tad tu nezini cik nopietni vis izvertisies,vrbt jau nakamaja diena viss cauri bus
bet tad tu nezini cik nopietni vis izvertisies,vrbt jau nakamaja diena viss cauri bus,bet kad ir nostabilizejies tad vismaz sievoere var ienemt kkadu vietu dzivee.

Man nepatīk kā tu to pasniedzi. Pēc rakstītà sapratu, ka sieviete tev nav svarīga, uzskati, ka tāpat ilgi nebūsiet kopā, tādēļ daudz laiku pavadiisi ar draugiem un pavisam maz ar draudzenies viņa tekstu tā nesapratu
nu bet palasi ko tu te propagandē. Attiecības nav galvenais? a attiecības starp draugiem tad ir galvenais? Tev nešķiet , ka tās arī ir sava veida attiecības?
Nu gribeetu redzēt, kā tu visu mūžu nodzīvosi ar saviem draugiem, uzskatot , ka attiecības starp vīrieti un sevi ir tikai tāds meeehhhh vai nu taviem draugiem jaabuut tik pat infantiiliem, atvainojos, kaa tu , vai arii paliksi beigaas ar pliku dirsuu , atkal atvainojos, ar tadu domashanu... I bez draugiem, iz bez otras puusiites
Alexxa-krč tu esi stulba un vairāk vari neko nerakstīt, tu pati izdomā savā galvā kkādas situācijas, kādas ar mani nav bijušas un tad izdomā sazin ko un tad es redz tāds un šads, krč vari neko vairs nerakstīt. Man ir bijis tieši otrādi draugs ar draudzeni staigājas un pasauc mani, lai nebūtu garlaicīgi un pat nesajutos kā 3 lieks jo draugs mani pasauca tieši tapēc lai nebūtu garlaicīgi 2tā ar draudzeni staigāties utt. Vot to es saprotu! Un tad tu uzskati ka vīrietim esot attiecībās ar sievieti ir jāpavada viss brīvais laiks tikai ar vīnu un par draugiem jāizmirst??
jā, sievietes ir briesmīgi garlaicīgas un nekad tavu draugu dzīvē neieņems tavu svarīgo vietu. viņiem būsi svarīgs tu, tu un tikai tu līdz mūža galam āmen
Draugi ir svarīgi, bet tie nevar būt 1. vietā, jo tad sekos neizbēgama šķiršanās. Un patiesi draugi ciena to, ka vīrietim viņa otrā pusīte ir prioritāte.
Tiem kuriem ir interesanta jūsu nepārtrauktā čīkstēšana greizsirdības scēnas un garastāvokļu maiņas varbūt ar jums ir vienmēr interesanti. Varat mani saukt par nenobriedušu vai vēl kā, bet man visi šie "labumi" nav vajadzīgi pat minimālos daudzumos
Labaak pastaasti, kaa tev izdodaas tik briesmiigus sieviskjus atrast???
Halo! Man ir loti reala problema, kas jau sak traucet - pedejo menesu laika esmu palikusi loti agresiva. Nu ne jau taa, ka situ visus, bet cilveki man regulari prasa, kapec visu laiku esmu dusmiga, kas mani atkal neapmierina utt, jo mans balss tonis ir uzbruukosh, agresiivs, dusmiigs, pat ja saku kaut ko neitraalu, nenoziimiigu vai jautaaju kaut ko. Es jau censhos runaat mieriigi, vismaz pasai taa liekas, bet taapat, dzirdu tikai - par ko tu dusmojies !? Nekad neesmu bijusi baigaa ucinaataaja vai ar miiliiigo balstinju, bet nekad agrak arii nav bijusas problemas ar to, kadaa tonii runaaju, man skiet, ka reaali cilveeki saak izvairiities no manis. Nu labi, atziisos, ka esmu ari loti nepacietiiga, aatri sadusmojos, un kad tiesaam sadusmojos, tad labpraat tiesaam sistu visus peec kaartas, bet kaa jau teicu, agraak dusmas naaca aaraa tikai kad dusmojos, nevis ikdienaa. Tagad domaaju, ko man dariit, saakt mediteet? Kaadai ir bijusi taada probleema? Kaa man sevi apvaldiit? Sanaak diezgan biezi satikt jaunus cilveekus un visi kaa viens man prasa, kapec es dusmojos. Reali jau nedusmojos, tikai sarunaajos. Redz, kad piedzeros, tad gan naak valjaa runas pluudi un jokojos ar visiem bez gala un tik jaukas lietas visiem saku. Varbuut tas varetu buut saistiits arii ar to, ka man sobriid dziivee negribas gandriiz nevienu redzeet un tikties ar jauniem cilveekiem, bet esmu speista to dariit , liidz ar to zemapzinjaa gribu vinjus visus atshuut? Luugums paliidzeet
Da visas jūs tādas agri vai vēlu kļūstat ja esat iedomājušās ka vecis vairs nekur neliksies tāpēc visprātīgāk ir saglabāt distanci ko es sekmīgi ievēroju. Zini, nervi veselāki un brīvā laika vairāk.
Ilgi nebija jāmeklē - re kur vienas tādas palīgā sauciens. Jā, slikti ka te vīriešu uzturas daudzām tas nepatīk. Viena iemesla pēc - uzzinās kādas jūs patiesībā esat - pēc tam par kosmētika un tievēšana nepalīdzēs - ies jums ar līkumu.
Esi ar it visaam padziivojis, ka maaki taa teikt? Ja nenaac maajaas ar luupukraasu uz kraaga 3 naktii, normaala sieviete nemetiisies virsuu ar greizsirdiibas sceenaam pat peec 30 gadiem lauliibaa, arii taas, kuras nav tendeetas uz garastaavoklja mainjaam peeksnji par taadaam nekljuus (turklaat zinu daudzus viirieshus, kuriem ir mainiiga oma, taa kaa tas neatkaraajaas no dzimuma) un ciiksteetaajas ciikst par visu jau iesaakumaa, nevis taa peeksnji izmainaas. Ja viirietis normaali uzvedaas un nav stulbs, tad arii no normaalas sievietes dabuus normaalu attieksmi. Bet nu jaa, ja veelies naakt no riita maajaas, pazust uz paaris dienaam bez zinjas, regulaari dzerstiities, izteereet pamperu naudu jaunaa telefonaa vai rupji iztureeties, tad normaalu attieksmi nesagaidiit. Stipraakaas aizies, vaajaakaas paliks chiisteet un zaagjeet.