Bērnu krīze! Kas tas pa zvēru?

Reitings 382
Reģ: 24.02.2014
Tagad daudz kas ir moderni, ir visādi semināri un lekcijas...un jēdziens divgadnieku krīze ik pa laikam pavīd māmiņu klubā , aicinot mammas doties uz lekciju, un gan jau iemācīties apieties ar savu krīzē nonākušo mazuli! Lekcija tāda un šitāda...tā vien šķiet, ka neko vairs mēs nemākam, viss ir tik sarežģīts kļuvis...vai arrī agrāk viss bija vienkāršāk.
Tad nu tā-
Kas tā krīze pa zvēru ir, un vai tas ir medicīnisks termins vai kārtējais izgudrojums, kura ietvaros var uzcept dārgas lekcijas?

Šī tiešām ir tēma, kuru nepārzinu. Labprāt paarunātu un uzklausītu māmiņu viedokli par to! Nemāmiņas ar var diskutēt-ja vien tas nav kārtējo reizi no sērijas, kad bērnus nevajadzēja dzemdēt!

Komentārus ar žulti paturiet citai diskusijai!PALDIES!
05.08.2014 12:56 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Es nesaprotu, kas tur ko netikt galā. Esmu darbojusies ar sīkajiem, kam ir divi gadi(un vairāk) un jā, viņi bija mazi briesmonīši un jā, viņi centās visādi mani davest, bet ja pieaugušais to nepieļauj, tad tas bērns atsperdamies var bļaut pēc visa tā ko grib, pēc +- 2h saprot, ka ja atnāks mierīgi pavaicāt, tad to dabūs.

Šeit atļaušos mazliet iebilst, ka darbošanās ar sīkajiem, kam ir divi gadi, un savs bērns, kuram uznākusi tāda krīze, gluži nav ar vienādības zīmi. Pie tam - ja vecāki ir vecāki, kuriem nav pieredze un/vai izglītība tieši saskarsmē ar bērniem, tas ir drusciņ traumatiskāk nekā tiem, kuri vismaz teorētiski zina, kas tās krīzes par zvēriem ir un kā izpaužas.
05.08.2014 15:29 |

Reitings 746
Reģ: 29.01.2009
Es to īsti nesauktu par krīzi, bet drīzāk, par to , ka bērns sāk kļūt par personību, ar kuru ir jāsāk nodarbities, nevar vairs ielikt ratos, lai guļ kā lellīte, bērns pats sāk saprast ko grib ko negrib, un sāk mammu izjust kā personību.

+
06.08.2014 21:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits