Beerns nav AIDS vai tamliidziiga diagnoze, bet gan vienkaarshi beerns. Tas netraucee atrast darbu vai noiireet dziivokli. Ar beernu nekas nenotiks, taapat kaa nekas nenotika ar citu skjirto paaru beerniem. Ja ar viiru viens otru abi nemiilat, tad tikai beerna deelj vilkt attieciibas un buut nelaimiigiem nav veerts. Jaa, buusi taa sliktaa, un? Atceros, kaa man visi zvaniijaas un gaaniijaas, kad es iesniedzu skjirshanaas dokumentus. Tiesa, beernu gan man nebija. Ar laiku visi pienjeema faktu (ja nu vieniigi exviiramaate, kura veel jo projaam domaa, kaa es vareeju vinjas kunkuliiti pamest).
Fiziski (redzami) tam sīcim protams nekas nenotiks, bet par pārējo nav vērts aizdomāties, vai ne? To izdevīgāk neņemt vērā. Vai neiedziļināties un neinteresēties
Es no savas pieredzes saku - labāk vecākiem izšķirties, nekā taisīt parodiju par ģimeni. Goda vārds, es biju atvieglota, kad manējie izšķīrās, jo katru dienu klausīties uz viņu strīdiem un redzēt nelaimīgumu - tas bērnam nodara daudz vairāk ļaunuma. To redz un saprot pat mazi bērni.
Tēvs manus pusaudžu gadu izgājienus novēla uz šķiršanos, kaut arī lielākais iemesls bija viņu laulības dzīve un turpināšana savstarpējās problēmas pa daļai risināt caur mani.
Es varetu mineet vienu piemeeru no reaalas dziives-abi vecaaki turaas kopaa jau gadiem,dziivo kopaa kaa draugi(nevareeju atrast pareizu apziimeejumu),gul atseviskaas gulamistabaas,no riitiem tur nav nekaadu bucinu,miiluma utt,ko arii beerns ir redzeejis jau no beerniibas-gimenee nav taa miiluma ,ko nevar nosleept laimiigie vecaaki.Meitene ir izaugusi ,un ir loti auksta attieciibaas pret citiem cilveekiem.Vaino mammu un teeti-neko labu neesot redzeejusi utt.Vina nav redzeejusi neko sliktu arii-nav bijusi ne vardarbiiba,ne rupji vaardi,tomeer ir "uzsuukusi" kaut ko taadu,kas ir iespaidojis vinu.
Taadi piemeeri noteikti ir daudz.Cilveeki vienkaarsi neveelaas runaat par to.Tik biezi mees gribam paraadiit sabiedriibai vairaak to,ka viss ir kaartiibaa,jo taa labaak izskataas...Reti zinam iisto patiesiibu.
Mīļie, paldies par viedokļiem, es izlasu katru un necenšos attaisnot sevi, apdomājos par jūsu vārdiem. Protams,es saprotu,ka ar otru vīrietis nav nekas nesanākt. Bet šā vai tā ar vīru izšķirtos mēs, mēs ar meitu dzīvotu divatā un ar to otru vīrieti es tikai satiktos, līdz būtu tiešām pārliecināta,ka būsim kopā, bet ja ne, tad ne. Vismaz nebūšu nelaimīgā laulībā visu dzīvi. Pareiz?
Elfrīds, manai meitai nav jādzīvo nelaimīgā laulībā! Viņai labāk būs neredzēt mūsu aukstās attiecības, tieši tā kā teica Emmanuelle.