Esmu bijusi riebīgās māsas vietā.
Ko redzēju es?
Izplūdušu skuķi, kas dzīvo vienai dienai. Nav ne ambīciju karjerā, ne vēlmes rūpēties par mājas soli. Toties patika lasīt sieviešu romānus, tēlot smalku dāmu un pasniegt nebaudāmas vakariņas, kuras manāmi lūdza uzslavēt. Kad neviens to nedarīja, bet pieklājīgi centās norīt sīksto gaļas kumosu, kas sautēts persiku jogurtā, uzmeta lūpu.
Vēlāk, pie kafijas tases, kad bijām ar brāli divatā, un viņš vaicāja manu viedokli, es pateicu to pašu, ko Tava drauga māsa savam brālim - "Būs grūti, jo...". Neteicu, ka nav īstā. Attiecīgajam laikam bija īstā, lai saprastu, ka par sievu vajag citu. :)
Ko redzēja meitene?
Riebīgu, augstprātīgu māsu, kas negribēja ar viņu draudzēties. Jā, ciemos tā māsa arī negāja.
Ieteikums: sāc domāt par savu dzīvi un kopdzīvi ar draugu, nevis par to, ka nepatīc māsai. Jā, tā tiešām notiek - Tu vari kādam nepatikt. Samierinies un dzīvo tālāk. Tu esi liela daļa no sava vīrieša dzīves, bet ne visa - tai māsai ir un būs vieta. Paralēli tam, paanalizē, ar ko šī māsa ir labāka par Tevi, kas Tevi tik ļoti kaitina? Strādā pie sevis, lai būtu līdzvērtīga.