nepazaudējot svarīgāko

Reitings 497
Reģ: 30.07.2013
Nepieļauj kļūdu - nezaudē draugus dēļ attiecībām.. Vai piekrītat šim teicinam? Es par visiem 100%. Tapēc uzskatu ka arī esot attiecībās vismaz 2-3x nedēļā būtu jātiekās ar draugiem.
Paldies dievam man paziņās un rados nav neviens tāds cilvēks, ir daudzi kas brīvo laiku pavada pat vairāk nekā ar draugiem un tādus es ļoti cienu un respektēju, jo kā saka meitenes nāk un iet bet draugi paliek un tie ir daudz svarīgāki.
04.08.2014 01:51 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Nedomaa, ka tev tas tad buutu jaastaasta viirieshu forumaa, nevis sievieshu forumaa? Tie viirieshi mums ir pie saaniem labpraatiigi, neviens nazi vinjiem pie riikles netur, taapeec arii ir pamats uzskatiit, ka daraam visu pareizi ja jau nesuudzaas un nebeeg prom. Ja kaads ciesh, bet turpina palikt kopaa ar sievieti, kura vinju dara nelaimiigu, tad piedod, bet neviens cits nav vainiigs kaa viirietis pats. Lai gan parasti ir taa, ka viirieshi labpraatiigi upura masku neneesaa, taa kaa tikai retie ir nelaimiigi savaa lauliibaa gadiem ilgi.
05.08.2014 00:18 |

Reitings 1149
Reģ: 15.01.2014
man vajag simpātisku ,dzives gudru un forsu meiteni, ar kuru saskanetu gan domas, gan intereses

nu nezinu kādēļ tu nesatiec tādas meitenes, jo es pazīstu vairākas tāda un viņas ir vienas.
Varbūt vaina ir jāmeklē sevī pašā?! kaut vai tajā, ka tu meiteni nostādītu otrajā vietā aiz draugiem. Tas nav pareizi. Īpaši attiecību sākumā. Vari aizstāvēt savus uzskatus, es nestrīdos. Bet pēc pāris gadiem, kad būsi nedaudz vairāk pieredzējis, tu sapratīsi ;)

man nav, bet es redzu kādas ir citiem un no tā arī izdaru šādus tādus secinājumus

nekad, NEKAD nespried par attiecībām no tā, ko tu redzi. Tu nezini kādas attiecības ir mājās un cik ļoti čalis ir zem tupeles :D
05.08.2014 00:19 |

Reitings 497
krista- tas ir normāli ka man, jaunam, foršam puisim sevi jasak uzskatit par neveiksminieku milas lietas del tadam ka jus? Vienkarsi neveica milas lietas un viss. Un dazreiz tas iedraga manu pasnovertejumu. Tapec es ari medzu nicinosi izteikties, jo ja man ir nodarits nepatikami, tad kapec lai es izturetos labak? Protams ka es busu asaks, neka varbut citi un teiksu ko domaju un neklusesu. Nomierina tikai tas, ka ne es vienīgais tāds. Un problēma nav ar izskatu vai attieksmi, iespejams es vnk nemaku savaldzinat, bet ko tur daudz, varbut ta ista vienkarsi vel nav paradijusies, bet dazreiz jau apnik gaidit un tapec liekas nafig tas attiecibas, labak dzivot vienam un negruzities par tadam lietam, ja tapat neveicas.
05.08.2014 00:22 |

Reitings 1149
kristiāns tu ļoti ej pretrunā ar sevi..iepriekš tu rakstīji, ka esi pašpietiekams un tev attiecības nemaz nevajag, bet tagad, ka tev neveicas.
Pašpietiekamība ir forša lieta, bet jāzin robeža. Pārāk pašpietiekams cilvēks kļūst ļoooti egoistisks un tad viņam tiešām attiecības vairs nevajag un tas nav pareizi.
Pasaule ir iekārtota tā, ka sievietei jābūt mijiedarbībā ar vīrieti un vīrietim ar sievieti. Lai cik labi modernā dzīve var aizstāt pretējo dzimumu, emocionāli tu neko neūsti. Bet nekas takš nestāv klāt tiem tauriņiem vēderā, kuri rodas pirms randiņiem, kuri ir tad, kad ir pirmais skūpsts. Tās izjūtas kādas ir pirmo reizi izjūtot orgasmu esot kopā ar cilvēku, kurš tik ļoti ir iekritis sirsniņā.

Jā, būt vienam ir kolosāli, bet visam jābūt ar mēru, jo būt ar kādu kopā ir tieši tikpat kolosāli ;)
05.08.2014 00:27 |

Reitings 395
Reģ: 20.03.2014
Nedomaa, ka tev tas tad buutu jaastaasta viirieshu forumaa, nevis sievieshu forumaa? Tie viirieshi mums ir pie saaniem labpraatiigi, neviens nazi vinjiem pie riikles netur, taapeec arii ir pamats uzskatiit, ka daraam visu pareizi ja jau nesuudzaas un nebeeg prom. Ja kaads ciesh, bet turpina palikt kopaa ar sievieti, kura vinju dara nelaimiigu, tad piedod, bet neviens cits nav vainiigs kaa viirietis pats. Lai gan parasti ir taa, ka viirieshi labpraatiigi upura masku neneesaa, taa kaa tikai retie ir nelaimiigi savaa lauliibaa gadiem ilgi.

Tie vīrieši ar jums ir labprātīgi kamēr testosterons nekontrolēti izdalās lielos daudzumos un jūs ļoti labi protat to izmantot - dabas dots talants tā teikt. Kā jau rakstīju - pēc 40 kad retās no jums ir skaistas un slaidas, retā (diemžēl) ir sapratusi kas vecim ir vajadzīgs jo nav bijis vajadzības tādos muļķīgos jautājumos iedziļīnāties. Pēc tiem 40 veču 99% apgalvo ka labprāt būtu dzīvojuši vecpuisī. Gadiem dara nelaimīgu? Da padomājot par to ka būs jādala gadu gadiem sastrādātā manta ar histērisku fūriju jau vien šķirties visa vēlēšanās pāriet tāpēc veči cieš un izliekas ka viss OK. Tikai nekad nepalaiž garām iespēju ar večiem kādu šņabīti (aiz labas dzīves :-D) izlakt vai kaimiņienei kamēr drostaliņas (sievas) nav mājās kādu rozeti saremontēt.
05.08.2014 00:27 |

Reitings 395
Pasaule ir iekārtota tā, ka sievietei jābūt mijiedarbībā ar vīrieti un vīrietim ar sievieti. Lai cik labi modernā dzīve var aizstāt pretējo dzimumu, emocionāli tu neko neūsti. Bet nekas takš nestāv klāt tiem tauriņiem vēderā, kuri rodas pirms randiņiem, kuri ir tad, kad ir pirmais skūpsts. Tās izjūtas kādas ir pirmo reizi izjūtot orgasmu esot kopā ar cilvēku, kurš tik ļoti ir iekritis sirsniņā.

Nu ja ir jābūt mijiedarbībā tad jūs vēl bonusā pie visa varētu iemācīties ka un kā savs vīrietis vēl būtu arī jāciena.
05.08.2014 00:29 |

Reitings 497
A-komanda- bet ko darīt ja ar tām, ar kurām gribētos nesanāk? Nu ko?? Ar kuru katru būt kopā man nevajag, tad labāk esmu brīvs. Un tos romantiskos mēslus man vari nestāstīt, romantika nav manā gaumē ;)
05.08.2014 00:29 |

Reitings 9169
krista- tas ir normāli ka man, jaunam, foršam puisim sevi jasak uzskatit par neveiksminieku milas lietas del tadam ka jus? Vienkarsi neveica milas lietas un viss. Un dazreiz tas iedraga manu pasnovertejumu. Tapec es ari medzu nicinosi izteikties, jo ja man ir nodarits nepatikami, tad kapec lai es izturetos labak? Protams ka es busu asaks, neka varbut citi un teiksu ko domaju un neklusesu. Nomierina tikai tas, ka ne es vienīgais tāds. Un problēma nav ar izskatu vai attieksmi, iespejams es vnk nemaku savaldzinat, bet ko tur daudz, varbut ta ista vienkarsi vel nav paradijusies, bet dazreiz jau apnik gaidit un tapec liekas nafig tas attiecibas, labak dzivot vienam un negruzities par tadam lietam, ja tapat neveicas.

Cik tev ir gadu? 19? 20? Izbaudi dziivi, laiku ar draugiem un arii atnaaks laiks attieciibaam. Puishiem ir savaadaak kaa meiteneem. Tajaa vecumaa meiteneem ir jau citas intereses, taapeec daudzas skataas uz vecaakiem puishiem, jo nespeej saprast veelmi balleeties, dariit trakuliibas un speeleet videospeeles. Aizej uz randinjiem ik pa laikam un neiespringsti uz attieciibu veidoshanu. Kad buusi tajaa vecumaa ap 25, 30, tad arii uzradiisies nopietnu attieciibu gribeetaajas.
05.08.2014 00:30 |

Reitings 97
Reģ: 14.02.2013
Viss tik pārspīlēts.. Nu tik. No vienas galejības citā.
Smieklīgi uzskati un centieni pierādīt savu taisnību. Dzīvojiet vieni un nebūs par ko sūdzēties un uztraukties, viss ir tik vienkārši! :D
05.08.2014 00:32 |

Reitings 1149
Un tos romantiskos mēslus man vari nestāstīt, romantika nav manā gaumē

Tev tie šķiet romantiski mēsli tagad. Pat dzelžainākie romantikas noliedzēji grib attiecības. Mīlēt un būt mīlētiem. Un kas ir mīlestība? Iesākumā viena liela romantika ;)
Un nesatraucies, ka tev nesanāk tagad. īstā meitene uzradīsies. Arī mans īstais vīrietis nesastapa mani un es viņu ar pirmo šāvienu. Abiem bagāžā ir pieredze un labi, ka tā, jo protam viensotru novērtēt.

Nesatraucies, baudi jaunību un viss notiks. Bet galvenais - neturi sevī tādu žulti pret sievietēm. Nu nav visas vienādas. Tāpat kā visi vīrieši nav cūkas un kretīni ;)
05.08.2014 00:35 |

Reitings 497
krista- man patik vecākas meitenes. Bet vecākām bieži patīk vecāki par viņām. Esmu vecākai par mani sniedzis pirmo intīmo pieredzi kā ar jaunāku puisi , bet nekas nesanāca jo redz es neesmu finansiāli neatkarīgs, bet viņai jau māja jūrmalā.

Un man vairs negribās pat mēģināt,jo vienmēr kkas nesanāk. Nevaru vairs saņemties.
05.08.2014 00:35 |

Reitings 395
Nu re kristai vairs nav ko teikt. Bija paredzams. Autor, viss būs OK. Esi bezkaunīgāks un vienmēr atceries vispirms to ko TU gribi vispirms. Sieviešu ir vairāk - vientuļu pilna pasaule. Smel kaut spaiņiem. Tagad gan - gulēt!
05.08.2014 00:39 |

Reitings 497
A-komanda-https://www.youtube.com/watch?v=7qB2gWZBAVw -noklausies lūdzu šo dziesmu,tā ir vienkārši 100% par mani. Un tad varbūt sapratīsi kāds esmu. Es neesmu romantisks,bet attiecības vēlos,protams ar tādu meiteni kura man derētu.
05.08.2014 00:39 |

Reitings 9169
Tie vīrieši ar jums ir labprātīgi kamēr testosterons nekontrolēti izdalās lielos daudzumos un jūs ļoti labi protat to izmantot - dabas dots talants tā teikt. Kā jau rakstīju - pēc 40 kad retās no jums ir skaistas un slaidas, retā (diemžēl) ir sapratusi kas vecim ir vajadzīgs jo nav bijis vajadzības tādos muļķīgos jautājumos iedziļīnāties. Pēc tiem 40 veču 99% apgalvo ka labprāt būtu dzīvojuši vecpuisī. Gadiem dara nelaimīgu? Da padomājot par to ka būs jādala gadu gadiem sastrādātā manta ar histērisku fūriju jau vien šķirties visa vēlēšanās pāriet tāpēc veči cieš un izliekas ka viss OK. Tikai nekad nepalaiž garām iespēju ar večiem kādu šņabīti (aiz labas dzīves ) izlakt vai kaimiņienei kamēr drostaliņas (sievas) nav mājās kādu rozeti saremontēt.

Esmu tajaa kategorijaa, kad ir arii draugos taadi, kuriem ir paari 40. Dazus tieshi ir sievas pametushi, un tie ir depresijas maakti un meegina sievu pierunaat atgriezties, mazaak ir gadiijumu, kad viirs pamet sievu. Snabiisha dzeeraajus pie katras izdeviibas nemanu, tieshi otraadi, paari ir vairaak saliedeejushies un izbauda laiku kopaa, jo beerniem vairs nav nopakaljus jaastaigaa. Turklaat tas ir absurdi paarmest sievieteem par skaistumu, ja pashi ir ar sirmiem baardas rugaajiem, pupiem un alus veederu. Kur tu taas statistikas rauj, nezinu. Un atkal jau, neredzu apkaart taadas, kuras var nosaukt par histeeriskaam furijaam. Nevienam netiek liegti hobiji, arii sieva viira naudu nenotriec, nezvanaas ik peec piecaam minuuteem. Driizaak viiri vaktee sievas, nevis otraadi.
05.08.2014 00:42 |

Reitings 881
Reģ: 29.01.2009
Nespēju nopietni uztvert nevienu pusisi, kurš sēž cosmo forumā.
Ož pēc ziliem debesu zvaniem :D
05.08.2014 00:43 |

Reitings 1149
Kristiāns Ronalds kad tu izaugsi, tad sapratīsi, ka romantika nav tikai tas, ko rāda filmās.
Man piemēram romantisks vakars saistās ar kādas filmas skatīšanos uz dīvāna dzerot aliņu.
Vai sādu romantiku rāda filmās?! Nē, jo tur nav sveces, sarkanas rozes un dzirkstošs vīns.
Romantika var būt arī tajā, ka kopā spēlējat datorspēles, kārtojat māju vai iepērkat produktus vakariņām.
Ja šādu dziesmu cilveks saraksta mīļotajai - viņš ir romantiķis. Jo tikai romantisks cilvēks var pateikt sievietei, ka viņa ir viss ko viņam vajag ;)
Un nestrīdies pretīm, jo pēc pāris gadiem sapratīsi, ka tajā karstajā naktī, cosmo forumā, kāda anonīma sieviete tev to rakstīja :D
05.08.2014 00:50 |

Reitings 497
A-komanda- jā, es ar romantiku sapratu to ko rāda filmās un tas nav priekš manis. Bet tevis aprakstītais man ļoti patiktu,
Jā iespējams, bet konkrētāja dziesmā ir aprakstīts tieši mans gadījums, cilvēks kurš nav romantisks, patīk bieži iedzert un pieļauj daudz kļūdas,bet tomēr nav vienaldzīgs pret kādu kura ir iepatikusies,bet sievietes to ļoti bieži nenovērte, tas ir ļoti mans gadījums.

Bet īsumā tu tagad vēlējies mani sagruzīt stāstot tos visus attiecību labumus vai ko?
05.08.2014 00:59 |

Reitings 497
A-komanda-iesaki mums neveiksminiekiem mīlas jomā ko darīt? ko mainīt?
05.08.2014 01:42 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
iesaki mums neveiksminiekiem mīlas jomā ko darīt? ko mainīt?

Drīkst ieteikt? Vajag iztaisīt sejas izteiksmi nedaudz prastāku.

uz apmēram šādu.
05.08.2014 02:31 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Attieksme tikai jāveido katrā gadījumā tāda kāda atbilst situācijai.- kādu attieksmi sieviete ir pelnījusi, tādu arī saņem.

Kristiāns, kamēr gulēju, daudz ir sarakstīts. Izkopēju tavu citātu.

Ja, ir taisnība, ka, kādu attieksmi sieviete ir pelnījusi, tādu arī saņem. Tā ir. Bet neaizmirsti, ka tas darbojas abos virzienos - kādu attiekmi VĪRIETIS ir pelnījis, tādu arī saņem.

Ja tu ar tādu "visas mau*ak, visas šma*as" attieksmi kā te forumā ej pa dzīvi un meklē skaistu mīlestību, tad nav brīnums, ka tev attiecībās neveicas.
05.08.2014 06:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits