Esmu Jaunava pēc horoskopa.
Nekad īpaši nelasu delfu u.c. ziņu portālu vai žurnālu horoskopus, man kolēģe izmācījusies astroloģiju, tad viņa atnesa man grāmatas kas nav pieejamas veikalos, un bija interesanti pastudēt, un varēju tikai daudz kam piekrist kas tajās rakstīts.
Jaunavai es atbilstu pilnīgi, esmu arī dzimusi tieši pa vidu tam periodam. Daudz kur horoskopos par Jaunavu saka, ka tai ir iekšējs nemiers un neizlēmība, man šīs īpašības ir ļoti izteiktas, neizlēmība pat mēdz traucēt veikalā iepērkoties un izvēloties produkta krāsu, briesmīgi, tomēr ir lietas kur tās nemaz nav, kur ir stingrs lēmums un viss, tāpat pārlieku lielā paškritika un trūkumu meklēšana, analizēšana, es varu ieiet telpā visus cilvēkus izpētīt, izanalizēt savā prātā, nedaudz maksimālisms un iešana galējībā, izteikta mešanās no viena grāvja otrā.
Lasu arī astrologos, ka Jaunavām problēmas ar kuņģi - vai jūs neesat pamanījuši, ka jums ir kāda izteikta vieta organismā kas radījusi problēmas, man tas ir kuņģis, tā ir problēma, lai gan tagad kādu laiku ir labi, jo skatos uzturu, bet agrāk tā bija reāla problēma man.
Un nemaz nezināju, ka mana krāsa ir spilgti dzeltena, tā vienmēr bijusi mana mīļākā krāsa, lai gan man nav daudz apģērbu, bet sirdij vienmēr šī krāsa patikusi, kaut kā jūtu to sevī. Takā ļoti interesanti, ka daudzas lietas patiešām atbilst, pat ļoti konkrētas...