vaboleens
eh, joprojām nesaprotu, ko šeit dara "vīrieši" - šajā portālā.
Interesanti, kāpēc man nav intereses iet vīriešu portālos?
Pirmkārt, ne visi šeit ir vīrieši.Ne, katrs, prot pasniegt savu domu un precīzi noformulēt teikumu!
Katrs, savu iemeslu vadīts atrodas šajā forumā.Es personīgi, atbildu, tikai tad, ja redzu, ka attiecināms jautājums pret vīriešiem, vai arī, sievietes savā emociju uzplūdā, neko sakarīgu neprot uzrakstīt! Bet, kur redzu, ka diskusija iet pareizajās " sliedēs" nemaz nejaucos.
Ja, domā, kārtējais " trollis" paseko diskusijās, ko esmu rakstījis, tapēc: " Nekad, nesaki NEKAD! Ka, visi, vīrieši ir vienādi un ir pašiem savs forums, jo vīrieši arī spēj dot, savu, raksturojumu, domu, situācijās, kur sievietes, nav kompetentes, pietiekami zinošas!
Varu, arī teikt, ka vīriešu portālā, kur esmu VIP persona, neteikšu kurā,valda lielāka kārtība, cilvēki, moderātori, admini, atbildīgi, kontrulē, katru diskusiju, lai nav, " spams ", nevajadzīgi izveidotas diskusijas, kā arī, nepilngadīgi cilvēki!
Par tematu!
Nepieļauj kļūdu - nezaudē draugus dēļ attiecībām.. Vai piekrītat šim teicinam?
Daļēji, jā, jo, ir zināmi cilveki, kuri tik dziļi ir attiecībās ar otru pusi, kad Tu piedāvā satikties vai kur atpūsties nedēļas nogalē, bet cilvēks ikkreiz atsaka.Bet, kad ar to meiteni, attiecības iet uz izjukšanas robežas, tad puisis atkal, vēlas, visu, kas bija senāk, bet cilvēki, jau nav " stulbi", ja Tev pāris vairākas reizes atsaka un nevar atbrīvēl laiku, nezinot iemeslu, meitene kontrulē, vai paši pie tādu lēmumu izsprieda.Bet, kad viņam nepieciešams, jāskriet uzreiz, tā nenotiek!
Saulainu, Jums dienu! :)