Horoskopu atbilstība konkrētam cilvēkam.

10 gadi
Reitings 1601
Reģ: 17.01.2013
Man tā ienāca prātā- vai jūsu horoskopu zīme jums atbilst?

Kas ir kā rakstīts horoskopā un kas galīgi nav par jums?

Butu interesanti paklausīties par katru horoskopa zīmi, gan pašas, gan otras pusītes. :)

Piemēram, es esmu Strēlnieks un tas kas atbilst noteikti ir, ka ir lielas alkas pēc brīvības, neatkarības un patstāvības.

Neatbilst- neesmu "paķērusies" uz dabu, kā tas visur tiek uzsvērts Strēlnieku horoskopā.
04.08.2014 17:50 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Ticu horoskopiem, kuros izteiktas tikai rakstura īpašības, plusi mīnusi, galvenās īpašības VISPĀRĪGI Piem. http://www.sauleshoroskops.lv/index_files/Page6442.html (pati neesmu auns)

Pilnīgas muļķības un izdomājumi, man šķiet ,nedēļas horoskopi katrai zīmei žurnālos, twitteros, draugos... Tiem gan neticu ;)
04.08.2014 21:37 |

Reitings 1431
Reģ: 09.10.2012
It kā esmu vērsis,bet maz kas man atbilst no apraksta. Biju pie astroloģes,pēc dzimšanas laika un vietas esmu skorpions ar auna iezīmēm. Šie apraksti atbilst vairāk
04.08.2014 21:49 |

10 gadi
Reitings 532
Reģ: 29.01.2009
Esmu vēzis un pilnibā atbilstu horoskopam - esmu raudulīga, emocionāla, apvainojos par sikumiem un ieraujos sevī, ja nepazīstu daudz cilvēkus.:D
04.08.2014 22:03 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
80% atbilst
04.08.2014 22:05 |

Reitings 2286
Reģ: 02.01.2014
esmu skorpions. un varu teikt, ka visi raxturojoshie horoskopi (nejaukt ikdienas horoskopu) atbilst man par 99 procentiem, gribeetos pat teikt, ka uz 100 %
04.08.2014 22:27 |

Reitings 2196
Reģ: 19.10.2012
Esmu skorpions, bet es foršāka esmu nekā tur raksta :D Neesmu tik riebīga :D Vismaz pašai tā gribētos domāt :D Bet ir arī lietas, kas atbilst
04.08.2014 23:15 |

Reitings 2230
Redz, ku daudz skorpionu mums te :D
Es arī esmu skorpions. Teiktu, ka atbilst. Man vispār patīk salīzināt cilvēkus pēc horoskopiem un meklēt paralēles. Neticu dienas horoskopiem, bet vispārējiem aprakstiem gan plus mīnus
04.08.2014 23:41 |

Reitings 2230
Ishi, skorpioni nav riebīgi, ja viņus nebaksta un neaiztiek :D Man liekas, ka mums vairāk Kā tu pret mani, tā es pret tevi attieksme tiek piedēvēta..
04.08.2014 23:43 |

10 gadi
Reitings 85
Reģ: 23.03.2012
Nedaudz sadusmo tās, kas apgalvo, ka astroloģijai netic, jo nevarot taču visus planētas iedzīvotājus sadalīt 12 daļās. Bet vai Jūs vispār esat mēģinājušas iedziļināties? Katra cilvēka dzimšanas karte ir unikāla un neatkārtojama, tā atspoguļo cilvēka psiholoģisko uzbūvi, satur informāciju par agrīnajiem dzīves apstākļiem, bērnību, vecākiem, u.c, kas kopumā veido mūsu pasaules uztveri un ietekmē lēmumu pieņemšanu vēlāk patstāvīgajā dzīvē. Un parāda vēl simtiem citu aspektu. Protams, cilvēka brīva griba ir (ne)rīkoties ar savu potenciālu.
Kas attiecas uz popkultūras horoskopiem, tie domāti tikai izklaidei vai iedvesmai. Neviens no mums nesatur 100% tīras vienas zīmes īpašības. Lai raksturotu cilvēku, vajag zināt precīzu dzimšanas laiku un vietu. Tad skatās 10 planētu novietojumu zīmēs (Saule, Mēness, Merkurs, Venēra, Marss ir galvenās personību raksturojošās planētas), ascendenta zīmi (svarīgs arī ascendentu pārvaldošās planētas stāvoklis), meridiānu, Mēness mezglus, dažādus asteroīdus u.c. Katra no šīm planētām un punktiem atrodas kādā no 12 mājām, kas var ļoti būtiski izmainīt planētas un zīmes izpausmi. Planētas viena ar otru veido leņķiskus aspektus, kas raksturo to savstarpējās attiecības, var būt saspringti vai harmoniski un dod vēl vienu analīzes līmeni. Var iet vēl dziļāk, skatīties vēl smalkāk. Astroloģija ir ļoti dziļa un komplicēta. Tāpēc gribētos, lai cilvēki savu viedokli vismaz balstītu uz zināšanām un izpratni. Pagaidām nezinu nevienu, kurš būtu nopietni apguvis astroloģiju un teicis, ka tā „nestrādā”.
04.08.2014 23:48 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Man liekas, ka mums vairāk Kā tu pret mani, tā es pret tevi attieksme tiek piedēvēta..

Man arī tā šķiet. Mans draugs ir mežāzis - arī ļoti daudz kas atbilst. Var ticēt, var neticēt, bet ir daudzi cilvēki ar kuriem man nav izveidojies labs kontakts un tie ir tieši kādas konkrētas zīmes pārstāvji, kurus es jau pazīstu pa gabalu.
04.08.2014 23:51 |

Reitings 2230
Attiecību ziņā man vislabāk ir sapasējis ar mežāžiem un zivīm.
Kā vnk draugi - Vēži. Ūdensīri arī ir baigi feinie. Liekas sakarīgi un necepjas ne pa ķeksi.
Lauvas ir baigie patmīļi. Es pat teiktu, ka dažreiz riebīgāki par skorpioniem. Riktīgie karaļi :)
No svariem nekad neko nevar paredzēt.

Bet tie tik mani novērojumi. Tiem, kas tam netic, neko nemēģinu ieskaidrot. Bet interesanti, ka man bieži ir gadījies, ka runāju ar cilvēku un liekas, ka ir skorpions.. un pajautāju, un izrādās, ka ir ar :D
05.08.2014 00:02 |

Reitings 126
Reģ: 27.07.2014
Atbilst esmu svari
05.08.2014 00:02 |

Reitings 692
Reģ: 02.12.2012
Aquarius - 100 % :)
meitenes, kā var noteikt tās saules , mēness zīmes un kas tur vēl tas trešais bija? būtu interesanti ar visu to palasīt, bet tā - tipiskākais ūdensvīrs, kuru nav jēgas turēt grožos, vajag brīvu telpu, tai pašā laikā - neatkarība un patstāvība ir otrais vārds, esmu saprotoša, nekad neatsaku uzklausīt cilvēkus, esmu enerģiska un atvērta jaunām lietām un cilvēkiem, un šādi varam turpināt gari.. :D
05.08.2014 00:14 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Man vislabāk saskan gan attiecībās, gan draudzībā ar svariem, mežāžiem un zivīm. Galīgi pa ceļam nav ar auniem, dvīņiem, ūdensvīriem. Iepazīstot cilvēku un saprotot, ka komunikācija nevedas, es jau uzreiz jūtu, ka viņš ir kāda no iepriekš minētajām zīmēm. Parasti tā arī ir :D
05.08.2014 00:14 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
meitenes, kā var noteikt tās saules , mēness zīmes un kas tur vēl tas trešais bija? būtu interesanti ar visu to palasīt

Jāiet pie astrologa vai pašai jāapgūst.
To nav tā vienkārši iespējams kaut kur izlasīt.

Es atbilstu, es esmu tipisks dvīnis. Man diezgan sakrīt vispārējais raksturojums ne tikai ar rakstīto, bet sakrīt arī ar šajā dekādē dzimušiem citiem dvīņiem.
Bet es nerunāju par ikdienas horoskopiem žunālos un portālos - tas gan ir tāds izklaidējošs materiāls, kuru nekad neesmu uztvērusi nopietni.
05.08.2014 09:12 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Esmu Jaunava pēc horoskopa.
Nekad īpaši nelasu delfu u.c. ziņu portālu vai žurnālu horoskopus, man kolēģe izmācījusies astroloģiju, tad viņa atnesa man grāmatas kas nav pieejamas veikalos, un bija interesanti pastudēt, un varēju tikai daudz kam piekrist kas tajās rakstīts.
Jaunavai es atbilstu pilnīgi, esmu arī dzimusi tieši pa vidu tam periodam. Daudz kur horoskopos par Jaunavu saka, ka tai ir iekšējs nemiers un neizlēmība, man šīs īpašības ir ļoti izteiktas, neizlēmība pat mēdz traucēt veikalā iepērkoties un izvēloties produkta krāsu, briesmīgi, tomēr ir lietas kur tās nemaz nav, kur ir stingrs lēmums un viss, tāpat pārlieku lielā paškritika un trūkumu meklēšana, analizēšana, es varu ieiet telpā visus cilvēkus izpētīt, izanalizēt savā prātā, nedaudz maksimālisms un iešana galējībā, izteikta mešanās no viena grāvja otrā.
Lasu arī astrologos, ka Jaunavām problēmas ar kuņģi - vai jūs neesat pamanījuši, ka jums ir kāda izteikta vieta organismā kas radījusi problēmas, man tas ir kuņģis, tā ir problēma, lai gan tagad kādu laiku ir labi, jo skatos uzturu, bet agrāk tā bija reāla problēma man.
Un nemaz nezināju, ka mana krāsa ir spilgti dzeltena, tā vienmēr bijusi mana mīļākā krāsa, lai gan man nav daudz apģērbu, bet sirdij vienmēr šī krāsa patikusi, kaut kā jūtu to sevī. Takā ļoti interesanti, ka daudzas lietas patiešām atbilst, pat ļoti konkrētas...
05.08.2014 09:25 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
es varu ieiet telpā visus cilvēkus izpētīt, izanalizēt savā prātā

Turēšos nostāk, Gurri, turpmāk :D:D :D

Esmu skorpions, nezinu vai atbilst, vai nē.. Kaut kas jau laikam jā - tieksme pēc uzmanības, agresija reizēm, bet tas no negatīvā plauktiņa, ir jau arī pozitīvās šķautnes, bet pāri visam, es uzskatu tomēr, jo cilvēks vairāk sevi pilnveidojis attieksmē, jo mazāk viņu ietekmē šādi horoskopi.
05.08.2014 09:30 |

Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012
Esmu dvīnis un viss, kas rakstīts horoskopā man 100 % atbilst. Visraksturīgākais man - ļoti mīlu jokot, skaļas kompānijas un jautrību. Kā arī to, ko šodien dievinu, rīt jau varu nīst un lēkāt ar kājām tam pāri, un vēl bļaut "nekad neesmu teikusi, ka tevi mīlu" :D. Tā nu tas ir, apkārt man esošie jau samierinājušies.
05.08.2014 09:38 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
_paris, tas vienkārši notiek dabiski :D gan jau mani ar analizē :D
05.08.2014 09:50 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Tā nu tas ir, apkārt man esošie jau samierinājušies.

jā, ar tieši tādu manu divdabību arī apkārtējie ir samierinājušies :D
05.08.2014 09:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits