Es nekad ciest nevaru klausīties, ka cilvēki saka - man nepatika mūzika, ēdieni varēja būt savādāki, formāts pārāk vienkāršs/pārāk grezns utt. Bieži vien arī ir sajūta, ka pāris vairāk noskrienās, nekā izbauda viens otra klātbūtni.
Nu tad nevajag aicināt tādus viesus, kas var tā pēc tam pateikt :D Nu nezinu, es arī esmu nedaudz
noskrējusies kāzu sakarā, bet es nejūtos tāpēc slikti, mani laikam vienkārši aizrauj tāda organizēšana, radošums, esmu vienkārši tāds cilvēks, kam tas patīk ļoti. Man vispār patīk kaut ko organizēt, radoši izpausties.
Lai sastādītu scenāriju kāzām aizpildījām anketas, ko mums sagatavoja. Bija tik jauki. Es sapratu, ka tiešām būs ļoti interesanti, kaut sākumā biju skeptiski noskaņota pret visādām spēlēm, tradīcijām un tamlīdzīgām lietām. Mums gan daudz kas nebūs no tradicionālā, piemēram, mičošana. Būs savādāk, bet man liekas būs ļoti forši. Ceļojumā varēšu aizbraukt vēl bieži un daudz, bet tā skaistā diena, kad sanāk abas ģimenes kopā, un tā jaukā kopābūšana, man liekas tomēr ļoti svarīga. Bet , ja tev tas viss nav svarīgs, tad es tavā vietā vismaz ļautu baznīcā būt vecākiem ( man liekas, ka tomēr tas viņiem ir svarīgi ) un tad brauktu ceļojumā. Protams, svarīgākais ir tas, kā šajā dienā jūtās jaunais pāris, nevis tas, vai radinieki neapvainosies, ka nav uzaicināti uz kāzām.
Man daudzi varētu apvainoties, ko neuzaicināju, bet mani tas galīgi neuztrauc, tā ir mana un mana topošā vīra diena un mēs paši izlemjam, ko vēlamies redzēt savās kāzās.