Un cik viirieshiem pashiem ir probleemu ar agresiju un tamliidziigaam lietaam? Kaut vai paskaties uz sevi - to vien dari, kaa chiiksti par to, ka visas sievietes ir vienaadas un ka no vinjaam jaaturaas pa gabalu. Ar ko tu esi labaaks par sievieti - chiiksteetaaju, kura uzskata, ka viirieshi ir cuukas? Buutiibaa ne ar ko.
Man ir tiesības nākt mājās tad kad es gribu jo esmu pieaudzis un pilngadīgs. Normāli uzvedās? Incanti ko tas tavā interpretācijā nozīmē? Ka tik ne sēdēšanu zem tupeles un atskaitīšanos par katru sīkumu?
Un cik viirieshiem pashiem ir probleemu ar agresiju un tamliidziigaam lietaam? Kaut vai paskaties uz sevi - to vien dari, kaa chiiksti par to, ka visas sievietes ir vienaadas un ka no vinjaam jaaturaas pa gabalu. Ar ko tu esi labaaks par sievieti - chiiksteetaaju, kura uzskata, ka viirieshi ir cuukas? Buutiibaa ne ar ko.
Pilngadiigs varbuut jaa, pieaudzis - nedomaaju vis. Taapeec arii tev pilniibaa viss, kas saistaas ar gjimeni liekaas kaa seedeeshana zem tupeles. Diez vai tev pasham patiktu, ja tava sieva naakotnee aizietu kost uz divdiennieku un atstaatu tevi ar ziidaini pilniigaa pofigaa par to, ka tev ir jaaiet uz darbu un nav kur beernu likt. Lielaakaa dalja viirieshu tomeer veido gjimenes dziivi un vinjiem taa patiik, turklaat neviens vinjus nespiezj. Ja kaut kas neapmierina, vinji ir vienmeer tiesiigi izskjirties, bet redzi, ka tomeer visi taa neskrien skjirties.
Man ar sievietēm viss OK. Sāp tikai sirds ka jauniem džekiem jūs ar saviem putniem galvās smadzenes čakarējiet. Kaut vai autors - nu normāls džeks, bet jau sevi par neveiksminieku uzskata. Autor, Nīcše rakstīja ka pie sievietes ir jāiet ar pātagu. Ja tā darīsi viss būs OK
Moš jānolaiž savas prasības, īpaši tādēļ, ka paši neesat nekādas dieva dāvanas?!
Un tad normālas meičas uzradīsies ka biezs!
Nedomaaju vis, savaadaak taadu gjeneralizaaciju par sievieteem sheit nepaustu un neseedeetu sievieshu forumaa ar meerkji pagausties par sievieshu dzimumu. Ja tu sheit esi un sievieteem meegini ieskaidrot to, kaadas vinjas ir briesmones, tad tevii kaada saape un kompleksi attieciibaa pret sievieteem tomeer pastaav. Ja tu buutu apmierinaats ar savaam attieciibaam ar preteejo dzimumu, tad tu seedeetu kaadaa autoforumaa vai tamliidziigaa vietaa. Praataa naak fabula par lapsu un skaabajaam viinogaam.
Elfrīds Kapēc pēc katra teikuma jāliek smaidiņi? Izskatās debīdi. Pieaugušam vīrietim tas nepiestāv Ervīns arī tāds pats.
Jā jā. Bezcerīga misija - ieskaidrot jums ka retā no jums ir pelnījusi tos vīriešus kuri jums ir. Kaut vai tā iemesla pēc ka 90% uzskata ka galvenais kas vīrieti jums piesaista, kas dzen viņu pie jums ir viss tikai ne tas kas tas patiesībā ir .
Un kas tavaa dziivee tieshi mainiisies, ja arii kaadai to ieskaidrosi? Jebshu kas mainiisies sabiedriibaa, ja tu to speesi ieskaidrot vairaakaam?