Jau rakstīju, ka izvarotāji upurus izvēlas pēc pavisam citiem kritērijiem, nevis apģērba, tāpēc buļļa un sarkanas lupatas salīdzinājums ir nevietā.
Par cieņu pret savu ķermeni runājot, īsti nesaprotu, kāds šortu īsumam vai garumam ar to ir sakars. Es konkrētos un līdzīgus šortus nevilktu, jo tādos nejustos ērti un neizskatītos labi, bet, ja kādai patīk un šķiet, ka piestāv, tad neredzu problēmu.
bet manu aprakstīto situāciju par Vecrīgu nepakomentēji. Saki, ka tā nebūs, kā es uzrakstīju? Protams, arī pieklājīgā kleitiņā ģērbtai meitenei Vecrīgā var uzbāzties, jo Vecrīga nav droša vieta, taču pliki ģērbtai (un ar attiecīgi izaicinošo uzvedību) risks, ka uzbāzīsies, palielinās.
apaļīgas sievietes ar celulītiem un zilumiem/pušumiem/vēnām uz kājām- tādas cosmo nav neviena :) Visas pārējās, ko tu redzēji, lai arī ne "ideālas", bet Lucavsalā neko neizrādīja, tātad, pārmest viņām, ka viņas nesaprot, ko var/nevar - to pārmest nevar. Tātad, par ja viss Cosmo peldējās Lucavsalā, viss bija kārtība, tieši tā, kā te tiek spriests.
zilumiem/pušumiem/vēnām
Ziemeļmeita, nu skaidrs, tātad tu esi viena no tām, kas ģērbjas un uzvedas izaicinoši, bet pēc tam brēc - kā, kāaa viņš uzdrošinājās man pieskarties/piedāvāt seksu utt.
Pēdējās dienās aizdomājos par to, cik daudzas meitenes šeit runā par ideālu augumu eksistenci, par to, ko var darīt tikai un vienīgi ideālās meitenes/sievietes... taču - paskatoties pludmalē/ielās - lielākā daļa nav ne tuvu ideālam (ar ko es domāju slaidu, tvirtu augumu, bez izteikta celulīta utt. ).. Amizanti ir tas, ka, piemēram, vakar Lucavsalā savas miesas izrādīja tieši (un var teikt - tikai) apaļīgas sievietes ar celulītiem un zilumiem/pušumiem/vēnām uz kājām. Man pret to nav iebildumu, es tikai kaut kā nesaprotu, kā nākas, ka cosmo ir tik daudz skaistuļu, kas saprot, ko var/nevar, bet ielās situācija ir kardināli pretēja? tad visas perfektās mājās sēž vai vnk izliekas?
Pēdējās dienās aizdomājos par to, cik daudzas meitenes šeit runā par ideālu augumu eksistenci, par to, ko var darīt tikai un vienīgi ideālās meitenes/sievietes... taču - paskatoties pludmalē/ielās - lielākā daļa nav ne tuvu ideālam (ar ko es domāju slaidu, tvirtu augumu, bez izteikta celulīta utt. ).. Amizanti ir tas, ka, piemēram, vakar Lucavsalā savas miesas izrādīja tieši (un var teikt - tikai) apaļīgas sievietes ar celulītiem un zilumiem/pušumiem/vēnām uz kājām. Man pret to nav iebildumu, es tikai kaut kā nesaprotu, kā nākas, ka cosmo ir tik daudz skaistuļu, kas saprot, ko var/nevar, bet ielās situācija ir kardināli pretēja? tad visas perfektās mājās sēž vai vnk izliekas?
... citiem nav tiesību ne pēc kādu signālu saņemšanas veikt nelikumīgas, aizskarošas un pazemojošas darbības pret citiem :)