man vajag simpātisku ,dzives gudru un forsu meiteni, ar kuru saskanetu gan domas, gan intereses
man nav, bet es redzu kādas ir citiem un no tā arī izdaru šādus tādus secinājumus
Nedomaa, ka tev tas tad buutu jaastaasta viirieshu forumaa, nevis sievieshu forumaa? Tie viirieshi mums ir pie saaniem labpraatiigi, neviens nazi vinjiem pie riikles netur, taapeec arii ir pamats uzskatiit, ka daraam visu pareizi ja jau nesuudzaas un nebeeg prom. Ja kaads ciesh, bet turpina palikt kopaa ar sievieti, kura vinju dara nelaimiigu, tad piedod, bet neviens cits nav vainiigs kaa viirietis pats. Lai gan parasti ir taa, ka viirieshi labpraatiigi upura masku neneesaa, taa kaa tikai retie ir nelaimiigi savaa lauliibaa gadiem ilgi.
Pasaule ir iekārtota tā, ka sievietei jābūt mijiedarbībā ar vīrieti un vīrietim ar sievieti. Lai cik labi modernā dzīve var aizstāt pretējo dzimumu, emocionāli tu neko neūsti. Bet nekas takš nestāv klāt tiem tauriņiem vēderā, kuri rodas pirms randiņiem, kuri ir tad, kad ir pirmais skūpsts. Tās izjūtas kādas ir pirmo reizi izjūtot orgasmu esot kopā ar cilvēku, kurš tik ļoti ir iekritis sirsniņā.
krista- tas ir normāli ka man, jaunam, foršam puisim sevi jasak uzskatit par neveiksminieku milas lietas del tadam ka jus? Vienkarsi neveica milas lietas un viss. Un dazreiz tas iedraga manu pasnovertejumu. Tapec es ari medzu nicinosi izteikties, jo ja man ir nodarits nepatikami, tad kapec lai es izturetos labak? Protams ka es busu asaks, neka varbut citi un teiksu ko domaju un neklusesu. Nomierina tikai tas, ka ne es vienīgais tāds. Un problēma nav ar izskatu vai attieksmi, iespejams es vnk nemaku savaldzinat, bet ko tur daudz, varbut ta ista vienkarsi vel nav paradijusies, bet dazreiz jau apnik gaidit un tapec liekas nafig tas attiecibas, labak dzivot vienam un negruzities par tadam lietam, ja tapat neveicas.
Un tos romantiskos mēslus man vari nestāstīt, romantika nav manā gaumē
Tie vīrieši ar jums ir labprātīgi kamēr testosterons nekontrolēti izdalās lielos daudzumos un jūs ļoti labi protat to izmantot - dabas dots talants tā teikt. Kā jau rakstīju - pēc 40 kad retās no jums ir skaistas un slaidas, retā (diemžēl) ir sapratusi kas vecim ir vajadzīgs jo nav bijis vajadzības tādos muļķīgos jautājumos iedziļīnāties. Pēc tiem 40 veču 99% apgalvo ka labprāt būtu dzīvojuši vecpuisī. Gadiem dara nelaimīgu? Da padomājot par to ka būs jādala gadu gadiem sastrādātā manta ar histērisku fūriju jau vien šķirties visa vēlēšanās pāriet tāpēc veči cieš un izliekas ka viss OK. Tikai nekad nepalaiž garām iespēju ar večiem kādu šņabīti (aiz labas dzīves ) izlakt vai kaimiņienei kamēr drostaliņas (sievas) nav mājās kādu rozeti saremontēt.
iesaki mums neveiksminiekiem mīlas jomā ko darīt? ko mainīt?

Attieksme tikai jāveido katrā gadījumā tāda kāda atbilst situācijai.- kādu attieksmi sieviete ir pelnījusi, tādu arī saņem.