Ļoti vēlos istabā baltus, atvērta tipa plauktiņus, bet nekur neesmu manījusi, varbūt kāda zina, kur iegādāties var? Esmu izstaigājusi Mēbeļu namu un Spice home, Optimuss mēbeles un vēl dažus mazos veikaliņus. Baltus tādēļ, jo vēlos, lai viss ir +/- saskaņots, tādās specifiskās krāsās noteikti neies klāt. Internetā pasūtīt īsti negribu, gribu pirms pirkšanas aplūkot dzīvē.
bet vispār IKEA cik skatos, visi ir tādi mazi diezgan, es tomēr gribu lielāka izmēra, lai var arī salikt ko iekšā
Es nopirku IKEA, protams, ne Latvijā, līdzīgus plauktus, pie sienas liekamos un atsevišķus parastos, viņi ir diezgan palielos izmēros pieejami, nopirku arī pāris grozus, kas ir piemēroti šiem plauktiem :)
Persephon - tas tavs lielais ieliktais plaukts pēc manām domām nav maziņš, man baigi patīk, tāds stabils ļoti, un man tiešām nelikās, ka nodalījumi mazi, normāli.
Pati uz to plauktu skatos, gribēju mazliet mazāku, tikai ar divām daļām, bet tagad jau domāju par visu to lielo.
Ja vien Tev izdotos atrast kādu džeku ar pareizi augošām rokām tad tādu skapīti uztaisīt un nokrāsot vēlamā krāsā ir dienas jautājums. :) Veiksmi meklējumos!
Man arī ir no IKEA tieši šādi balti.
Tavā 2.bildē tas ir perfekti no IKEA, diezgan jau var salikt tajos plauktos, vēl var izvēlēties tos grozus, durtiņas vai atvilknītes.