nepazaudējot svarīgāko

Reitings 497
Reģ: 30.07.2013
Nepieļauj kļūdu - nezaudē draugus dēļ attiecībām.. Vai piekrītat šim teicinam? Es par visiem 100%. Tapēc uzskatu ka arī esot attiecībās vismaz 2-3x nedēļā būtu jātiekās ar draugiem.
Paldies dievam man paziņās un rados nav neviens tāds cilvēks, ir daudzi kas brīvo laiku pavada pat vairāk nekā ar draugiem un tādus es ļoti cienu un respektēju, jo kā saka meitenes nāk un iet bet draugi paliek un tie ir daudz svarīgāki.
04.08.2014 01:51 |

Reitings 497
Padomajiet pashas-man nav attiecibas un isti nelad bijis nav. Ka citadi lai es pavadu savu brivo laiku ja ne ar draugiem? Dazreiz to pavadu ari ar gimeni vai vienatne.
04.08.2014 17:35 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Draugi ir svarīgi, bet tie nevar būt 1. vietā, jo tad sekos neizbēgama šķiršanās. Un patiesi draugi ciena to, ka vīrietim viņa otrā pusīte ir prioritāte.
04.08.2014 17:51 |

Reitings 497
Nerea-nu es uzskatu ta,ka attiecibu sakumposma svarigaki ir draugi,jo nevar zinat cik nopietnas attiecibas izvertisies, varbut nakamaja diena pametiis. Kad jau ir izveidota gimene vaisakta kipdIve tad 1.vieta bus sieviete. Tas manas domas
04.08.2014 18:03 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Jā, tikai mēdz būt tā, ka tieši attiecību sākumā otra pusīte izvirzās priekšplānā, jo tas ir tas apdulluma laiks, kad neko citu negribas, kā tikai tikties ar konkrēto cilvēku. Pēc tam, kad plīvurs no acīm nokrīt, dzīve normalizējas, un visam jānostājas līdzsvarā. Un draugiem tas jāsaprot (saprāta robežās, protams).
04.08.2014 18:07 |

Reitings 497
Nu jaa,bet tad tu nezini cik nopietni vis izvertisies,vrbt jau nakamaja diena viss cauri bus,bet kad ir nostabilizejies tad vismaz sievoere var ienemt kkadu vietu dzivee.
04.08.2014 18:26 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
tad tu nezini cik nopietni vis izvertisies,vrbt jau nakamaja diena viss cauri bus

Divi randiņi pēc kartas vēl nenozīmē "attiecības". Attiecības (vismaz pēc maniem uzskatiem) sākas taja brīdī, kad viss, kā tu saki, ir nostabilizējies, un tev ir skaidrs, ka jā, šis cilvēks man ir svarīgs. Pirms tam tas ir cilvēks, ar ko es satiekos, nevis cilvēks, ar kuru man ir attiecības.

Bet nu jā, te nesen cosmo lasīju problēmu, ka cilvēkam neiet attiecībās ar viņa draudzeni un tā, bet tad izrādījās, ka viņi dzīvē nekad pat nav tikušies. Bet redz - jau "attiecības".
04.08.2014 18:40 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
bet tad tu nezini cik nopietni vis izvertisies,vrbt jau nakamaja diena viss cauri bus,bet kad ir nostabilizejies tad vismaz sievoere var ienemt kkadu vietu dzivee.

Bet, ja Tu nostādi draugus augstāk uzreiz, Tu nemaz nedod šai sievietei iespēju. Tā Tu vari palaist garām kaut ko tiešām labu.
Varbūt Tev jāiemācās bez ultimātiem dalīt laiku starp sievietēm un draugiem? Nevis tā, ka Tu stingri pasaki, ka 3 dienas nedēļā, bet skaties, kā sanāk? Reizēm vairāk laika sievietei, reizēm vairāk draugiem. Nu, kaut kā tā...
04.08.2014 18:42 |

Reitings 29
Reģ: 03.10.2012
Man nepatīk kā tu to pasniedzi. Pēc rakstītà sapratu, ka sieviete tev nav svarīga, uzskati, ka tāpat ilgi nebūsiet kopā, tādēļ daudz laiku pavadiisi ar draugiem un pavisam maz ar draudzeni
es viņa tekstu tā nesapratu
Kristiāns Ronalds tas ir vairāk, manu prāt, kā sevis mierināšana. var savienot gan draugus, gan otru pusīti, tik jāgrib. jā, arī otra pusīte ir kā draugs, nejau piedzīvotais padara par draugiem.
lai cik smieklīgi būtu tie armanda jautājumi, tomēr sāk likties, ka tur tomēr ir patiesības. tu esi bez draugiem un otras pusītes un šobrīd sevi mierini
04.08.2014 18:48 |

Reitings 497
Alexxa-es tev piekritu par so komentaru :) pareizi tu soreiz sakim

Vanda-meitenit es sobrid dzeru alinju ar 5 draugiem un tas ir iemesls kpc es tgd rakstu ar daudz kludam. Taka ablomijies.
Draudzenes man nav
04.08.2014 18:54 |

Reitings 395
Reģ: 20.03.2014
nu bet palasi ko tu te propagandē. Attiecības nav galvenais? a attiecības starp draugiem tad ir galvenais? Tev nešķiet , ka tās arī ir sava veida attiecības?
Nu gribeetu redzēt, kā tu visu mūžu nodzīvosi ar saviem draugiem, uzskatot , ka attiecības starp vīrieti un sevi ir tikai tāds meeehhhh vai nu taviem draugiem jaabuut tik pat infantiiliem, atvainojos, kaa tu , vai arii paliksi beigaas ar pliku dirsuu , atkal atvainojos, ar tadu domashanu... I bez draugiem, iz bez otras puusiites

Pārāk daudzām te ir vajadzīgi nevis vīrieši, bet klēpja sunīši ar atlasa banti. Moš tev arī, ka tā cepies?
04.08.2014 22:59 |

Reitings 395
... a autoram pilnībā piekrītu. Nēesmu vēl saticis tādu sievieti kuras dēļ būtu vērts mainīt savu dzīvesveidu.
04.08.2014 23:01 |

Reitings 395
Alexxa-krč tu esi stulba un vairāk vari neko nerakstīt, tu pati izdomā savā galvā kkādas situācijas, kādas ar mani nav bijušas un tad izdomā sazin ko un tad es redz tāds un šads, krč vari neko vairs nerakstīt. Man ir bijis tieši otrādi draugs ar draudzeni staigājas un pasauc mani, lai nebūtu garlaicīgi un pat nesajutos kā 3 lieks jo draugs mani pasauca tieši tapēc lai nebūtu garlaicīgi 2tā ar draudzeni staigāties utt. Vot to es saprotu! Un tad tu uzskati ka vīrietim esot attiecībās ar sievieti ir jāpavada viss brīvais laiks tikai ar vīnu un par draugiem jāizmirst??

Da nav Alexxa stulba, tikai viņa arī ir no tām kurām patīk kad vecis zem papēža sēž. Tavs dumpīgums (brīvību sagribējies!) ir bīstams. Ja nu vēl kāds klēpja sunītis iedomājas par vīrieti kļūt!
04.08.2014 23:06 |

Reitings 395
jā, sievietes ir briesmīgi garlaicīgas un nekad tavu draugu dzīvē neieņems tavu svarīgo vietu. viņiem būsi svarīgs tu, tu un tikai tu līdz mūža galam āmen

Tiem kuriem ir interesanta jūsu nepārtrauktā čīkstēšana greizsirdības scēnas un garastāvokļu maiņas varbūt ar jums ir vienmēr interesanti. Varat mani saukt par nenobriedušu vai vēl kā, bet man visi šie "labumi" nav vajadzīgi pat minimālos daudzumos. Nemāki uzvesties, princessin, atradīsies kāda cita kura zinās ko drīkst un ko nedrīkst. Tieši draugi ir tie pie kuriem vienmēr var aiziet un atiet no jūsu psihoterapijām. Tā kā draugus es nekad nepazaudēšu. Cer ka tā, bet sievietes var iet un nākt - tā nav tāda vērtība kuras dēļ stresot.
04.08.2014 23:13 |

Reitings 395
Draugi ir svarīgi, bet tie nevar būt 1. vietā, jo tad sekos neizbēgama šķiršanās. Un patiesi draugi ciena to, ka vīrietim viņa otrā pusīte ir prioritāte.

Otrais teikums vnk superīgs :-D :-D :-D :-D :-D, made my day.
04.08.2014 23:15 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Tiem kuriem ir interesanta jūsu nepārtrauktā čīkstēšana greizsirdības scēnas un garastāvokļu maiņas varbūt ar jums ir vienmēr interesanti. Varat mani saukt par nenobriedušu vai vēl kā, bet man visi šie "labumi" nav vajadzīgi pat minimālos daudzumos

Labaak pastaasti, kaa tev izdodaas tik briesmiigus sieviskjus atrast???
04.08.2014 23:16 |

Reitings 395
Labaak pastaasti, kaa tev izdodaas tik briesmiigus sieviskjus atrast???

Da visas jūs tādas agri vai vēlu kļūstat ja esat iedomājušās ka vecis vairs nekur neliksies tāpēc visprātīgāk ir saglabāt distanci ko es sekmīgi ievēroju. Zini, nervi veselāki un brīvā laika vairāk. Katra tikšanās ar sievieti man ir kā svētki - kā pirmā reize. Spiestas ir meitenes savaldīt savus raksturiņus, spiestas. Ļoti ērti un forši!
04.08.2014 23:22 |

Reitings 395
Halo! Man ir loti reala problema, kas jau sak traucet - pedejo menesu laika esmu palikusi loti agresiva. Nu ne jau taa, ka situ visus, bet cilveki man regulari prasa, kapec visu laiku esmu dusmiga, kas mani atkal neapmierina utt, jo mans balss tonis ir uzbruukosh, agresiivs, dusmiigs, pat ja saku kaut ko neitraalu, nenoziimiigu vai jautaaju kaut ko. Es jau censhos runaat mieriigi, vismaz pasai taa liekas, bet taapat, dzirdu tikai - par ko tu dusmojies !? Nekad neesmu bijusi baigaa ucinaataaja vai ar miiliiigo balstinju, bet nekad agrak arii nav bijusas problemas ar to, kadaa tonii runaaju, man skiet, ka reaali cilveeki saak izvairiities no manis. Nu labi, atziisos, ka esmu ari loti nepacietiiga, aatri sadusmojos, un kad tiesaam sadusmojos, tad labpraat tiesaam sistu visus peec kaartas, bet kaa jau teicu, agraak dusmas naaca aaraa tikai kad dusmojos, nevis ikdienaa. Tagad domaaju, ko man dariit, saakt mediteet? Kaadai ir bijusi taada probleema? Kaa man sevi apvaldiit? Sanaak diezgan biezi satikt jaunus cilveekus un visi kaa viens man prasa, kapec es dusmojos. Reali jau nedusmojos, tikai sarunaajos. Redz, kad piedzeros, tad gan naak valjaa runas pluudi un jokojos ar visiem bez gala un tik jaukas lietas visiem saku. Varbuut tas varetu buut saistiits arii ar to, ka man sobriid dziivee negribas gandriiz nevienu redzeet un tikties ar jauniem cilveekiem, bet esmu speista to dariit , liidz ar to zemapzinjaa gribu vinjus visus atshuut? Luugums paliidzeet

Ilgi nebija jāmeklē - re kur vienas tādas palīgā sauciens. Jā, slikti ka te vīriešu uzturas daudzām tas nepatīk. Viena iemesla pēc - uzzinās kādas jūs patiesībā esat - pēc tam par kosmētika un tievēšana nepalīdzēs - ies jums ar līkumu.
04.08.2014 23:25 |

Reitings 9169
Da visas jūs tādas agri vai vēlu kļūstat ja esat iedomājušās ka vecis vairs nekur neliksies tāpēc visprātīgāk ir saglabāt distanci ko es sekmīgi ievēroju. Zini, nervi veselāki un brīvā laika vairāk.

Esi ar it visaam padziivojis, ka maaki taa teikt? Ja nenaac maajaas ar luupukraasu uz kraaga 3 naktii, normaala sieviete nemetiisies virsuu ar greizsirdiibas sceenaam pat peec 30 gadiem lauliibaa, arii taas, kuras nav tendeetas uz garastaavoklja mainjaam peeksnji par taadaam nekljuus (turklaat zinu daudzus viirieshus, kuriem ir mainiiga oma, taa kaa tas neatkaraajaas no dzimuma) un ciiksteetaajas ciikst par visu jau iesaakumaa, nevis taa peeksnji izmainaas. Ja viirietis normaali uzvedaas un nav stulbs, tad arii no normaalas sievietes dabuus normaalu attieksmi. Bet nu jaa, ja veelies naakt no riita maajaas, pazust uz paaris dienaam bez zinjas, regulaari dzerstiities, izteereet pamperu naudu jaunaa telefonaa vai rupji iztureeties, tad normaalu attieksmi nesagaidiit. Stipraakaas aizies, vaajaakaas paliks chiisteet un zaagjeet.
04.08.2014 23:29 |

Reitings 9169
Ilgi nebija jāmeklē - re kur vienas tādas palīgā sauciens. Jā, slikti ka te vīriešu uzturas daudzām tas nepatīk. Viena iemesla pēc - uzzinās kādas jūs patiesībā esat - pēc tam par kosmētika un tievēšana nepalīdzēs - ies jums ar līkumu.

Un cik viirieshiem pashiem ir probleemu ar agresiju un tamliidziigaam lietaam? Kaut vai paskaties uz sevi - to vien dari, kaa chiiksti par to, ka visas sievietes ir vienaadas un ka no vinjaam jaaturaas pa gabalu. Ar ko tu esi labaaks par sievieti - chiiksteetaaju, kura uzskata, ka viirieshi ir cuukas? Buutiibaa ne ar ko.
04.08.2014 23:31 |

Reitings 395
Esi ar it visaam padziivojis, ka maaki taa teikt? Ja nenaac maajaas ar luupukraasu uz kraaga 3 naktii, normaala sieviete nemetiisies virsuu ar greizsirdiibas sceenaam pat peec 30 gadiem lauliibaa, arii taas, kuras nav tendeetas uz garastaavoklja mainjaam peeksnji par taadaam nekljuus (turklaat zinu daudzus viirieshus, kuriem ir mainiiga oma, taa kaa tas neatkaraajaas no dzimuma) un ciiksteetaajas ciikst par visu jau iesaakumaa, nevis taa peeksnji izmainaas. Ja viirietis normaali uzvedaas un nav stulbs, tad arii no normaalas sievietes dabuus normaalu attieksmi. Bet nu jaa, ja veelies naakt no riita maajaas, pazust uz paaris dienaam bez zinjas, regulaari dzerstiities, izteereet pamperu naudu jaunaa telefonaa vai rupji iztureeties, tad normaalu attieksmi nesagaidiit. Stipraakaas aizies, vaajaakaas paliks chiisteet un zaagjeet.

1. Man nav laika meklēt vienu no miljona. 2.Pasakām, santaklausam un lieldienu zaķim esmu pārstājis ticēt nu jau kādus gadus atpakaļ, bet tu gribi lai es atkal kkam tādam ticēt sāktu :-D.
Man ir tiesības nākt mājās tad kad es gribu jo esmu pieaudzis un pilngadīgs. Normāli uzvedās? Incanti ko tas tavā interpretācijā nozīmē? Ka tik ne sēdēšanu zem tupeles un atskaitīšanos par katru sīkumu?
04.08.2014 23:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits