādu var pārvarēt? Goda vārds, reizēm pretīgi paliek klausoties, ko tie kristieši, atvainojos, dirš. Ja es zaudētu sev tuvu cilvēku, un kāds kristietis pateiktu, ka Dievam viņu vajadzēja debesīs un TĀ TAM BIJA JĀNOTIEK, es pa muti uzšautu.
06.08.2014 14:04 |

Reitings 141
Reģ: 08.02.2014
Harmony ir bijis tā, ka ejot uz pieturu ieraugu, ka uz pieturas krēsliem stāv vairākas grāmatas "Jaunā derība" un citās vietās uz soliņiem.
Vai ejot uz ielas iedod bukletu "Kristietība pār pasauli" , eu nu ko jūs!
Kad vēl mācījos vidusskolā nāca mācītājs ar diviem maziem bērniem un jauca visiem stundas, lai iestāstītu cik kristietība ir laba lieta. Un kad viņi stāstīja man likās, ka es tieku nohipnotizēta. Viņi tik pārliecinoši visu runāja, ka vājprāts. Un vēl teica, lai visi nākot uz baznīcu 5 vakarā uz kādu saietu.
06.08.2014 14:25 |

Reitings 6037
Reiz, braucot trolejbusā, ar draudzenēm runājām par astroloģiju. Es runāju visvairāk, jo tas ir mans hobijs. Pēkšņi sarunā no aizmugures iejaucas kristiete, kas man saka, ka es nonākšu ellē. Es viņai atbildēju, ka tieši no turienes jau nāku. Ai, kā viņa aizsvilās! Par mani esot jālūdzas, jo es pati neapzinoties, ko es daru, ka tas ir sātans, kas caur mani runā. Biju diezgan pārliecināta, ka to nakti viņa pavadīja, lūdzoties par manu grēkā kritušo dvēseli! :D
06.08.2014 14:31 |

Reitings 24
Nu šie džekiņi (bija) pavisam skarbie ;) bet arī viņu sirdis Dievam atvērtas

https://www.youtube.com/watch?v=hSbL62V4Qy0

https://www.youtube.com/watch?v=Fs7i_ckEHVA
06.08.2014 19:07 |

Reitings 6037
Tia, bet Tu kā kristiete neatbildēji uz manu jautājumu! Varbūt, lūdzu, atbildi?
06.08.2014 20:08 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Ja reliģija un ticība stiprina cilvēku garīgi un palīdz sakārtot savu iekšējo pasauli, tad tā ir tā vērta. No cilvēka garīgā stāvokļa ir atkarīga visa viņa dzīve. Stresi, depresijas, neirozes ir mūsdienu cilvēka dzīves sastāvdaļas kas var samaitāt visu dzīvi.
Materiālajā pasaulē nav nekā uz ko varētu vienmēr un droši paļauties. Visu var zaudēt, viss var sabrukt un ja arī garīgi cilvēks ir vājš tad tiešām var pakārties.

Bet par pasaules nolemtību - pasaulē viss iet savu ceļu un domāju ka nekas ļoti radikāli nemainīsies.
Pārāk daudz cilvēces vēsturē ir pareģoti pasaules gali, apokaliopses un citas sabrukšanas, kas nav notikušas.
06.08.2014 20:45 |

Reitings 195
Reģ: 02.02.2013
Par to astroloģiju, taro kārtīm u.c. labāk padomā divreiz, vai Tev tiešām to vajag un ar kādiem spēkiem tu sadarbojies, veicot tādas darbības, esmu redzējusi diezgan daudz savām acīm un dzīvē piedzīvojusi nenormālas lietas. Pirmajā laikā, kad mājās lūdzu man no plauktiem krita ārā utt.. es nezinu, vai vajag to visu publiski rakstīt, bet nevajag jokot ar lietam, par ko nav saprašanas :)

http://www.youtube.com/watch?v=tohmFDXLAT0
06.08.2014 21:01 |

Reitings 195
Reģ: 02.02.2013
Spīdola, Dievs cilvēkiem dod izvēli. Dievs ir žēlīgs, taču uz zemes valda sātans, ja cilvēki dod tiesības viņam rīkoties savā dzīvē, tad viņš arī rīkojās, tāpēc arī ir visas katastrofas. Jā, sākotnēji Dievs bija paredzējis cilvēkam dzīvot absolūtā drošībā un Savā klātbūtnē, taču cilvēks izvēlējās grēku, tādā veidā sevi nošķirot no Dieva.
06.08.2014 21:04 |

Reitings 24
Tā nu daudzi no Dieva sagaida to cilvēcisko rīcību, jo tīri loģiski - mēs jau it kā ar neko citu nemaz nevaram salīdzināt. Tāpēc mums liekas, ja, piemēram, ejot pa ielu, uz cilvēka sāk krist ķieģelis virsū, tad tūlīt momentā tur vajadzētu parādīties Dieva rokai, kura- hops!- ar vēzienu to atvaira. Mēs gaidām, ka dienā, kurā terorists gatavo savu asiņaino uzbrukumu, Dievam jāsalauž bumba vai ierīce, ar ko tas viss tiek darbināts. Taču tā nav, un tas tā nenotiek tāpēc, ka skaidri un gaiši ir teikts: Dievs NAV Zemes Valdnieks, Zemes Valdnieks ir Sātans. Pār Zemi valda pēdējais minētais, un Dievs ir tas, kas palīdz mums ar savu spēku mums, visiem cilvēkiem grēcīgajiem, pārvarēt Zemes likstas. Dievs ir no Debesīm, mūsu gars un dvēsele ir no debesīm, Zemei tādas lietas ir svešas, un tā apmierina tikai tīri fiziski, materiāli kārīgo miesu. Ikvienam dzīvē būs nelaimes, bez tām dzīvē neiztikt, tāda ir lietu kārtība uz Zemes, tāpēc Dievs ir tas, kurš katram dod iespēju šīs nelaimes, traģēdijas pārvarēt, dodot mīlestību un apziņu, ka tās vēl nav beigas, ka aiz fiziskās dzīves robežām sagaida kas cits, labāks.. Tā ir pārliecība par sevi, pārliecība par savu un tuvāko cilvēku nezūdāmību aiz fiziskās nāves, tā ir gudrība, kas ļauj Zemes notikumiem neietekmēt mūs personīgi, jo apzinoties Dievu un Jēzu, dzīves nebūtības vien liekas kā sīkas, ikdienišķas raizes, jo Dieva mīlestība aizēno visu mello uz Zemes notiekošo.
06.08.2014 21:08 |

Reitings 1817
Reģ: 26.04.2014
No daļas esmu dzirdējusi, ka Jēzus eksistence ir pierādīta. Ir pierādīti arī visi viņa brīnumdarbi? Jo, piemēram, musulmaņiem Jēzum nekādu spēju pa ūdeņiem staigāt nebija un nebija arī tādas krustā sišanas, augšāmcelšanās utt. Un vispār- visi budisti, musulmaņi, hinduisti nonāks ellē? Kā tur ir?
06.08.2014 21:21 |

Reitings 889
Reģ: 04.07.2014
Nopietni ? Jezus veljoprojam nak ?
06.08.2014 21:44 |

Reitings 6037
Pasaules pilsone, iedomājies tik, kādam tas jūsu dieviņš var arī nebūt lielākā autoritāte! :D
06.08.2014 21:50 |

Reitings 24
Katram ir iekšā jau kaut kāds savs morālais kodekss, arī pirms visas skaidrās apzināšanās par Dievu. Lasot Korānu, nav jābūt īpaši gudram, lai saprastu iekšēji, ka šie likumi kaut kā neiet kopā ar to, ko saka sirds. Ļoti daudzi musulmaņi tā arī pievērsušies kristietībai, jo viņi no tiesas apšaubīja korānā rakstīto un nebaidījās meklēt patiesību. Dievs redz, kas Patiesību meklē. Kas ilgi klauvē pie durvīm, tam tās tiks atvērtas. Citu reliģiju pārstāvjiem Dievs sevi atklāj ar vīziju, sapņu palīdzību (man arī bija sapnī). Jo ir jau arī tādi cilvēki, kuriem garīgas lietas nu vispār neinteresē, tik vien kā ievērot vecāku pārņemtās reliģiskās tradīcijas, darīt visu, kā vien visi citi tautieši dara, un vsjo, neko vairāk nemaz nevajag, neiedziļinoties sīkāk, kas, ko un kāpēc tieši tā jādara. Tādus Dievs arī neaicina pie sevis, jo, pirmkārt, vajag jau cilvēkam pašam to gribēt. Tāpēc arī visiem citiem reliģijas pārstāvjiem ir iespējas atrast Dievu. Ja grib to un meklē.
06.08.2014 21:50 |

Reitings 1817
Reģ: 26.04.2014
Tātad kristiešu Dievs ir tas īstais un pārējie ir izdomājumi. Pareizi sapratu? Un esmu dzirdējusi no musulmaņiem, ka tieši kristiešu ticība ir diezgan nepareiza kaut vai tā fakta dēļ, ka īstā bībele gadsimtu gaitā ir diezgan pārveidota, bet Korāns esot tieši tāds pats kā oriģināls.
06.08.2014 21:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits