Dzīve izdevusies!:D

Reitings 248
Reģ: 21.07.2014
Jē dzīve izdevusies,varu savaldzināt jebkuru saldo dibentiņu/meiteni/kuru vien vēlos:DNeesmu pieticīgs,parasti izvēlos pašu skaistāko meiteni no visām un tad vēlreiz visu izsveru vai tiešām nekļūdos un pašu skaistāko esmu izvēlējies.Un tad eju kā kaķis ar pelīti spēlēties,nekādu izredžu meitenei,viņa pat var vispār nerunāt domāt ka nepatīku tāpat izredžu meitenei tai nekādu,panākšu savu un jau pēc īsa laika viņa būs manā gultā,kur darīšu ar viņu visu,ko vien vēlos mmm,jo man jau nav 18g,pazīstu meitenes labāk kā viņas pašas sevi mani neviens meitenes nē neinteresē visiem nē tikšu pāri.un es vienkārši smejos par visu jūsu augsto loģiku,par jūsu gaumi vīriešos,jo es esmu katras meitenes gaume īsts vīrietis un tas nav apspriežams es tā izlēmu un viss!Esmu no sērijas-man sākumā nebija domas,bet pati nesapratu kā viņa gultā nokļuvu viņš tik profesionāli mani salīmēja.:DEs vnk esmu lauva un jūs mans medijums=antilopes:DBAIDIETIES!Nomedīšu būsiet manas seksuālās verdzenes!uh kā jums būs jāatstrādā:D:D
02.08.2014 11:51 |

Reitings 248
Man jūs visas liekaties mazi mīļi vāji radījumi ar mazu intelektu,par kurām vajag rūpēties un samīļot:) Un vienīgais,kamā jūs varat būt krutas,tas ir nedošanā:D Jo jūs jau nekur sevi citur pierādījušas neesat,kā visu savu lielās meitenes tēlu esat uzzīmējušas uz kaut kādiem dažiem atteikumiem atšujot vājākos vīriešus,bet kā jau minēju,pretī es esmu ,kurš tiks pāri visiem jūsu nē:D Jo šī ir nevienlīdzīga cīņa intelektā ar jūsu zaudējumu vienos vārtos:D,Jo Jjums kā minēju 8tais windows pret manu 900mto:D

Ps.Man jau šķiet ka jūs 8tais jau tagad karst...spēcīgi karst...es to vienkārši jūtu:D
03.08.2014 12:04 |

Reitings 248
0-SEX eksperts esmu. Man savaldzināt gaišā dienas laikā uz ielas meiteni un aizvest paseksot ar viņu,tas man nav uzdevums.

0-telefona paņemšanas =experts
0-sarunāt uz tikšanos ar skaisto=experts
pirmā labākā iespaida atstāšanas=experts
sociālajā saskarsmē/sagatavot seksam,lai nepretojas meitene/=experts
Uzbudināšana ar vārdiem,izraisu meitenē seksuālu vilni=experts
Uzbudināšana ar pieskārieniem no 0-10 sākumā skūpsts uz vaidziņa,kakla,lūpām..etc..=experts
visas savaldzināšanas spēles meistars esmu.Meitene vnk traka paliks uz mani:)

Un beigās ir tā,ka meitene pati ir tā uzbudināta,pārbudinājusies,ka pati vēlas seksu ar mani,ka pati ievelk mani gultā,ne jau es jūs velku gultā,es tikai spēlējos ar jums,iemācu jums pareizos lēmumus pieņemt..un tā ir jūsu vēlme pēc seksa ar mani,jūsu vēlme ievilkt mani gultā..,lūk šo es saucu par sportisku godīgu pieeju,ka nekur neesmu nesportisks,visu daram pēc brīvas izvēles:)

Saprotiet jums pat nav iespējas aizbēgt:D jo vīrieši IR ar SPĒCĪGĀKU loģiku un prekš sievietēm/meitenēm ir izdomājuši augstpapēžu kurpes,lai viņas ir lēnas un nekur aizbēgt nevar,lai viņas viegli nomedīt:D Šī spēle vienkārši iet vienos vārtos,jūs mazas pelītes un es kaķis,kurš ar jums spēlējas:D
03.08.2014 12:13 |

Reitings 1804
Reģ: 29.05.2014
Tu esi apkaunojums mūsu dzimumam. Goda vārds, dzirdētu, ka man blakus kāds tēvainis šādi runā, izlīmētu pret sienu. Te citu komentāru nav.
03.08.2014 12:39 |

Reitings 248
Vienreiz uz ceļa sikspārnīti izglābu,bija nokritis no kkurienes,pacēlu aiznesu kokā ieliku vēl ar persiku pabaroju atstāju viņam pamieloties atkopties spēkiem,zināju,ka ir tādi radījumi kā sikspārņi,bet realitātē redzējis nebiju,tāds pavisam pavisam maziņš,a kā šis šņāca,zobus rādīja ŪUUUU kādu smaidu tāds izraisīja:D Par ko es šo saku? ar meitenēm tā pat,kad viņas balsi paceļ vai mēģina atteikt,ŪUUUU kādu smaidu tas man izraisa,ŪUUU kāds mīļš pūcīgs radījums meitene liekas man:D Galvenais skaties tā no malas,meitenes vīriešus tur šuj un šuj nosts un skaties,patiesībā tie nemaz vīrieši nav,kā vīriets var vispār padoties,da ik sevišķi vēl meitenes priekšā? Es ja esmu izvēlējies meiteni,tur nekas nav maināms,jo es viņu esmu izvēlējies un esmu pārliecināts par to,ka man viņu vajag,viņa var 40x teikt nē,tam jau nav nozīmes jo viņa taču ir mana balva,kuru man jāiegūst arī ja vajg pamēģinot uz viņu visas pasaules pieejas bet man viņa jāiegūst. vai ne?:D
03.08.2014 12:43 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Tu esi apkaunojums mūsu dzimumam.

Touche!
03.08.2014 12:43 |

Reitings 1246
Reģ: 21.05.2014
Bļin kā mani uzbudina tie vārdi: es tevi izvēlējos, tu būsi mana!

Bet par to, ka saki, sievietes ir neinteliģentas, gan gribās pa muti uzšaut, tiira ņirgāšanās un pazemošana.
03.08.2014 12:49 |

Reitings 248
Man šķiet apkaunojums visai cilvēcei,ir tie,kuri citiem māca dzīvot,māca,ko drīksti ko nē,ka dakša jātur kreisajā rokā jo tā ir pareizi un ja neturēsi kreisajā tu būsi nenormāls! a ja es bez dakšas ar zobiem pieliekšos šķīvī karbonādi paņemšu zobos apēdīšu,jo man tā vairāk garšo ko tad arī aizliegsiet?:D es jau neesmu kā jūs daži cirka dresēti pērtiķīši ,esmu 100% brīvs cilvēks pats kā izlemju ,kā vēlos dzīvot tā arī dzīvoju,pie mums taču demokrātija.

Ps.un ko darīsiet,ja neklausīšu jūs,kā ir pareizi man jādzīvo,sāksiet špļaut uguni un ar putām uz lūpām sāksiet kliegt,draudēt man,ja tagad jau nevarat palikt vienaldzīgi par manu brīvību:) Eh jūs ideālie cilvēki:D
03.08.2014 13:09 |

Reitings 276
Reģ: 30.04.2014
Eu tu 900mtais Windows, tu tad neesi ar pilnu rubli !
Un beidz sapņot, bet pat 83 gada MS-DOS sistēma par ir saprātīgāka par tevi !
03.08.2014 13:16 |

Reitings 248
Nervozie troļli arī jau klāt:D
03.08.2014 13:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits