šorti

Reitings 2288
Reģ: 10.02.2013

Jums liekas, ka par īsu?:)
03.08.2014 19:59 |

Reitings 2267
Reģ: 01.06.2014
Ziemeļmeita,
Jau rakstīju, ka izvarotāji upurus izvēlas pēc pavisam citiem kritērijiem, nevis apģērba, tāpēc buļļa un sarkanas lupatas salīdzinājums ir nevietā.

bet manu aprakstīto situāciju par Vecrīgu nepakomentēji. Saki, ka tā nebūs, kā es uzrakstīju? Protams, arī pieklājīgā kleitiņā ģērbtai meitenei Vecrīgā var uzbāzties, jo Vecrīga nav droša vieta, taču pliki ģērbtai (un ar attiecīgi izaicinošo uzvedību) risks, ka uzbāzīsies, palielinās.

Par cieņu pret savu ķermeni runājot, īsti nesaprotu, kāds šortu īsumam vai garumam ar to ir sakars. Es konkrētos un līdzīgus šortus nevilktu, jo tādos nejustos ērti un neizskatītos labi, bet, ja kādai patīk un šķiet, ka piestāv, tad neredzu problēmu.

Es arī neredzu problēmu - lai velk, nevienai klāt neskrienu un neatrunāju no vilkšanas. Tikai lai pati pēc tam nebrīnās, ka viņu sauc par vieglas uzvedības un ka tāpat arī izturās (ar visu izvarošanu sliktākajā gadījumā). Viņa nebūs vainīga pie šādiem apvainojumiem un pāridarījumiem, bet būs tos izprovocējusi.
04.08.2014 11:19 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
B&S - cosmo meitenes sēž pie datora un komentē.. nav laiks izrādīt kājiņas ;) :D :D
04.08.2014 11:20 |

Reitings 919
Reģ: 11.07.2013
bet manu aprakstīto situāciju par Vecrīgu nepakomentēji. Saki, ka tā nebūs, kā es uzrakstīju? Protams, arī pieklājīgā kleitiņā ģērbtai meitenei Vecrīgā var uzbāzties, jo Vecrīga nav droša vieta, taču pliki ģērbtai (un ar attiecīgi izaicinošo uzvedību) risks, ka uzbāzīsies, palielinās.

Ko tur daudz komentēt, ja nepiekrītu gandrīz nekam no tā, ko saki. Dauzīt galvu pret betona sienu var kļūt nogurdinoši.
04.08.2014 11:24 |

Reitings 2267
Ziemeļmeita, nu skaidrs, tātad tu esi viena no tām, kas ģērbjas un uzvedas izaicinoši, bet pēc tam brēc - kā, kāaa viņš uzdrošinājās man pieskarties/piedāvāt seksu utt. :D Ir ok, tādas ir daudzas, pati esmu redzējusi tādas, kuras ģērbjas ļoti nepiedienīgi, bet nesaprot, kāpēc vīrieši atskatās, svilpj un komentē viņas uz ielas.
04.08.2014 11:27 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
B&S, nu paga...
apaļīgas sievietes ar celulītiem un zilumiem/pušumiem/vēnām uz kājām
- tādas cosmo nav neviena :) Visas pārējās, ko tu redzēji, lai arī ne "ideālas", bet Lucavsalā neko neizrādīja, tātad, pārmest viņām, ka viņas nesaprot, ko var/nevar - to pārmest nevar. Tātad, par ja viss Cosmo peldējās Lucavsalā, viss bija kārtība, tieši tā, kā te tiek spriests.
04.08.2014 11:28 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
zilumiem/pušumiem/vēnām

Man ir zilumi un vēnas uz kājām. Valkāju šortus, svārkus un kleitas, neiešu tak nomirt šitajā karstumā biksēs! Ja nu kādai mani zilie ceļi vai vēnas kāju aizmugurē traucē, nu man dikti, dikti žēl, nav ko skatīties... :D
04.08.2014 11:29 |

Reitings 17280
Ziemeļmeita, nu skaidrs, tātad tu esi viena no tām, kas ģērbjas un uzvedas izaicinoši, bet pēc tam brēc - kā, kāaa viņš uzdrošinājās man pieskarties/piedāvāt seksu utt.

Nina, nu šis bija ļoti stulbs komentārs no tavas puses.
04.08.2014 11:29 |

Reitings 2267
Pēdējās dienās aizdomājos par to, cik daudzas meitenes šeit runā par ideālu augumu eksistenci, par to, ko var darīt tikai un vienīgi ideālās meitenes/sievietes... taču - paskatoties pludmalē/ielās - lielākā daļa nav ne tuvu ideālam (ar ko es domāju slaidu, tvirtu augumu, bez izteikta celulīta utt. ).. Amizanti ir tas, ka, piemēram, vakar Lucavsalā savas miesas izrādīja tieši (un var teikt - tikai) apaļīgas sievietes ar celulītiem un zilumiem/pušumiem/vēnām uz kājām. Man pret to nav iebildumu, es tikai kaut kā nesaprotu, kā nākas, ka cosmo ir tik daudz skaistuļu, kas saprot, ko var/nevar, bet ielās situācija ir kardināli pretēja? tad visas perfektās mājās sēž vai vnk izliekas?

Tieši šajā diskusijā jau nu gan nav runa par to, ko var un ko nevar ar ideālo augumu.. Tādus šortus nevajadzētu vilkt pat ar visideālāko ķermeni.
04.08.2014 11:32 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Nevelku tādus šortus, velku līdzīgus tādiem, kādi te kā normālie ielikti :D
04.08.2014 11:33 |

Reitings 2267
57days, nu es esmu redzējusi/pazinusi meitenes ar šādu ideoloģiju kā Ziemeļmeitai un tieši tā viņas izturās - provocē, uzkrītoši flirtē utt., bet vēlāk ir neapmierinātas ar to, ka vīrieši viņām pievērš uzmanību (protams, ne to pieklājīgo). Ja tas nav Ziemeļmeitas gadījums - ok, atvainojos, bet pēc viņas uzskatiem izklausās.
04.08.2014 11:35 |

Reitings 2338
Reģ: 28.06.2012
Pēdējās dienās aizdomājos par to, cik daudzas meitenes šeit runā par ideālu augumu eksistenci, par to, ko var darīt tikai un vienīgi ideālās meitenes/sievietes... taču - paskatoties pludmalē/ielās - lielākā daļa nav ne tuvu ideālam (ar ko es domāju slaidu, tvirtu augumu, bez izteikta celulīta utt. ).. Amizanti ir tas, ka, piemēram, vakar Lucavsalā savas miesas izrādīja tieši (un var teikt - tikai) apaļīgas sievietes ar celulītiem un zilumiem/pušumiem/vēnām uz kājām. Man pret to nav iebildumu, es tikai kaut kā nesaprotu, kā nākas, ka cosmo ir tik daudz skaistuļu, kas saprot, ko var/nevar, bet ielās situācija ir kardināli pretēja? tad visas perfektās mājās sēž vai vnk izliekas?

godīgi sakot, diezgan piekrītu šim viedoklim. Arī šovasar Ventspils pludmalē šo esmu ievērojusi, es nesaku, ka es esmu perfekta, man ir celulīts, liekie kilogrami, gan pušumi uz kājām :D, un ziniet, man pat prieks, ka tās meitenes/sievietes pludmalē nekautrējas, sauļojas, peldas, jūtas ērti savos augumos, nav plastmasas lelles, bet dzīvi cilvēki. Uz pirkstiem varēja saskaitīt tās dažas sievietes, kurām tiešām bija ideāls augums, bet tādas pludmalē bija labi ja kādas 5. Bet šeit, cosmo mēs ,,visas'' esam perfektas :D
04.08.2014 11:35 |

Reitings 812
Reģ: 25.09.2013
Nina, vispār jau vīrieši var pārprast (arī normālie, ne tikai izvarotāji) tādā gadījumā arī vienkārši īsus šortus/svārkus/kleitu. Nav jau obligāti jāiestīvējas apģērba gabalā, kas klaji parāda visus "aizliegtos augļus". Ja dibens nerēgojas, bet kleita ir vienkārši (piedienīgi) īsa un vasarīga, vīrieši arī taču tad uztvert kā mājienu uz, khmm, vieglu piekļuvi. Nekad jau nezināsi, kas konkrētam vīrietim darās prātā. Jo nav jau tik viegli noteikt, no kura garuma/atsegtā laukuma daudzuma sākas vīriešu nepiedienīgā siekalošanās un seksuāla rakstura mājieni vai pat uzspiestas darbības. Ja man būs uzģērbta kleita, bet dāmai man blakus tā būs kaut drusku garāka, tad jau teorētiski es skaitos izaicinošāka? Cita lieta, protams, ir tāda, ka visus slimiķus ar netīrajiem nodomiem jau tāpat nevar uzreiz identificēt un izārstēt.
04.08.2014 11:36 |

Reitings 1868
Reģ: 25.05.2014
Izsmējos, lasot šo diskusiju. Paldies, meitenes! :)

Un tagad nopietnāka tēma - vīrieši parasti neciena sievietes, ka ģērbušās lēti, vulgāri un izaicinoši. Jā, viņi mēdz pievērst uzmanību, flirtēt, taču tas notiek, balstoties uz viņu primitīvākajiem instinktiem, nevis patiesu cieņu un interesi. Saprotams, ka vairums vīriešu to kategoriski noliegs, bet patiesībā mums ļoti patīk iedalīt sievietes, neapzināti katrai piestiprinot "stickeri", kura sieviete, mūsuprāt, ir piemērota nopietnām attiecībām, bet kura - tikai vieglai izklaidei, pieklājīgi sakot. Protams, ne jau vienīgi apģērbam ir nozīme, taču nevar noliegt, ka ar savu ārējo izskatu cilvēks sūta spēcīgu signālu apkārtējiem.
04.08.2014 11:43 |

Reitings 17280
Nina, es varētu parakstīties zem visiem Ziemeļmeitas komentāriem. Bet viss tas "provocē, uzkrītoši flirtē" - galīgi nav par mani. Ģērbjos arī izteikti konservatīvi. Ta kā, nu, nevajag izdarīt pārsteidzīgus secinājumus.
04.08.2014 11:44 |

Reitings 98
Reģ: 13.04.2014
Par īsu tie šorti. Pakaļa taču nav visiem jārāda. Manuprāt, liekas uzmanības pievēršana tā ir.
04.08.2014 11:45 |

Reitings 265
Reģ: 29.03.2010
par īsu

Reitings 812
Par to, ka apģērbs sūta signālu apkārtējiem, es piekrītu Robertam, bet, sūta vai nesūta, citiem nav tiesību ne pēc kādu signālu saņemšanas veikt nelikumīgas, aizskarošas un pazemojošas darbības pret citiem :)

Reitings 1868
Reģ: 25.05.2014
... citiem nav tiesību ne pēc kādu signālu saņemšanas veikt nelikumīgas, aizskarošas un pazemojošas darbības pret citiem :)

Šajā jautājumā es pilnīgi piekrītu.
04.08.2014 11:49 |

Reitings 17280
Manuprāt, lielāko daļu "nepareizo" signālu gan normāliem, gan nenormāliem vīriešiem sūta uzvedība, nevis šorti.
04.08.2014 11:51 |

Reitings 812
Un uzvedību ir vieglāk novērtēt kaut cik objektīvi.
04.08.2014 11:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits