Lai saprastu par ,ko runāju..ir piemēram uz pasaules paša krutākā nedēvēja meitene..bet tam nav nozīmes,jo esmu pats labākais ņēmējs../profesionāls atteikums vienmēr atradīsies zemāk par profesionālu uzbrukumu ,par tieksmi uzvarēt ja tā nebūtu šī pasaule nepastāvētu,bet nu es te jau par gudru pateicu,nespēsiet uztvert izprast tik dziļu domu manu,jo jūs tādas ar ļoti virspusīgiem un paredzamiem intelektiem esat un tas jau tač ir tikai sakarīgi,ka spēcīgāks intelekts es,var uzvarēt mazāk spēcīgāko jūs,ja nopietni man ir kā 900mtais windows un jums 8 tais,tapēc arī nekad neesat manījušas aiz manis,ka es ar kādu jebkad te strīdētos,jo nav jau par ko...pašas saprotat,par ko 900mtajam strīdēties ar 8toto? vnk varu tikai pasmaidīt,vai piekllājības pēc lai labāk jūs justos atzīt,ka kļūdijies,pārteicies esmu es,jo kad tev ir 8tais windows tas jau ir ļoti mazi parametri,jūsu 8totie ātri uzkarst,ātri apvainojas,ātri emocionāli paliek,salīdzinujumā ar mani,ka es pats izvēlos emocijas,pats izvēlos kā justies,pats izvēlos apvainoties vai nē,un visam tam mana kristālskaidrā loģika pa vidu,tā ir pavisam cita realitāte.