Ewa, zelta meitene.
es seksu neredzu kā prasmi, kas jātrenē gadiem vai jāstudē. Sekss ir ļoti vienkāršs, tā ir deja. Un dejā ir ļoti svarīgs ķermeņa un jūtu ķīmija un spējas, kuras var iegūt ļoti ātri - nerunāju par fiziski smagām pozām.
Cilvēki mēdz aizmirsties un neapzināt faktu, ka ir dzivnieki.
Pateikšu kāda ir sieviete gultā 10/10
viņa ir nenormāli seksīga, es viņu nenormāli gribu, viņa dara lietas, kas man liek viņu vēl vairāk gribēt, viņa seksā man ļauj būt tādam kāds vēlos būt, viņa izdara tieši to par ko fantazēju, es nekad neaizmirsīšu to sajūtu. Viņa pateica, ka esmu viņu pasakaini izdrāzu. Nu starp to visu bija skūpsti un kaisle no kaislīgas sievietes. Viss taču ir vienkārši.
Pamatā daudzi vīrieši ir seksā nelaimīgi, jo nesaprot ko prasa un kapēc to nesaņem. Daudzi domā, ka anālais sekss ir kā pieredzes second level. Tas taču ir stulbi, medīcīnu pastudē un, ja mīli meiteni nedomāju, ka bez prezervatīva iesi tur un tad debesu vārtos. Ja vienīgi, viņai jau ir infekcija.
Tu nevari gaidīt, ka katra spēlēsies ar Tavu anusu, liks apsi starp krūtīm vai laizīs Tev debesu zvanus tā nav nekāda pieredze.
Sievietes ir foršas un traki nodzītas mūsdienās. Jādomā kā vīrietim, jāstrādā kā vīrietim, jārupējas kā sievietei un jājūt kā sievietei. Mīlēsim viņas, manu draug ar milzīgo ego