Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

izmisīgs sauciens pēc palīdzības.

Reitings 80
Reģ: 21.03.2014
Ļoti īsi sakot - krīt ārā mati.
Pilnais stāsts - jau divus gadus cīnos ar matu krišanu. Sākas ar to, ka mati palika nedaudz plānāki, krita ārā nedaudz vairāk kā parasti, bet tagad no kādreiz garajiem un biezajiem matiem palikusi apmēram trešdaļa :( ir būts pie visādiem ārstiem, atrastas dažādas problēmas no vitamīnu trūkuma līdz hormonu problēmām, lietotas zāles, vitamīni, tējas, smēres, šampūni utt. un lai gan tagad visas analīzes gan uz vitamīniem, gan hormoniem ir normālas, mati turpina krist un staigāšana pie ārstiem, kas sūta tālāk pie citiem ārstiem nebeidzas. Nu jau vairs pat negribas matus ne ķemmēt, ne mazgāt, jo tas beidzas ar kārtējo izkritušo matu mudžekli. Varbūt kāda ir gājusi cauri kam līdzīgam un var ieteikt kādu līdzekli kas veicina matu ataugšanu/ aptur izkrišanu?
04.08.2014 12:29 |

10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
uz galvas sēnīti arī esi pārbaudīta, ja?
04.08.2014 12:30 |

Reitings 616
Reģ: 01.12.2012
Man to ietekmēja stress un hemoglobīna zemais līmenis. Palīdzēja Pantogar un matu mazgāšana ar nātru novārījumu. Man izkrita apmēram 40% no matiem līdz tam, kad sāku problēmu risināt. Matus nevar dabūt atpakaļ mēneša laikā, bet pēc diviem gadiem struktūra un daudzums ir krasi uzlabojies.
04.08.2014 12:33 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Savā laikā rīkojos kā Yesterday (Pantogar+nātres matiem no ārpuses, man pašai nātres dzeršanai, kā arī lietoju kaut kādas dzeltenas ampulas matiem, varētu būt Loreal, varētu nebūt, neatceros), bet tas viss kopā strādāja
04.08.2014 12:38 |

Reitings 241
Reģ: 31.03.2014
Kolēģe matus skalo nātru novārijumā un viņai mati nu superbiezi :)
04.08.2014 23:09 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits