Horoskopu atbilstība konkrētam cilvēkam.

10 gadi
Reitings 1601
Reģ: 17.01.2013
Man tā ienāca prātā- vai jūsu horoskopu zīme jums atbilst?

Kas ir kā rakstīts horoskopā un kas galīgi nav par jums?

Butu interesanti paklausīties par katru horoskopa zīmi, gan pašas, gan otras pusītes. :)

Piemēram, es esmu Strēlnieks un tas kas atbilst noteikti ir, ka ir lielas alkas pēc brīvības, neatkarības un patstāvības.

Neatbilst- neesmu "paķērusies" uz dabu, kā tas visur tiek uzsvērts Strēlnieku horoskopā.
04.08.2014 17:50 |

10 gadi
Reitings 1887
Reģ: 14.01.2011
Esmu svari - lielākā daļa rakstītā atbilst! :)
05.08.2014 10:02 |

Reitings 102
Reģ: 03.02.2009
Es arī nesen uzzināju,ka neesmu tikai Lauva.Mēness manā dzimšanas bridī atradās Jaunavas zīmē,tas daudz ko izskaidroja.
05.08.2014 10:06 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Es arī skorpions - atbilst (reizēm pat jāsaka - diemžēl) :D
Par sev tuviem cilvēkiem - arī atbilst, protams, nianses var atšķirties, bet tā galvenā doma noteikti ir taisnība. :)
05.08.2014 10:08 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Neticu horoskopiem, par ko liels paldies veselajam saprātam! Ja salīdzinātu sevi ar pieejamajiem aprakstiem, tad, protams, daudz līdzību atrastu. Bet tāpat to varētu arī citu zīmju pārstāvji pat labāk nekā es. Esmu zivs, no mākslas manī nekā nav, no populārākajām slimībām arī, okultisms ir svešs:) Intereses pēc varētu te kāds iekopēt kādu uzticamu zīmes raksturojumu, lai tad piesakās tās, kuras saredz tur aprakstu par sevi. Es ļoti šaubos par to, ka uz vienu aprakstu nepretendēs 4-8 zīmes pārstāvji. Pazīstams horoskopu sastādītājs šobrīd Jūrmalā ceļ sev otru māju, pats atzīstot, ka horoskopiem netic, taču viņš tos pārdod, jo tas ir izcili labs bizness. Piekrītu par visiem 100%
05.08.2014 10:09 |

10 gadi
Reitings 1002
Reģ: 24.09.2010
Kāpēc kādam vajadzīgs, lai viņam kāds cits avīzē pasaka - kāds viņš ir? Varbūt katram pašam ir vislabāk zināms kāds viņs ir. Es neredzu jēgu no tiem horoskopiem...

https://www.youtube.com/watch?v=3Dp2Zqk8vHw
05.08.2014 10:22 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
horoskopiem kā tādiem neticu.
ja palasa aprakstus par Dvīņiem, tad es esmu ļoti, ļoti tipisks dvīnis :D

šo man reiz atsūtīja viens paziņa un teica, ka labāku raksturojumu par mani nekad nav lasījis : :D

Pozitīvās rakstura īpašības: apbrīnojams dzīvīgums un darbīgums, godīgums un labsirdība, krietnums un augstsirdība, labvēlība un labdarība. Saskaņots intelekts un intuīcija, ātra uztvere, jūtīgums, bagāta fantāzija un spilgta iztēle.

Negatīvās rakstura īpašības: vieglprātība un vējainums, virspusējība, mainīgums, nepastāvība, neuzticamība, nekautrīgums, pārsteidzība lēmumos un darbībā.

Dzīvesstils: no vienas puses vērsti uz visu reālo, praktisko, konkrēto, bet no otras −uz ideālo, intelektuālo un garīgo. Ļoti aktīvi un dinamiski, ātri, veikli un apsviedīgi, ar zelta rokām. Pārāk nervozi un nemierīgi, bieži ieslīgst galējībās un ne vienmēr pabeidz iesākto. Labākais palīgs ir asprātība un atjautība, fantāzija un iztēle, izgudrotāja gars un racionalizatora spējas.

Dzīve bez Dvīņu sievietes būtu kā svētku pīrāgumīkla bez rauga, kā mīlas gulta bez pēļiem, kā meitene bez šarma. Pirmkārt, viņa ir lieliska sarunu biedrene − inteliģenta, moža un spilgta, asprātīga. Otrkārt, viņa viegli un ātri sadraudzējas ar cilvēkiem, var sarunāties par jebkuru tēmu, kuru tikai piedāvās.

Rūpes par sevi: labākās zāles ir komunicēšanās ar cilvēkiem, kam uzticas. Nedrīkst aizmirst arī par sporta nodarbībām. Dvīņiem ir unikāla iespēja palikt mūžam jaunam, ja pareizi ēd, pietiekami izguļas, uzturas svaigā gaisā.
Uzturam jābūt vieglam, ogļhidrāti ir nepieciešami smadzeņu darbībai. Jāēd nelielām porcijām, regulāri un pie normāla galda, nevis skrienot, pie datora vai lasot avīzi.

Sentences
Ripojošs akmens ar sūnu neapaug.
Tam, kam nav skaidrojuma, nav arī jēgas.
Galvenais − lai ir interesanti.
Mūžu dzīvo, mūžu mācies.

Dvīņi ir Gaisa zīme. Gaiss saistīts ar pastāvīgu atjaunošanos, un, patiesi, tam vienmēr jābūt svaigam, tīram, jaunam. Ir jābūt jaunām vēsmām, jauniem kontaktiem, ir jāapmainās ar jaunumiem un jādzīvo svaigā, rosinošā gaisotnē. Domas nedrīkst "iestrēgt" vai "ieciklēties", tām ir jārit pastā­vīgā straumē - jārodas, jādzimst, jālido. īstais vārds īstajā brīdī - paskat, kā cilvēks atdzīvojās! Nevajag garas runas - tās nogurdina.

Valoda ir Dvīņu brīnums!

Ar Dvīņu zīmi saistīta īpaša izjūta - humora izjū­ta. Ari ar to var iedarboties uz savas dzīves mate­riālu, mainīt tā svaru un īpašības - smagu situāciju pārvērst par vieglu, neitralizēt kaut ko rūgtu vai indīgu. Reizēm humors kļūst pat par ieroci.
05.08.2014 11:05 |

10 gadi
Reitings 13520
Esmu skorpions un viss, ko kādreiz esmu lasīju par savu horoskopa zīmi, pilnībā atbilst :D Pilnīgi bail paliek :D
05.08.2014 11:13 |

Reitings 847
Reģ: 09.02.2014
Izlasīju par Renē (piekrītu, tiešām trāpīgi! ) un astrologi.lv atradu savu Jaunavas zodiaka aprakstu, arī tuvu patiesībai.
05.08.2014 11:18 |

Reitings 1045
Reģ: 29.05.2014
Temperaments: sangvinisks, raksturīgs ķermeņa un gara kustīgums.

Pozitīvās rakstura īpašības: uzticamība un pastāvīgums visā. Laipnība un labvēlība, dāsnums, līdzjūtība un žēlsirdība, uzticība tuviniekiem, draugiem un domubiedriem. Lielas spējas ātri un viegli nodibināt sakarus un kontaktus kā lietišķo attiecību jomā, tā arī mīlestības un draudzības sfērā.
Instinktīva citu cilvēku sajušana. Ir savs noteikts redzējums sociālajā sfērā. Spēja koncentrēties uz kaut ko vienu.
Labi formulēti spriedumi, loģiskums. Liela neatlaidība un uzņēmība, izturība un pacietība. Patstāvība uzskatos un domās. Oriģinalitāte domāšanā un spīdošs profesionālisms. Bieži parādās arī fenomenālas spējas.

Negatīvās rakstura iezīmes: patika izrādīties. Var sprēgāt un spīdēt sabiedrībā bez kādas jēgas, garīguma un domu izpausmēm.

Profesionālās darbības sfēras: jaunatklājēji, kas it kā jūt nākotni, paredz turpmākos notikumus, perspektīvas, iespējas. Ūdensvīriem dzīvē ir divi veiksmīgi ceļi. Viens vedīs uz mākslas pasauli, īpaši literatūras, poēzijas un dramaturģijas virzienā, bet otrs − zinātnes un tehnikas pasaulē, kur īpaša nozīme var būt kosmosa, atomu un skaitļošanas tehnikai, mašīnu un kuģu būvniecībai, sakaru un transporta tehnikai, radio un TV.
Liela Ūdensvīru daļa ir aizņemta jaunāko tehnoloģiju laukā. Zinātnē iecienītākie virzieni − psiholoģija un parapsiholoģija, psihioanalīze, frenoloģija, grafoloģija, psihiatrija, psihoterapija, filozofija un dabas zinātnes, astronomija un astroloģija, dzīves reformas un izpēte ēdināšanas un higiēnas jomā.
Medicīnā ir labi homeopāti un psihoterapeiti, psihiatri un neiropatologi. Vienkārši oriģināli dīvaiņi. Ūdensvīri ir izdevušies gidi, pavadoņi. Sievietes vairāk sastopamas izdevniecībās un preses birojos, bibliotēkās un grāmatu veikalos. Patīk pedagoģija, dejas un vingrošana, vokālā māksla, profesijas, kas saistītas ar braucieniem, komandējumiem un ceļojumiem.

Dzīvesstils: Ūdensvīrs − sabiedrības draugs, drauds visiem morālistiem un pasaules diktatoriem. Ūdensvīri ir ideālisti un utopisti, filozofi un domātāji, revolucionāri un dumpinieki. Savas personiskās idejas un plānus pat pret jebkuru oponentu gribu īsteno cieši un pārliecināti, ar lielu neatlaidību un patstāvību, izturību, pacietību un īpašu oriģinalitāti.
Visas attiecības ar apkārtējo pasauli − biedrošanās, sakari un kontakti − ir atkarīgas no simpātijām vai antipātijām. Ļoti sabiedrisks, bet tajā pašā laikā neatkarīgs un patstāvīgs, ļoti ekscentrisks un ekstravagants. Iekšējā un garīgā daba ir visai apbrīnojama, bet tās atklāšanai nepieciešams spēcīgs ārējs impulss, kas varētu piespiest to darboties.

Saskarsme ar Ūdensvīru: sarunas laikā šķiet, ka viņš visam piekrīt, bet pēc tam, sarunas nobeigumā, viņš pēkšņi pieņem pavisam citu lēmumu. Lai biedrotos ar viņu, nekādu stingru likumu nav. Bet, lai iegūtu kādu pozitīvu rezultātu sarunās un pārrunās, ieteicams laikus uzzināt viņa rakstura un tikumu stiprās un vājās puses. Dažādus lēmumus vajag pieņemt, pēc iespējas neatliekot uz rītu, jo tad jau vilciens būs aizgājis.

Attiecības: Ūdensvīrs iemīlas pēkšņi un mērķtiecīgi. Vairākums Ūdensvīru ir brīnišķīgi draugi, uzticami līdzgaitnieki un domubiedri, kam patīk Mēness un bezmēness naktis, ugunskuri un kamīni, kad var no visas sirds izpļāpāties.
Visam simtprocentīgi piekrist nevaru, bet liela daļa ir par mani, jā.
Bet tā horoskopiem īsti neticu,jo nekad nav tā, kā tur raksta, nekad.
05.08.2014 11:25 |

Reitings 889
Reģ: 04.07.2014
Man vislabakais kontakts ir ar savas zimes parstavjiem skorpioniem. Es vinus pa gabalu varu atpazit :D patik.
05.08.2014 11:36 |

Reitings 3308
Reģ: 20.03.2013
Skorpions (24.10. - 22.11.)

Temperaments: flegmatisks, sajaukts ar holērisko.

Pozitīvās rakstura īpašības: aktīva un dinamiska darbošanās, visur un visā redzams lepnums un cienīgums, diženums un pašpārliecinātība, laba paškontrole un pašsavaldīšanās, apdomīgums un izlēmība, saimnieciskums un taupīgums. Bagāta fantāzija un dzīva, spilgta iztēle. Potenciāla griba. Gara vieglums, dvēseles smalkums un nojauta. Dziļas un vieglas uztveres spējas, stipra uzņēmība un laba izpratne. Dzīves mērķis tiek sasniegts, pateicoties iedzimtajam talantam un spējām, lielai neatlaidībai, izturībai un pacietībai.

Negatīvās rakstura iezīmes: viegli uzbudināms, kaprīzs, ar patvaļīgu rīcību, paštaisns, sarkastisks, pret citiem izturas kritiski. Viltība, divkosība un diplomātiskums, spēja apmānīt un krāpt, rupjība un nekaunība, sevī noslēdzies un atriebīgs, bieži neapvaldīta kaisle un kaitnieciski izteikta seksualitāte.

Profesionālās darbības sfēras:
labs organizators, vadītājs, administrators. Iespēs strādāt bruņotajos spēkos, policijā, ceļu policijas operatīvajās grupās, kriminālizmeklēšanā, detektīvu birojā. Īstens Šerloks Holmss. Liela vērība− zinātnei un tehnikai, fizikai un ķīmijai, medicīnai, īpaši ķirurģijai un stomatoloģijai, rentgenoloģijai un fitoterapijai, visiem tautas medicīnas virzieniem, zooloģijai un botānikai, filozofijai un filoloģijai, sadzīves un auto, moto tehnikai. Skorpionu var atrast redakcijā un izdevniecībā, apbedīšanas birojā. Skārdnieks, gravieris un stiklinieks, miesnieks un ādas apstrādes meistars. Kas tā par finanšu iestādi bez Skorpiona?! Saista arī zinātniski pētnieciskais darbs.

Dzīvesstils: Skorpions ir stipras gribas, enerģisks, ar izteiktām zināšanu alkām. Viņu piesaista mistika, okultisms, slepenība. Ir manāma nosliece uz sapņainību, iegrimšanu domās. Liela dzīvnieku un dabas, visa skaistā un greznā, mākslas pasaules, mūzikas un literatūras cienīšana. Radošai dzirkstij un radošam darbam nepieciešams miers un harmonija, mierīga vide un klusums − savs specifiskais mikroklimats.
Pirmais iespaids par cilvēkiem − dziļas simpātijas vai antipātijas. Būdami pārliecināti par savu taisnību, neielaidīsies kompromisā, nepadosies un nepiekāpsies citiem. Uzbudinājumā un dusmās var izdarīt pat noziegumu, nonākt līdz vardarbībai un piespiešanai. Skorpions vairāk ir dzīves praktiķis un pragmatiķis nekā ideālists un romantiķis, kaut arī patīk pasapņot un pafantazēt. Vienlaikus ir konservatīvs un progresīvs. Lielai Skorpionu daļai patīk vienatne, vientulība, noslēgtība. Lielisks novērotājs.

Saskarsme ar Skorpionu: vienmēr jāpatur prātā viņa agresīvā uzvedības un nepiekāpšanās maniere. Bet tas nenozīmē, ka jāizturas pārāk lēnprātīgi un mīkstčaulīgi. Patīk uzdot toni un risināt sarunu vai pārrunas, bet sarunu biedram jābūt tikai labam klausītājam un sarunas vadītājam. Skorpionam ir ne tikai stingrs raksturs, bet arī laba atmiņa, tādēļ nepieciešams izvairīties no atkārtošanās. Tāpat par katru cenu jācenšas saglabāt mieru un savaldīšanos.

Attiecības: Skorpiona mīlestība − tas nav ne kārums, ne izklaide, tā ir pašattīrīšanās − elle un paradīze vienlaikus.

Vīrietim tīk, ka sieva nonāk pilnīgā, personīgāviņa valdījumā. Skorpiona melu detektors visu nosaka momentā − mirklī atklājot jebkuru krāpšanu, jebkuru mānīšanos jau pašā iedīglī. Skorpions − tas ir mūsdienu Otello. Jebkuri neatļauti partnerespaņēmieni tiek bargi sodīti. Otram tipāžam dzīve ir ar dubultu dibenu un daudziem slepeniem nodalījumiem, par kuru esamību neviens nezina un pat nenojauš. Toties viņam ir vesels arhīvs par citiem! Dvēseles dziļumos viņam kā pagrabā noslēptas kaislības un tieksmes.

Sieviete Skorpions ir apvīta ar slepenības oreolu. Ārējā pievilcība un valdzinošais spēks ievilina un sagūsta. Viņa ir seksuāli ļoti apdāvināta. Dzīves cīņās viņa nekad nekapitulē, bet darba frontē vienmēr ir līdzās vīriešiem, un nav arī nekāds izņēmums, ka tieši uz viņas pleciem gulstas ģimenes uzturēšana un nodrošināšana. Sirdslietās viņa padomu nevienam neprasa, ar saviem uzskatiem, domām, pārliecību un pasaules uzskatu ne ar vienu nedalās. Izvēloties partneri, viņā nostrādā tālo senču spēcīgais instinkts: vajadzīgs spēcīgs, stingrs un uzticams partneris, uz kuru var paļauties.
Mīlestība un kaislība, atrodoties vienlaikus dvēseles un prāta varā, vienmēr tiek pārbaudīta un izmēģināta, izvēlēta un izmeklēta, salīdzināta ar visiem apstākļiem. Izšķirami divi tipi. Pirmais −liktenīgā sieviete, koķeta, jutekliska un ziņkārīga. Vīrietim ļoti bīstams tips: savus pielūdzējus izputina un pat raisa domas par pašnāvību. Kaislības posta arī pašu. Otrais tips− ļoti noslēgta un noslēpumaina sieviete, kas visu dzīvi pavada zem maskas. Partneru meklējumos ir ļoti izvēlīga un nicīga, meklē tik ilgi, kamēr atradīs tādu, kas atbilstu visām viņas dvēseles, gara un miesas prasībām. Vīrietim jābūt oriģinālam un neparastam, jāapvieno sevī cēlās viduslaiku bruņinieka un mūsdienu džentlmeņa iezīmes. Bieži palīdz vīram veidot karjeru.

Rūpes par sevi: īpaši labvēlīgi pabūt vienatnē, sevišķi pie ūdens. Šim nolūkam derēs arī vanna. Saudzējama mugura, silti jāģērbjas. Skorpiona spēja atjaunot un reģenerēt spēkus pēc jebkuras ekstremālas situācijas ir apbrīnas vērta. Parasti izdodas iztikt bez ārstēšanās –ja vien laiku pa laikam ļauj savam organismam atpūsties. Atveseļošanās periodā nepieciešams pilnībā atteikties no kafijas, melnās tējas un spirtotiem dzērieniem. Pamata profilakse Skorpionam ir mērenība itin visā − ēdienā, dzērienos, seksā.

Organisma un ķermeņa vājās vietas: vēdera lejasdaļa, cirkšņu apvidus un dzimumorgānu sistēma. Izvadorgāni un iekšējā sekrēcija. Urīnpūslis un nieru bļodiņas. Žultspūslis un venozā sistēma.

Krāsa: (okultā) spilgti sarkana un melna.

Metāls: dzelzs un bronza.

Flora: kļava, vērmele, virši, kazenājs, pupiņas, pipari, sinepes, ingvers, ķirbis, visi indīgie augi ar asu, rūgtu garšu un kodīgu smaržu.

Fauna: tīģeris, vilks, savvaļas kuilis, suns, zirgs, mūlis, dzenis, skorpions, zirneklis, indīgās čūskas.

Sentences
Dzīvei vajag nervu.
Nevajag teikt to, kas jau tāpat ir zināms.

Es teiktu 50 uz 50. Par sievieti drīzāķ tas otrais tips. Nepatīk būt vienai, bet sabiedrībā man grūti, neesmu sabiedriska un komunikabla. Esmu klausītāja un vērotāja, ne runātāja. Jāpaiet ļoti ilgam laikam, lai es pielaistu cilvēku sev klāt un atklātos. Ir arī savs spītīgums, nepacietība, neieklausīšanās apkārtējo viedokļus. Ja kaut kas nenotiek tā, kā biju iedomājusies, tad man garastāvoklis uzreiz sabojāts. Par pozitīvo: ja kaut ko gribēšu, tad nelikšos mierā, kamēr nebūšu to dabūjusi. Nebaidos no izaicinājumiem un neapstājos pie pirmajām grūtībām.
Vispār interesanti sevi paanalizēt.
05.08.2014 11:43 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Es esmu vērsis, šķiet, ka atbilst gandrīz viss, izņemot vienu lietu - man ir ļoooti, ļoti grūti izvēlēties un tas attiecas uz visu - sākot no tā, ko ēdīšu brokastīs, beidzot ar to, ar ko gribēšu pavadīt kopā brīvdienas, nereti tas tik ļoooti traucē! :D :)

Nezinu, sakritība vai nē, bet man ļoooti labas attiecības ir ar cilvēkiem, kuri ir mežāži. Labākā draudzene pamatskolas un vidusskolas laikā bija mežāzis, kursabiedrene, ar kuru ir vislabākās attiecības arī ir mežāzis, vecaistēvs, ar kuru es saprotos vislabāk ģimenē arī ir mežāzis. Un ne pārāk labas attiecības ir ar auniem - šķiet, tā domāšana tomēr ir ļooti atšķirīga, divi bijušie ir auni pēc horoskopa, un nekas prātīgs tur arī nesanāca, jāmeklē mežāzis, haha :) :D
05.08.2014 11:44 |

Reitings 261
Reģ: 01.10.2013
Esmu jaunava un, manuprāt, atbilst diezgan daudzas lietas. Esmu mierīga, pašapzinīga, pedantiska (atšķirīgās situācijās) un tajā pašā laikā ļoti nemierīga un nenosvērta. Bieži ir tā, ka kaut kas tur, dziļi iekšā kacina par kaut ko, vienmēr. Tas bieži vien kaitina. :D

Saskarsme ar Jaunavu: jāizturas brīvi, jautri un nepiespiesti. Var būt pietiekami dāsna, ja, protams, izdodas iekarot viņas simpātijas, labvēlību un uzticību.

Šis 1000% atbilst man. Ja būs apspiesta gaisotne, es būšu klusa kā pele. Ļoti grūti veidot ar cilvēkiem attiecības, kurās abi esam " klusētāji " . Un tas, ka esmu dāsna, jā, pat ļoti, hah. :)
05.08.2014 13:41 |

Reitings 766
Strēlnieks (23.11. - 21.12.)
Temperaments: holēriskais, visai impulsīvs.

Pozitīvās rakstura īpašības: enerģisks, jautrs un dzīvespriecīgs, atvērts un atsaucīgs, labestīgs un augstsirdīgs, godīgs un taisnīgs. Mīlestība pret dabu un dzīvniekiem, īpaši suņiem un zirgiem. Lielas alkas pēc personiskās un garīgās brīvības, neatkarības un patstāvības. Piemīt liels optimisms un altruisms, lojalitāte un bezbailīgums, autoritāte. Lielisks organizatoriskais talants.

Negatīvās rakstura iezīmes: izteikta tendence pārspīlēt, patika jautri uzdzīvot. Vējagrābslis. Neapdomība.

Profesionālās darbības sfēras: sludinātājs, skolotājs, pasniedzējs, advokāts, tiesnesis. Ceļotājs − jaunatklājējs. Strēlnieks var ieņemt galveno posteni un amatus daudzās tautsaimniecības nozarēs. Sastopams valsts dienestā ministrijās, bruņotajos spēkos un policijā, izglītības ministrijā, diplomātiskajā dienestā ārzemēs. Daudzi ir populāri politiskie darbinieki. Zem šīs zvaigznes dzimusi vesela plejāde pasaulslavenu sportistu.

Dzīvesstils: temperamentīgi, jautras dabas ļaudis ar spēcīgi izteiktām pašcieņas jūtām, ar personīgo ES. Jūtas ir intensīvas, bet darbība − ekspansīva. Nepieciešamība būt pie varas, būt diženam, lieliski sevi parādīt, iegūt titulus un apbalvojumus, apkārtējās pasaules un sabiedrības cieņu un popularitāti, autoritāti darbā. Stipra tieksme sasniegt augstu sociālo līmeni, sabiedrības labvēlību un vecuma nodrošinājumu. Cīnītājs par sociālo taisnīgumu, personisko un garīgo brīvību, neatkarību un patstāvību, necieš nekādus ierobežojumus, nekādu vardarbību un piespiešanu. Tā ir liela laime, ka liktenis viņu ir padarījis par nelabojamu optimistu. Lai arī kā viņu nenodotu paša mēle, klusēt vienalga nepiespiedīsi.

Saskarsme ar Strēlnieku: ieteicams runāt tikai taisnību, pašam būt taisnīgam un godīgam, jo pretējā gadījumā tūlīt tiks pārtraukta iesāktā saruna. Ļoti piemērota un labvēlīga tēma sarunas vai pārrunu sākšanai var būt iemīļotais temats par darbu, dzīvniekiem vai izbraukumiem un ceļojumiem.

Attiecības: ģimenes pavards nenotur Strēlnieku ar savu siltumu. Apprecēties viņam ne visai gribas, un pie ģimenes dzīves pierod ar lielām grūtībām. Pēc kāzām, saprotams, mīlas jūra sāk iztvaikot un kļūst mazāka, līdz līdzinās ģimenes dīķītim. Tas, ka mūžā kopumā kaismes avots nepaliek vientulībā, ir taisni vai brīnums.

Sieviete Strēlnieks − amazone. Pirmais tips − pasaulīgā sieviete ar brīvu domu izpausmi un raksturu, ekstravaganta un oriģināla, kurai patīk māksla, grāmatas, daba un dzīvnieki, izcili un perspektīvi vīrieši, sieviete bez kādiem aizspriedumiem un nosacījumiem. Otrais tips − meitene ar puikas raksturu un manierēm, viņai vairāk par visu patīk sports, disko, video. Nesavaldīga, žigla, veikla, praktiska un pieredzējusi − īsta mežone. Jebkurā dzīves jomā, jebkurā profesijā viņa virzās no panākuma uz panākumu. Īpaši mīļi viņai ir gudri un impozanti vīrieši ar plašu redzesloku un vairākās laulībās vai neskaitāmos sakaros uzkrātu pieredzi. Bet pat tādiem vīriešiem ir grūti noturēt šo amazoni. Diemžēl reti viens vienīgs vīrietis var viņu apmierināt. Panašķosies un pametīs, lai tūlīt iemīlētos nākamajā. Lielākas cerības ir citas nacionalitātes cilvēkam.

Rūpes par sevi: svarīga ir pārvietošanās, nevis attālums. Ja nav iespējams aizceļot uzreiz, vismaz jālasa žurnāli, grāmatas. Vājā vieta ir aknas, tā ka trekni, sāļi un asi ēdieni ir jāaizmirst. Arī ar kafiju un nervu uzbudinošiem dzērieniem nevajag pārspīlēt. Strēlnieku labvēlīgi ietekmē tūrisma pārgājieni. No vienas puses tas sakārto iekšējo pasauli un sniedz milzum daudz jaunu iespaidu. No otras puses− dod labu fizisko slodzi un iespēju parādīt sevi.

Organisma un ķermeņa vājās vietas: gūžas, gūžu locītavas, muguras muskuļi, cīpslas un saites, visa veģetatīvā nervu sistēma.

Krāsa: indigo un sarkani oranža.

Metāls: alva.

Flora: sandalkoks, kamparkoks, ambra, laurs, pīlādzis, palma, jasmīns, piparmētra, malva, begonija, krokuss, sarkanā un oranžā roze, kazenājs, madara, kārkls, dzelszāle, pelašķis, biškrēsliņš, tītenis, nātre, kāposts, sparģelis, gurķi, nātre, zirņi, pupas, soja, pētersīlis, selerijas, salāti, baziliks, augļi.

Fauna: briedis, zirgs, suns, vārna, visi zvēri, kurus var dresēt, zilonis, dambriedis, bullis, ērglis, pāvs, žagata, balodis.

Sentences
Jūra līdz ceļiem.
Man jāredz, kas tur vīd aiz horizonta.

principā viss atbilst man :)
05.08.2014 13:59 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Viss ko savā laikā esmu par svariem lasījusi lielākoties ar atbilst.
05.08.2014 14:05 |

Reitings 264
Reģ: 21.11.2013
No kurienes tie plašie horoskopa apraksti?!

Es arī gribu palasīt vairāk..par mežāzi un aunu.
05.08.2014 14:26 |

Reitings 1062
Reģ: 26.12.2012
Mežāzis (22.12. - 20.01.)
Temperaments: flegmatisks, ar noslieci uz pesimismu.

Pozitīvās rakstura īpašības: godkārība, darba mīlestība un strādātspēja, centība un neatlaidība, izturība un pacietība, saimnieciskums un taupīgums, ieturētība, paškontrole un pašsavaldīšanās, saprātīgums. Veselīgs lepnums un neatkarības un patstāvības mīlestība.

Negatīvās rakstura iezīmes: liels egoisms un mantkārība, patvaļa un untumainība, skopums līdz alkatībai. Varaskāre un viltība, neuzticēšanās un cietsirdība. Vienmēr ir ar kaut ko neapmierināts. Spēcīga atkarība no citiem vai vienkārši norobežošanās un ieslēgšanās sevī. Citu izmantošana personiskās interesēs. Baidīšanās un šausmas grūtību dēļ, vairīšanās no grūta vai atbildīga darba. Savas varas izmantošana.

Profesionālās darbības sfēras: kāds ir mērķis, tāds arī ir Mežāža liktenis. Vislabākos rezultātus gūst, darbojoties vienatnē, izpildot pat kolektīva pasūtījumus. Kā tiesneši ir ļoti bargi un stingri, bet taisnīgi. Ar biznesu nodarbojas nežēlīgi, bez jebkādas sentimentalitātes. Savus profesionālos pienākumus izpilda ļoti godprātīgi un to pašu gaida arī no citiem.
Starp Mežāžiem sastopam baņķierus un lielus finansistus, dažādus aģentus, firmu vadītājus, kas nodarbojas ar zemesgabalu un nekustamā īpašuma pirkšanu un pārdošanu. Neskaitāmi Mežāži aizņemti politikā. Interesē vadītāja amati. Celtniecība un celtniecības materiālu ražošana. Mākslas jomā priekšroku dod podniecībai, keramikai, adīšanai.
Sportā iecienītākā disciplīna ir saistāma ar kalniem. Strādā dažādās ministrijās un pārvaldēs par administratoriem. Iecienītākie amati − lietveži, sekretāres, rēķinveži. Kad noteiktās situācijās rodas labvēlīgi apstākļi intelektuālam, radošam darbam, var kļūt par rakstnieku, dzejnieku, publicistu, preses darbinieku, lektoru, redaktoru, poligrāfistu.

Dzīvesstils: dzīves jēga sastāv no garīgām vai materiālām vērtībām, augsta sociālā stāvokļa ieņemšanas un varas pār citiem. Domāšana, rīcība un darbība ir visai mierīga un izsvērta, uzmanīga un tālredzīga. Impulsivitāte, emocijas un pārsteidzība vienkārši tiek izslēgta. Galvenokārt balstās savā uzkrātajā dzīves pieredzē, tādēļ lielākus panākumus gūst konservatīvā un ilgu laiku stabilā valsts sistēmā. Iespējams, ka tieši ar to saistāma teju visu Mežāžu interese par Eiropas konservatīvās demokrātijas galvaspilsētu Londonu. Tā kā prāts un enerģija ir virzīti egoistisko un mantkārīgo mērķu sasniegšanai, Mežāzim ir pietiekami daudz ienaidnieku. Īstenojot savas idejas, plānus un ieceres, bieži vien krīt galējībās. Tāpat liels traucēklis ir viņa mūžīgās kaprīzes, untumi un pretenciozās vēlēšanās, iekšējās pretrunas un pretestība. Neviens pasākums un piedāvājums netiks pieņemts bez garas un rūpīgas iepriekšējas apdomāšanas, apspriešanas un analīzes.

Saskarsme ar Mežāzi: jārīkojas lēni un pakāpeniski, bet pārliecinoši un uzstājīgi. Ar viņu jāapietas labi, jautri un dzīvespriecīgi, kā arī ieturēti, īpaši − ja ir lietišķa saruna, līguma vai kontrakta parakstīšana. Ļoti labi noder asprātīgi kalambūri, jo viņiem patīk vārdu spēles. Tā kā Mežāzis ir visai melanholisks un pakļauts savam garastāvoklim, pirms lietišķas sarunas ir vēlams viņu izkustināt no šāda stāvokļa.

Attiecības: labprātīgi palīdzēs citiem tiktāl, cik tas būs izdevīgi viņam pašam. Pirmās laulības reti ir izdevušās un laimīgas, visbiežāk dažādu iejaukšanos dēļ, īpaši no vecāku puses.

Mežāzis vīrietis ir īsts pacietības, nepiekāpības un neliekšanās monuments. Ja viss nenotiek, kā Mežāzis bija domājis, ja dzīve izkāpj no rāmjiem, tūdaļ rodas īssavienojums. Tiesa, laulībā Mežāzis ir uzticams partneris, turklāt ļoti gādīgs, centīgs un aizbildniecisks. Savu ģimeni un tuvākos no jebkādām pārestībām un netaisnībām vienmēr aizstāvēs ar cieņu. Kaut arī pati laulība ir visai vēsa, tā vienmēr ir saskaņā ar izteiktām pienākuma un atbildības jūtām. Šķiršanās notiek īpaši reti, jo arī tad, kad mīlestība pēc būtības jau atvēsinājusies un dziest, savstarpējās attiecības starp laulātajiem vienalga vienmēr saglabājas labas. Apprecas vēlu.

Sieviete dzīvo savā iekšējā pasaulē, kur prieka jūtas ir visai rets viesis. Piemīt visai interesanta un apbrīnojama iezīme: skaistums un pievilcība ar gadiem ne tikai mazinās, bet − tieši otrādi − arvien vairāk un vairāk pieaug. 30–35 gados Mežāzis izskatās labāk nekā 18 gadu vecumā. Šajā vecumā viņa arī vairāk patīk vīriešiem. Izdabāt Mežāža sievietei ir Sīzifa darbs: saviem pielūdzējiem un sev izveido dažādas mākslīgas barjeras. Mīlas un dzīves ceļā viņai ir daudz krīžu. Sabiedrībā izturas visai nopietni un noslēgti, bet ģimenē ir prasīga sieva un stingra māte. Starp Mežāžiem „modē” ir atraitnība.

Rūpes par sevi: galvenais ir iemācīties dzīvot šodienā. Jāmācās atpūsties, atslābināties. Nepatikšanas, par kurām nemitīgi domā, var nenotikt vispār. Jāatrod saprātīgs balanss starp uzkrājumiem nebaltai dienai un ikdienas tēriņiem. Ārstnieciskā vingrošana, joga, kalanētika ir Mežāža sporta un relaksēšanās veidi. Bieži salst, tāpēc vajadzīgs silts ēdiens, olbaltumus saturoši produkti un tīrs ūdens. Kalnu gaiss un atmosfēra Mežāzi dziedina. Ārstēšanās ar ārstniecības augiem Mežāzim ir vēlamāka nekā tabletes. Vielmaiņa Mežāzim ir palēnināta, tādēļ uzturā vajag ierobežot treknu ēdienu un asas piedevas. Profilakse − vajag izvairīties no mitruma, salšanas un depresijas. Ieteicamas ūdens peldes.

Organisma un ķermeņa vājās vietas: visa gremošanas sistēma − zarnu trakts, aknas un žultspūslis, aizkuņģa dziedzeris. Āda, cīpslas, ceļu locītavas, liela kauli. Zobi, visi skeleta kauli, sirds asinsvadu sistēma.

Krāsa: melns, zili melns, tumši sarkans.

Metāls: rūda.

Flora: priede, baltegle, efeja, driģene, melnā magone, skābenes, belladonna.

Fauna: lauva, kalnu kaza, cālis, baru dzīvnieki, indīgie insekti.

Sentences
Grūtības ir domātas, lai tās pārvarētu.
Vienā dienā Everestā neuzkāpsi.
Nespried par vīru pēc cepures, bet pēc darbiem.

Salīdzinoši atbilst, bet tipiski mežāzim, neteikšu ,ka atbilst par visiem 100% un daudzas no negatīvajām iezīmēm uzskatīšu kā ļoti vērtīgas un īpašas :D vienīgais pozitīvais,kas mani iepriecināja ir fakts, ka ar gadiem izskats uzlabosies. Ceru, ka šis tiešām ir atbilstoši.

Zinu, ka nesaskan ar:
auniem-pārlieku tempermentīgi, spītīgi un nekad neklausās ko racionālā balss viņiem saka
dvīņiem- vienu dienu apgalvos, ka ir pacifisti, nākamajā svēti kara atbalstītāji un vēl sadusmosies, ja tu atgādināsi, ka iepriekš bijuši pacifisti, jo tā nekad nav bijis :D
zivīm- dažreiz ir grūti, tā gaisīgā sapņošana, bet kopsummā neitrāli

Labi saskan ar : vēršiem un jaunavām- tiešām vissakarīgākie cilvēki, kādus nācies dzīve satikt. Ja ko palūdz, izdara, ja kas nepatīk, pasaka. :)
05.08.2014 14:47 |

Reitings 81
Reģ: 01.08.2014
Pilnībā atbilst (Strēlnieks). Citreiz pat dusmojos, kāpēc nevarēju piedzimt 2 dienas vēlāk-mierīgākā zodiaka zīmē :D
05.08.2014 14:49 |

Reitings 1884
Reģ: 08.07.2013
Aizvakar lasīju kko par horoskopu zīmju raksturojumiem un pēc tam sanāca tā, ka manas zīmes raksturojums atbilst draugam un drauga zīmes - man. Tieši lietās, kurās esam pretstati. Tā kā vairāk neticu nekā ticu :)
05.08.2014 15:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits