Nu kas tie par vīriešiem

Reitings 286
Reģ: 29.01.2009
Kā man besī ārā vīrieši, kas grib visu konkretizēt. Kāpēc nevar vienkārši pats pieņemt lēmumu un pasniegt to sievietei. Un sieviete būs ar to laimīga. Sieviete vienkārši dos mājienu, bet vīrietim pašam tālāk ir jādomā.

Piemēram, sieviete saka - nopērc man kaut ko garšīgu.
Tūlīt seko - ko tieši?
Kaut ko, kas man garšo.
Ko tieši?
Redzot izmisumu vīrieša sejā, seko - labi, saldējumu.
Vīrietim ar to nepietiek. Viņš aiziet uz veikalu un no tā zvana - kādu saldējumu?
Ak jel - domā sieviete...
Nu kādu?
Šokolādes.
Bet te ri dažādi šokolādes saldējumu, tāds, tāds un tāds.
Viss, nepērc neko!

Nu bāc, ja man viss ir jānosauc līdz detaļai, tad es pati arī tikpat labi varu aiziet uz veikalu un nopirkt to ekselences šokolādes saldējumu ar šokolādes gabaliņiem. Bet es jau gribu, lai vīrietis mani iepriecina.

Vai arī ja saku - iepriecini mani šovakar.
Tad, vīrieti, ņem savās rokās lēmumu un izdomā, kā iepriecināt. Nevis izprašņā sievieti - ko tu vēlies, kā tieši, cikos un kur. Nu tak pārsteiguma moments ir nulle.

Jums arī šādi notiek?
31.07.2014 08:32 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
nabaga puisis ar to meiteni, kuri visu vakaru bija sapīkusi, jo puisis atveda kūku , bet viņai esot bijusi dieta :D es dievinu saldumus, kūka parastā dienā tā vispār būtu svētlaime :D bet ja es atnāktu ar kūku, lai iepriecinātu otru pusīti un kopā pasvinētu labu dienu un man pretī pārgriezta un apvainojusies seja - nu jomajo, goda vards ar visu to kūku ietu pie draugiem un ēstu tur :D Ak dievs, tak baudiet dzīvi!!!! To apēsto kūku var arī pēc tam kopīgi ''nodzīt''visdažādākajos veidos :D un tā pat puse dietu beidzas nakajama diena, nafig taisit scenas :D
Ja man draugs atnes kaut ko nu ko es točna galīgi needu - tādu lietu ir maz, bet ja nu gadās - nu bļin uztaisi tēju garšīgu, need to, ko vins ed , bet pavadiet to vakaru normali :D
31.07.2014 11:22 |

Reitings 286
Jūs kaut ko pārprotat :D Tas, ka es vinam konkrēti nesaku, absolūti nenozīmē, ka es nezinu, ko es gribu. Es zinu, ko es gribu. Un to es arī dabūju. Gribu šokolādes saldējumu, aizeju un nopērku. Priekš tā man vīrietis nav vajadzīgs. Man nav nepieciešams, lai vīrietis precīzi izpilda kaut kādas manas norādes. Man darbā pietiek ar to, ka darbinieki dara, ko es lieku. No vīrieša es sagaidu ko pavisam citu. Pārsteigumu un manis iepriecināšanu! Lūk, to es gribu.
31.07.2014 11:31 |

10 gadi
Reitings 505
Reģ: 26.08.2013
Bērnu spēles kaut kādas. Kas tas par pārsteigumu, ja tu viņam gandrīz vai pavēlošā formā pasaki "pārsteidz mani"? Tas arī vīrietim nosit visu apetīti tiešām pārsteigt. Īstam pārsteigumam jābūt negaidītam, kaut vai retāk nekā tu izlepusī dāmīte vēlies, bet tomēr. Jā un mēs vīrieši tādi esam, ja mums kaut ko prasa tad prasībām jābūt pietiekami konkrētām. Un ja mēs mums būs luste pārsteigt mēs to izdarīsim visnegaidītākajā brīdī :)
31.07.2014 13:14 |

Reitings 613
Reģ: 31.03.2013
nabaga puisis ar to meiteni, kuri visu vakaru bija sapīkusi, jo puisis atveda kūku , bet viņai esot bijusi dieta es dievinu saldumus, kūka parastā dienā tā vispār būtu svētlaime bet ja es atnāktu ar kūku, lai iepriecinātu otru pusīti un kopā pasvinētu labu dienu un man pretī pārgriezta un apvainojusies seja - nu jomajo, goda vards ar visu to kūku ietu pie draugiem un ēstu tur Ak dievs, tak baudiet dzīvi!!!! To apēsto kūku var arī pēc tam kopīgi ''nodzīt''visdažādākajos veidos un tā pat puse dietu beidzas nakajama diena, nafig taisit scenas
Ja man draugs atnes kaut ko nu ko es točna galīgi needu - tādu lietu ir maz, bet ja nu gadās - nu bļin uztaisi tēju garšīgu, need to, ko vins ed , bet pavadiet to vakaru normali

nabaga tie cilvēki, kas ir tev apkārt ikdienā, jo ar humoru neesi apveltīta un to nesaproti, kā arī pēc viena teikuma vari uzlikt zīmogu cilvēkam. Tas, kā tu manu tekstu izlaidi caur savu prizmu un skatu uz pasauli, patiesībā ļoti daudz ko pasaka par tevi pašu!
Tas, ko es uzrakstīju un kā es to domāju:
Draugs parastā dienā atnes milzīgu kūku, zinot, ka es cenšos izvairīties no saldumiem, mana reakcija no sērijas ''oh, darling!'', apēdu mazu gabaliņu, vakarā vēl ik pa reizei pasakot, ka šis traks un iesmejot.
Kā tu lasi un redzi pasauli:
visu vakaru bija sapīkusi
(tā es nerakstīju)
bet ja es atnāktu ar kūku, lai iepriecinātu otru pusīti un kopā pasvinētu labu dienu un man pretī pārgriezta un apvainojusies seja
(situācijas dramatizēšana un interpretācija ar sevi cietējas lomā- bailes no tā, ka nesapratīs, atraidīs)
pārgriezta un apvainojusies seja
(arī šis teksts ir tavā prātā radītais, piemēram mans draugs vispār nezin, kā šāda seja man varētu izskatīties, bet ja ko tādu iedomājies, tas norāda, ka pati bieži vien ikdienā esi drama queen, tavs komentārs ar dramatizēšanu to tikai apstiprina)
nafig taisit scenas
(arī šis norāda uz tavu problēmu risināšanas veidu, ja jau ko tādu iedomājies)
bet pavadiet to vakaru normali
(nespēju iedomāties, kādam strīdam būtu jābūt, lai ''nenormāli'' pavadīti vakaru, varbūt pastāsti no savas pieredzes? )

Neuztver šo kā uzbraucienu lūdzu! Vienkārši tāda kategoriska un dramatiska cilvēku vērtēšana un nosodīšana nenāk tev pašai par labu, piedomā par to, kā tu redzi pasauli! Citreiz tas tiešām palīdz, ja kāds no malas norāda uz to, ko varbūt pati neredzi :-)
31.07.2014 13:59 |

Reitings 613
Ak jā, vasaras_beerns- novēlu arī tev pašai pa īstam pieturēties pie sava novēlējuma- labāk baudi dzīvi un neindē sevi ar nepareiziem priekšstatiem nosodījumiem un visādiem sašutumiem par citiem cilvēkiem! Dzīvo savu dzīvi :-)
31.07.2014 14:03 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
ak dievs, es pat nelasīšu visu to tekstu, cik laika pavadīji tā analizejot :D tik loti sacepties nevar bez iemesla :D
Bet nu labi, piedod, ja es tevi aizvainoju jebkada veida vai neuztveru to mineto humoru! :)
es nebiju gaidijusi, ka foruma komentars var izraisit tadu reakciju! Chiiiil :)
31.07.2014 14:29 |

Reitings 230
Reģ: 04.02.2010
Peec maza beerna autore izklausaas. Un kaa, pie velna, vins var zinaat, kaadu saldeejumu Tu gribi? Varbuut Tu gribi chipsus shodien? Vai shokolaadi? Atnesiis saldeejumu ar zemeneem, tad vareesi gaudot forumaa, ka vajag saldeejumu ar riekstiem. Kaa te vienai uzdaavinaaja kaut kaadas lilijas, shii aizbljaava forumu, ka gribot rozes.
Cik juus tomeer varat buut dumjas. Gribi taadas un taadas D&G smarzhas, aizved uz veikalu un paraadi, gribi to Guess sominju, aizved uz veikalu un paraadi, nevis saldseeriigaa balsii apceri to, ka zhurnaalaa x redzeeji sominnju y. Varbuut shim arii buutu jaaiemaacaas, ka Tu lieto o.b. normal/silk touch tamponus? Un Tu zinu, kaada izmeera lietie diski vinja autinjam vai kaadu tieshi logu tiiriishanas shkjidrumu shis lej autinjaa? Ja, nedod dievs, buusi gruutniece naakotnee, tad vareesi naktii trijos uzlekt augshaa un saakt sist shkjiivjus pret sienu, bljaujot, ka gribi apelsiinus, nee, labaak, ka gribi kaadu augliiti, lai pats izdomaa kaadu, ja netraapiis, vareesi mest tos augljus pret vinja galvu.
Ja teemai pieejam nopietni, tad, vai nu autore ir neapmierinaata ar savu viirieti kaa taadu un shis tikai iemesls neapmierinaatiibas izraadiishanai vai arii forumaa veelas paraadiit - re kaada es caca un re kaa shis danco, kad es iepiikstos.
Manaa uztvere normaals viirietis speej vajadziibas gadiijumaa (ja finanses atljauj - arii sava prieka peec) nodroshinaat sievieti un veelaak gjimeni, kaa arii iepriecinaat savu sievieti - izklaides, daavanas, restoraani, tas tikai normaali. Tachu nevajag aiziet liidz marasmam, ka vinjam jaauzmin, ka jaunkundze gribeeja tieshi saldeejumu un tieshi taadu, nopeerc suni un dresee - "seedeet, guleet, pie kaajas, atnes alinju no ledusskapja".
Ja probleema ir cita - absoluuts uzmaniibas truukums u.tml., tad teema jaapasniedz savaadaak nevis kaa grazhiigam beernam.

P.S. Tuukstoshiem reizhu pashi viirieshi ir teikushi gan dziivee, gan stulbaas jaunkundzu zhurnaalu aptaujaas, ka vinji grib tieshu tekstu nevis aizpliivurotus maajienus, peec kuru nesaprashanas jaunkundze skrien uz vannasistabu izraudaaties.

Liels +++
31.07.2014 14:35 |

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Savējam pasaku - atnes citronu, atnes laimu. Pasaku - atnes jogurtu, atnes vienkārši kaut ko pilnīgi nesaistītu, pasaku - atnes paketes, atnes ieliknīšus. Un tā vienmēr.
31.07.2014 14:43 |

Reitings 1620
Reģ: 22.05.2014
Es domāju, ka ir vienkārši tāda daļa vīriešu, kas "nemāk"/ nezin, kā pārsteigt... Un ir tādi, kam tas viss ir loģiski un vienkārši saprotams /ka tas padodas.

Man arī draugs ir tāds, kas nevar izdomāt pārsteigumus vai ko ļoti negaidītu dzimšanas dienā, bet tas nenozīmē, ka es viņu tāpēc mazāk mīlu, esmu pieņēmusi un samierinājusies ar to, ka viņš nezinās kādas puķes dāvināt un, ka nebūs man neplānoti pārsteigumi vai mazas dāvaniņas ikdienā.
Varētu pat teikt, ka es esmu šo lomu uzņēmusies tāpēc viņa vietā un es esmu tā, kas viņu ik pa laikam pārsteidz ar mazām dāvaniņām vai draņķīšiem (viņam garšo visādas bērnu želejkoņčas Haribo uc.) atnākot no veikala.
31.07.2014 14:47 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Lielākajai daļai jums vīrietis ir kalpa vietā, vēlies saldējumu - ej un nopērc. Ja jūsu vīrieši vēlētos jūs iepriecināt, jau tagad to būtu izdarījuši.
31.07.2014 14:50 |

Reitings 992
Reģ: 01.10.2013
Savējam pasaku - atnes citronu, atnes laimu. Pasaku - atnes jogurtu, atnes vienkārši kaut ko pilnīgi nesaistītu, pasaku - atnes paketes, atnes ieliknīšus. Un tā vienmēr.

ahdies man tevis zheel :D tad jau ja savejam dosi est zekji sis pat varetu neatskirt?! uuzhas vnk :D :D

es domaju ka partikas produkti tomer jaatskir, mazs berns vismazt pec krasam var atskirt auglus un darzejus bet tavejais citronu un laimu sajauc, arii labi, un jogurtu arii kko isti neatpazist :D tad nav brinums,ka vari te sedet ilgi , jo tavejam est nevajag taisit sis kko lidzigu edienam majas atrod un paed, ari labi.
31.07.2014 14:50 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Ar vien vairāk sāku saprast vīriešus, kas pēc gadiem ilgas kopdzīves ar sievieti, kļūst par gejiem.
31.07.2014 14:51 |

Reitings 613
vasaras_beerns un atkal nepareizi iztulkoji! Nesacepos gan, paskaties plašāk! Tikai tiešām gribēju tev palīdzēt, lai paskaties citu acīm uz to, kā spried par lietām. Bet es neņemu ļaunā, acīmredzogt tu vēl neesi gatava šo info saprast un sagremot :-)
31.07.2014 14:53 |

Reitings 400
Ha! Pēc šīs situācijas es esmu VĪRIETIS un viņš SIEVIETE!! :D
Mums ir otrādi eju uz veikalu un prasu,ko velies, lai tev nopērku?Vai ko uztaisīt līdzi uz darbu ēdamu?!Un tad atbild izdomā kautko!
Eh un tad mani tas tā tracina, jo taka man vajadzētu šo visu unvēl galva jālauž!
31.07.2014 14:55 |

Reitings 844
Reģ: 11.08.2011
Esmu līdzīga tavam vīrietim. :D ja gribu saldējumu, vienmēr skaidri pasaku, kādas firmas un garšas saldējumu vajag. Tāpat arī, ja man kāds prasa paņemt saldējumu, čipsus vai ko citu, vienmēr prasu, kādus tieši vajag. Tā kā ēdienu ziņā esmu ļoti izvēlīga, nu, man nepatiktu, ja uz dullo man atnestu ķiršu saldējumu vai tomātu čipsus, ko vispār neēdu, tāpēc skaidri pasaku, ka vajag šokolādes saldējumu un siera čipsus. To pašu sagaidu arī no citiem, jo zinu, kā jūtos, kad man atnes, ko tādu, kas man negaršo. :D
31.07.2014 15:05 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
Ja par tēmu tad man ir tikai viens vārds sakāms - kretīns.
31.07.2014 15:28 |

Reitings 613
Ja par tēmu tad man ir tikai viens vārds sakāms - kretīns.

Esmu pamanījusi, ka armands vienmēr kādu labu pērli izmet :-D :-D
31.07.2014 15:49 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Kretīns manā vecumā!
31.07.2014 16:03 |

Reitings 158
Reģ: 25.10.2013
Kāpēc Jūs pašas sarežģijat savu dzivi?
Ciest nevaru, ka cilvēki nespēj normāli, konkrēti, izteikties, bet murgo, kaut ko!
Vai nav vieglāk pateikt, gribu to, gribu šitā un tā, bez visādiem - a varbūt jā, a varbūt nē, aj izdomā pats!
Manuprāt pēc šāda raksta varētu sekot nākamais, ar nosaukumu: VIŅŠ MANI NESAPROT, AI KĀDS KRETĪNS.
un tad atkal visas tās kuras nejēdz normāli izteikties varēs raudāt spilvenā, ka viņas nesaprot un cik viņas nelaimigas!
31.07.2014 16:59 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
O, atcerējos vienu gadījumu darbā. Kolēģis brauc uz veikalu, kolēģe viņam pasūta plombīra saldējumu. Viņš atved. Plombīra. Un viņa viņam uzbļauj, ka viņš nopircis salvējumu glāzītē, nevis uz kociņa, izēd iekšu un demonstratīvi izmet to glāzīti, paziņodama, ka gribēja saldējmu, nevis maizi! :D
Nu nav brīnums, ka pēc šitādām vīrieši baidās uz savu roku kaut ko pirkt priekš sievietes, nopērk ne tādu - slikti, prašņā, kādu vajag - atkal slikti. Nabadziņi.
31.07.2014 17:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)