Kapēc?

Reitings 248
Reģ: 21.07.2014
Foruma lasītājs es ir novērojis dīvainības starp jums un jautā:

Kā tā var būt,jūs esat meitenes,bet nespecializējieties pašā pašā pašā,visam kam esat radītas,seksā...es šo kardināli izjūtu,9 no 10 meitenēm ir ļoti viduvējas gultā..tai pat laikā īsta profesionāle ir tikai kāda 1na no 20...un tāda jau tevi aizrauj,pievelk,notur kā ar magnētu,dāvā sajūtas,kuras neviena nespēj..kaut kas kolosāls un galvu reibinošs..

Jūs esat ekspertes savā ārējā izskatā varat stundām tam dienā laiku veltīt ekspertoties šajā,bet tai pat laikā gultu esat atstājušas pašplūsmā 0 līmeni..beigās sanāk tādas kā lielākās konfektes ar skaistākajiem papīriņiem,bet iekšā tukšas..tukšās končas.Bez jēgas...vīriets ar tādu padzīvos,tā vēl tur uz umņika nedarīšu tā nedarīšu šitā, es princese uz zirņa..vīriets piecietīs to mazliet visu cik var ,nošpļausies vienu dienu un aizies.Prekš kam viņam meitene tad vispār vajadzīga?šahu ar viņu spēlēt? parunāt? tak to visu var ar draugiem.
03.08.2014 18:15 |

Reitings 136
Reģ: 03.08.2014
Ewa, zelta meitene.

es seksu neredzu kā prasmi, kas jātrenē gadiem vai jāstudē. Sekss ir ļoti vienkāršs, tā ir deja. Un dejā ir ļoti svarīgs ķermeņa un jūtu ķīmija un spējas, kuras var iegūt ļoti ātri - nerunāju par fiziski smagām pozām.

Cilvēki mēdz aizmirsties un neapzināt faktu, ka ir dzivnieki.

Pateikšu kāda ir sieviete gultā 10/10

viņa ir nenormāli seksīga, es viņu nenormāli gribu, viņa dara lietas, kas man liek viņu vēl vairāk gribēt, viņa seksā man ļauj būt tādam kāds vēlos būt, viņa izdara tieši to par ko fantazēju, es nekad neaizmirsīšu to sajūtu. Viņa pateica, ka esmu viņu pasakaini izdrāzu. Nu starp to visu bija skūpsti un kaisle no kaislīgas sievietes. Viss taču ir vienkārši.

Pamatā daudzi vīrieši ir seksā nelaimīgi, jo nesaprot ko prasa un kapēc to nesaņem. Daudzi domā, ka anālais sekss ir kā pieredzes second level. Tas taču ir stulbi, medīcīnu pastudē un, ja mīli meiteni nedomāju, ka bez prezervatīva iesi tur un tad debesu vārtos. Ja vienīgi, viņai jau ir infekcija.

Tu nevari gaidīt, ka katra spēlēsies ar Tavu anusu, liks apsi starp krūtīm vai laizīs Tev debesu zvanus tā nav nekāda pieredze.

Sievietes ir foršas un traki nodzītas mūsdienās. Jādomā kā vīrietim, jāstrādā kā vīrietim, jārupējas kā sievietei un jājūt kā sievietei. Mīlēsim viņas, manu draug ar milzīgo ego
04.08.2014 01:49 |

Reitings 497
Reģ: 30.07.2013
zno-tu esi čalis vai vecene??? ja vecene, tad man tevis ir ļoti žēl jo tu runā kā gejs...
04.08.2014 02:25 |

Reitings 136
Reģ: 03.08.2014
nu vecene, kas runā kā gejs ir ļoti amizanti, vairāk mums tādu daudzveidību dzīvē, interesantāk dzīvosim.
Un runājot par gejiem, Tu nebiji tas futbolists, kurš maina frizuru pirms katra mača un tēlo dramaturģijas zvagzni vienlaikus?
04.08.2014 02:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits