Un tad tu uzskati ka vīrietim esot attiecībās ar sievieti ir jāpavada viss brīvais laiks tikai ar vīnu un par draugiem jāizmirst??
Tagad Tu brauc otrā galējībā. Var taču sadalīt laiku un uzmanību starp attiecībām un draugiem arī bez ultimātiem. Manās mājās tas strādā, neviens nav apbižots.
Ir lietas, ko mēs daram kopā un ir arī katram savas. Taču tām nav nekāda grafika vai kā tāda. Tas vienkārši dabīgi tā notiek. Ja kaut kas sāk notikt mākslīgi un pēc grafika, visticamāk jāpārdomā, cik ļoti šādas attiecības abām iesaistītajām pusēm ir nepieciešamas.
Mans vīrietis arī laiku pa laikam kaut kur dodas viens, es arī eju šur tur viena. Mūs - ne vienu, ne otru, tas ne mazākā mērā netraucē. Bet, ja parādītos ultimāts, ka viņš tagad 3x nedēļā dzers ar draugiem, jo viņš tā teica, pārdomātu, vai man to vispār vajag.
Tu pats minēji, ka jūs vēl neesat tajā vecumā, lai precētos, tāpēc jums arī tāda uztvere. Tas ar laiku mainīsies, lai gan ne visiem mainās.
draugs ar draudzeni staigājas un pasauc mani, lai nebūtu garlaicīgi un pat nesajutos kā 3 lieks jo draugs mani pasauca tieši tapēc lai nebūtu garlaicīgi 2tā ar draudzeni staigāties utt. Vot to es saprotu
Tas nav pareizi. Ja viņam tā meitene šķiet garlaicīga, ko tad viņš vispār ar viņu kopā dara?