nabaga puisis ar to meiteni, kuri visu vakaru bija sapīkusi, jo puisis atveda kūku , bet viņai esot bijusi dieta es dievinu saldumus, kūka parastā dienā tā vispār būtu svētlaime bet ja es atnāktu ar kūku, lai iepriecinātu otru pusīti un kopā pasvinētu labu dienu un man pretī pārgriezta un apvainojusies seja - nu jomajo, goda vards ar visu to kūku ietu pie draugiem un ēstu tur Ak dievs, tak baudiet dzīvi!!!! To apēsto kūku var arī pēc tam kopīgi ''nodzīt''visdažādākajos veidos un tā pat puse dietu beidzas nakajama diena, nafig taisit scenas
Ja man draugs atnes kaut ko nu ko es točna galīgi needu - tādu lietu ir maz, bet ja nu gadās - nu bļin uztaisi tēju garšīgu, need to, ko vins ed , bet pavadiet to vakaru normali
nabaga tie cilvēki, kas ir tev apkārt ikdienā, jo ar humoru neesi apveltīta un to nesaproti, kā arī pēc viena teikuma vari uzlikt zīmogu cilvēkam. Tas, kā tu manu tekstu izlaidi caur savu prizmu un skatu uz pasauli, patiesībā ļoti daudz ko pasaka par tevi pašu!
Tas, ko es uzrakstīju un kā es to domāju:
Draugs parastā dienā atnes milzīgu kūku, zinot, ka es cenšos izvairīties no saldumiem, mana reakcija no sērijas ''oh, darling!'', apēdu mazu gabaliņu, vakarā vēl ik pa reizei pasakot, ka šis traks un iesmejot.
Kā tu lasi un redzi pasauli:
visu vakaru bija sapīkusi
(tā es nerakstīju)
bet ja es atnāktu ar kūku, lai iepriecinātu otru pusīti un kopā pasvinētu labu dienu un man pretī pārgriezta un apvainojusies seja
(situācijas dramatizēšana un interpretācija ar sevi cietējas lomā- bailes no tā, ka nesapratīs, atraidīs)
pārgriezta un apvainojusies seja
(arī šis teksts ir tavā prātā radītais, piemēram mans draugs vispār nezin, kā šāda seja man varētu izskatīties, bet ja ko tādu iedomājies, tas norāda, ka pati bieži vien ikdienā esi drama queen, tavs komentārs ar dramatizēšanu to tikai apstiprina)
nafig taisit scenas
(arī šis norāda uz tavu problēmu risināšanas veidu, ja jau ko tādu iedomājies)
bet pavadiet to vakaru normali
(nespēju iedomāties, kādam strīdam būtu jābūt, lai ''nenormāli'' pavadīti vakaru, varbūt pastāsti no savas pieredzes? )
Neuztver šo kā uzbraucienu lūdzu! Vienkārši tāda kategoriska un dramatiska cilvēku vērtēšana un nosodīšana nenāk tev pašai par labu, piedomā par to, kā tu redzi pasauli! Citreiz tas tiešām palīdz, ja kāds no malas norāda uz to, ko varbūt pati neredzi :-)