Kā rīkoties?

Reitings 29
Reģ: 08.09.2010
Ķeršos uzreiz pie lietas - esmu precējusies pāris gadus, ir bērniņš. Pirms satiku savu vīru, biju ļoti iemīlējusies citā cilvēkā, bet mums nekas neizdevās un beidzās nemaz nesācies, tad satiku vīru un diez gan ātri sākām dzīvot kopā, apprecējāmies un piedzima meita. Jau tad sapratu,ka jūtu nav un rozā brillēm nokrītot, sapratu kur esmu iekritusi- mūžš kopā ar cilvēku kuru nemīlu.
Bet tas nav pats trakākais, bet traki ir tas,ka pirms neliela laika atjaunojās kontakti ar to pirmo vīrieti, pavisam netīšām. Un turpinot kontaktēties sapratu,ka esmu kā bez prāta viņa dēļ. Viņš arī man atzinās,ka visus šos gadus mani ir mīlējis un nevienu citu attiecību nav bijis jo vienmēr domājis par mani. Situācija briesmīga - mēs viens otru neprātīgi mīlam, bet es nezinu ko iesākt ar savu dzīvi, zinu ka vīrs ari mani nemīl un esam kopā meitas dēļ. Šķirties? Bet ko teiks radi un draugi un kas notiks ar bērnu. Kādai ir bijusi tāda situācija? Kur es iešu dzīvot, kur strādāt viena ar bērnu? Ko varat ieteikt?
Ceru ka kaut ko var saprast no mana murgojuma, man vajag padomu,meitenes mīļās!
03.08.2014 12:47 |

Reitings 2342
Reģ: 29.01.2009
Visu diskusiju nelasīju, bet, padomā par šiem jautājumiem:

1. Vai esi droša, ka puisis, ar kuru attiecības neizdevās, nemēģina Tevi iegūt, lai pašapmierinātu savu ego? Proti, tagad esi aizņemta, precējusies, ar meitiņu, un nu viņš pēkšņi Tevi mīl. Kad šis šķērslis nebija, viņš, acīmredzot, īpaši necentās būt Tava vīra vietā. Pārvākšanās nav attaisnojums.

2. Esi pārliecināta, ka šīs nav kārtējās rozā brilles? Proti, attiecībās ar vīru ir rutīna, nav nekāda dzirksts. Slepenās tikšanās lieliski aizpilda Tavu vēlmi pēc tām. Varbūt ir vērts piestrādāt jau pie esošājām attiecībām?

3. Mīlestība vai iekāre?
09.08.2014 17:22 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Man arī pirmā doma- vai nebūs tā, ka pēc kāda laika vai sākoties kopdzīvei nokritīs rozā brilles un arī ar to otru nekas nesanāks? Tā protams tikai nojauta, bet kaut kā šķiet, ka pie otra vīrieša tevi velk kaisle, kas ātri vien var beigties..
Bet- ja jūs abi saprotat, ka viens otru nemīlat, tad tik un tā nav jēgas palikt kopā- veltīgi tērējat viens otra laiku un neļaujat būt kopā ar kādu, kuru patiešām mīlētu un būtu laimīgi.
09.08.2014 17:27 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
ctn-es tiesi padomaaju par to pasu-kur vins bija aatraak?
Biezi ir arii taa,ka tajaa maajas dziives rutiinaa,aiznemtiibaa ,mums gribaas izrauties no taa visa ,un tad tas otrs viirietis peeksni liekas "tas iistais",bet kad esam izskiirusaas, tad saprotam,ka taa
nav...
Tev jaapaardomaa viss taa loti nopietni.
09.08.2014 17:42 |

Reitings 395
Reģ: 20.03.2014
Kā jau parasti - atbildības sajūtas mūsu superīgajām sievietēm - tuvu nullei. Ka tik pašai labi - par citiem ieskaitot pašas sīci - pofig. Pec tam vēl uzbrauc večiem ka visi atbildīgie īstie un citādi kvalitatīvie izmiruši esot. Incanti kāds pret citām pēc šitā visa būs tavs tagadējais vīrs ja paklausīsi citu padomiem. Loģiski ka to kura nāks pēc tevis pa galvu neglaudīs, bet nu tas jau pofig - par kretīnu uzskatīs viņu, ne - tevi, ne?
09.08.2014 17:53 |

Reitings 395
Beerns nav AIDS vai tamliidziiga diagnoze, bet gan vienkaarshi beerns. Tas netraucee atrast darbu vai noiireet dziivokli. Ar beernu nekas nenotiks, taapat kaa nekas nenotika ar citu skjirto paaru beerniem. Ja ar viiru viens otru abi nemiilat, tad tikai beerna deelj vilkt attieciibas un buut nelaimiigiem nav veerts. Jaa, buusi taa sliktaa, un? Atceros, kaa man visi zvaniijaas un gaaniijaas, kad es iesniedzu skjirshanaas dokumentus. Tiesa, beernu gan man nebija. Ar laiku visi pienjeema faktu (ja nu vieniigi exviiramaate, kura veel jo projaam domaa, kaa es vareeju vinjas kunkuliiti pamest).

Fiziski (redzami) tam sīcim protams nekas nenotiks, bet par pārējo nav vērts aizdomāties, vai ne? To izdevīgāk neņemt vērā. Vai neiedziļināties un neinteresēties :-D.
09.08.2014 17:57 |

Reitings 2532
Reģ: 29.01.2009
ja tu girbi šķirties, tad vispirms dari to sevis dēl, nevis tā otrā vīrieša dēļ (a la tu šķirtos, ja arī tas otrais nebūtu pie apvāršna). Tev pašai ir jābūt pārliecinātai par savu izvēli un ar domu , ka arī viena vari būt kādu laiku.
09.08.2014 18:06 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Fiziski (redzami) tam sīcim protams nekas nenotiks, bet par pārējo nav vērts aizdomāties, vai ne? To izdevīgāk neņemt vērā. Vai neiedziļināties un neinteresēties

Es no savas pieredzes saku - labāk vecākiem izšķirties, nekā taisīt parodiju par ģimeni. Goda vārds, es biju atvieglota, kad manējie izšķīrās, jo katru dienu klausīties uz viņu strīdiem un redzēt nelaimīgumu - tas bērnam nodara daudz vairāk ļaunuma. To redz un saprot pat mazi bērni.
Tēvs manus pusaudžu gadu izgājienus novēla uz šķiršanos, kaut arī lielākais iemesls bija viņu laulības dzīve un turpināšana savstarpējās problēmas pa daļai risināt caur mani.
09.08.2014 18:17 |

10 gadi
Reitings 127
Reģ: 28.03.2012
nav jāklausās draugi un radi, dari kā jūti:)veiksmi:)
09.08.2014 18:18 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Tev jau pirmajā komentārā teica - sāc plānot dzīvi pēc šķiršanās. Tu prasi vēl padomus.. Vai Tu vēlies, lai Tev iesaka laist pa kreisi un nejusties vainīgai par to?
Vienkārsi izdari izvēli, to Tev arī iesaku.
09.08.2014 18:20 |

Reitings 395
Es no savas pieredzes saku - labāk vecākiem izšķirties, nekā taisīt parodiju par ģimeni. Goda vārds, es biju atvieglota, kad manējie izšķīrās, jo katru dienu klausīties uz viņu strīdiem un redzēt nelaimīgumu - tas bērnam nodara daudz vairāk ļaunuma. To redz un saprot pat mazi bērni.
Tēvs manus pusaudžu gadu izgājienus novēla uz šķiršanos, kaut arī lielākais iemesls bija viņu laulības dzīve un turpināšana savstarpējās problēmas pa daļai risināt caur mani.

Ir ģimenes kur katram ir dzīve malā, bet priekš bērniem - viss izskatās OK. Tētis un mamma ir kopā. Vēlāk kad sīcis sapratīs kas notiek - dariet ko gribat.
09.08.2014 18:22 |

Reitings 395
... pie tam tajās ģimenēs viss vecāku starpā ir atrunāts - saimniecība kopīga, bet attiecības katram - ārpus tās. Nevienam nav tiesību otram ko pārmest ja vien mājās neuzvedas kā cūka. Pēc laika varbūt abi saprot ka kopā tomēr labāk. Manta vēl nav sadalīta. Attiecības pilnībā sabojātas arī vrbt nē un bērnu psihe arī vēl nav traumēta, bet ko nu es par to :-D :-D :-D. Te taču kkas cita cilvēka - personīgā bērna labā jāupurē :-D :-D :-D!
09.08.2014 18:26 |

Reitings 16208
Es varetu mineet vienu piemeeru no reaalas dziives-abi vecaaki turaas kopaa jau gadiem,dziivo kopaa kaa draugi(nevareeju atrast pareizu apziimeejumu),gul atseviskaas gulamistabaas,no riitiem tur nav nekaadu bucinu,miiluma utt,ko arii beerns ir redzeejis jau no beerniibas-gimenee nav taa miiluma ,ko nevar nosleept laimiigie vecaaki.Meitene ir izaugusi ,un ir loti auksta attieciibaas pret citiem cilveekiem.Vaino mammu un teeti-neko labu neesot redzeejusi utt.Vina nav redzeejusi neko sliktu arii-nav bijusi ne vardarbiiba,ne rupji vaardi,tomeer ir "uzsuukusi" kaut ko taadu,kas ir iespaidojis vinu.
Taadi piemeeri noteikti ir daudz.Cilveeki vienkaarsi neveelaas runaat par to.Tik biezi mees gribam paraadiit sabiedriibai vairaak to,ka viss ir kaartiibaa,jo taa labaak izskataas...Reti zinam iisto patiesiibu.
09.08.2014 18:32 |

Reitings 395
Es varetu mineet vienu piemeeru no reaalas dziives-abi vecaaki turaas kopaa jau gadiem,dziivo kopaa kaa draugi(nevareeju atrast pareizu apziimeejumu),gul atseviskaas gulamistabaas,no riitiem tur nav nekaadu bucinu,miiluma utt,ko arii beerns ir redzeejis jau no beerniibas-gimenee nav taa miiluma ,ko nevar nosleept laimiigie vecaaki.Meitene ir izaugusi ,un ir loti auksta attieciibaas pret citiem cilveekiem.Vaino mammu un teeti-neko labu neesot redzeejusi utt.Vina nav redzeejusi neko sliktu arii-nav bijusi ne vardarbiiba,ne rupji vaardi,tomeer ir "uzsuukusi" kaut ko taadu,kas ir iespaidojis vinu.
Taadi piemeeri noteikti ir daudz.Cilveeki vienkaarsi neveelaas runaat par to.Tik biezi mees gribam paraadiit sabiedriibai vairaak to,ka viss ir kaartiibaa,jo taa labaak izskataas...Reti zinam iisto patiesiibu.

un varētu padomāt ka ja viņi izšķirtos tur būtu kkas labāks. Šeit meita vismaz dzīvē redz kas ir vīrietis mājās nevis vēlāk vemj izlietnē no tā ka uz ar vīru kopīgā ziepju gabala no viņa trīs spalvas palikušas.
09.08.2014 18:36 |

Reitings 29
Mīļie, paldies par viedokļiem, es izlasu katru un necenšos attaisnot sevi, apdomājos par jūsu vārdiem. Protams,es saprotu,ka ar otru vīrietis nav nekas nesanākt. Bet šā vai tā ar vīru izšķirtos mēs, mēs ar meitu dzīvotu divatā un ar to otru vīrieti es tikai satiktos, līdz būtu tiešām pārliecināta,ka būsim kopā, bet ja ne, tad ne. Vismaz nebūšu nelaimīgā laulībā visu dzīvi. Pareiz?
09.08.2014 18:39 |

Reitings 29
Protams,es saprotu,ka ar otru vīrietis nav nekas nesanākt.

Protams,es saprotu,ka ar otru vīrieti var nekas nesanākt.
09.08.2014 18:40 |

Reitings 395
Mīļie, paldies par viedokļiem, es izlasu katru un necenšos attaisnot sevi, apdomājos par jūsu vārdiem. Protams,es saprotu,ka ar otru vīrietis nav nekas nesanākt. Bet šā vai tā ar vīru izšķirtos mēs, mēs ar meitu dzīvotu divatā un ar to otru vīrieti es tikai satiktos, līdz būtu tiešām pārliecināta,ka būsim kopā, bet ja ne, tad ne. Vismaz nebūšu nelaimīgā laulībā visu dzīvi. Pareiz?

Pareiz! Nelaimīgā laulībā lai tava meita dzīvo! Pareiz?
09.08.2014 18:41 |

Reitings 16208
Elfriid-es saprotu ,ko gribi teikt,bet tiesi sajaa gadijumaa meitene saka,ka labaak buutu ,ja vecaki buutu skiirusies ,un varbuut pat preceejusies atkal ar saderiigiem cilvekiem,nevis "speelejusi teaatri "vinas, un citu cilveeku aciis...
09.08.2014 18:44 |

Reitings 29
Elfrīds, manai meitai nav jādzīvo nelaimīgā laulībā! Viņai labāk būs neredzēt mūsu aukstās attiecības, tieši tā kā teica Emmanuelle.
09.08.2014 18:45 |

Reitings 395
Elfrīds, manai meitai nav jādzīvo nelaimīgā laulībā! Viņai labāk būs neredzēt mūsu aukstās attiecības, tieši tā kā teica Emmanuelle.

Viņai bez šaubām ir labāk zemapziņā ienīst to veci ar kuru tu dzīvosi un dalīt ar viņu vienu jumtu. Bez šaubām labāk ir neieredzēt to sievieti ar kuru kopā saies tavs tagadējais vīrs. Tos cilvēkus kuri bērnaprāt ir izjaukuši tavas meitas iespēju augt laimīgā ģimenē - izšķīruši tevi un tavu vīru. Bet ko nu es - tāpat darīsi tu un citas kā pašas uzskatat par pareizu. Tas bērns jūs un tavu lēmumu sapratīs tikai tad kad pašai pieaugušajā dzīvē neies, ne ātrāk.
09.08.2014 18:54 |

Reitings 29
Elfrīds, es saprotu tavu nostāju, bet nevienā tavā komentārā neredzu nevienu padomu!
Tad tu man iesaki visu mūžu dzīvot kopā ar cilvēku,kuru es nemīlu un kurš nemīl mani un klusībā ciest, jo mīlu citu? Un kas būs,kad vīrs atradīs savu īsto mīlestību un aizies?
09.08.2014 18:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits