Akne, pro activ, ieteikumi.

Reitings 143
Reģ: 14.12.2013
Ar 2014. gadu iesākās problēmas ar ādu. Dermatologs apstiprināja, ka akne. Izrakstīja man smēres un tā tālāk, bet nekas tā isti nelīdzēja. Nav nekā drausmīga un traka, pāris pumpiņas šur un tur, bet nepatīkami ir, it sevišķi, ja kādreiz uz sejas nebija neviena.
Varbūt kāda ir izmēģinājusi pro activ sistēmu un var dot atsauksmes? Vēlētos izmēģināt. Un vabūt ir kādi citi ieteikumi no dažām, kurām arī savulaik bijusi problēma ar to un tikušas galā? Zinu, ka akne pārsvarā ir hormonāla, un diži arī neko nevar darīt, tikai mazināt, un pāries tikai vēlāk ar laiku, kas var būt līdz pat 26 gadiem, bet nu tomēr gribētu dzirdēt kā citām ir gājis, jo šis man ir tā kā blieziens pa seju ne no kurienes.
04.08.2014 01:53 |

Reitings 58
Reģ: 19.06.2014
Pati neesmu saskārusies ar akni, bet manai taukainajai ādai ļoti patīk MADARA COSMETICS produkcija. Seju gan no rīta, gan vakarā attīru ar tīrošajām putām, pēc tam toniks (tur ir dažādi toniki, katrs savam ādas tipam) un vienu reizi dienā lietoju šo dziļi mitrinošo želeju
---------->
04.08.2014 15:02 |

Reitings 58
Reģ: 19.06.2014

10 gadi
Reitings 886
Reģ: 10.11.2011
Es uzskatu ka visi tie neutrogena, nivea, garnier, biore nekam neder.

Man patīk šis

ar sho paberzē seju un buus baigi ok. Atstaaj uz nakti
04.08.2014 15:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits