Un labāk uztaisi viņam diplomu "Viss labākais mīlnieks pasaulē", vot to gan es pieņemu ka puisis ar humora devu uztvertu un justos apmierināts ar sevi :D
Nabaga puisis!
Vai drikstetu zinat kadel tadas negativas atbildes??
Ne jau uz dzimsanas dienu to davinatu,bet tapat.
Un tur jau nekas slikts nav uzrakstits.
Kas viņam ar to diplomu jādara? Pie sienas jāliek? Jāpriecājas?
Ok, nezinu, kāds ir Tavs puisis, bet domāju, ka vairumam čaļu būtu tāds- wtf, kāpēc Tu man to dāvini.
Nina ir tads veikals welovegifts un tur ir visadi sadi diplomi gan tetim,mamma ,bralim prieksniekam un vel un vel:) Tas tads ka prikols ir,un pa cenu jautaju tadel lai zinatu vai pirkt vai labak pasai kko lidzigu uzstaisit.
Es zinu vienkāršāku variantu! Aizsūti viņam draugos dāvaniņu ! Tur ir tie īpašie uzraksti kas pēc tam viņam uz profila ir redzami. Ja nemaldos tur ar bija "viss labākais draugs" Iespēja :D
Un tas izmaksās lētāk pie tam pēc tam visiem varēsi daugiem.lv sūtīt dāvaniņas visu mēnesi :D
Ā, skaidrs. Manuprāt, ja kaut ko tādu dāvina tipa mīļu un radošu, tad pašai ir jātaisa, tā vismaz tiek pieliktas pūles utt. Ja pērc, tad kaut ko praktiskāku..
kapeec Juums skiet,ka juus paziistiet visas pasaules viiriesus? :D:D nu Jums zinaamajiem nepatii, vinas puisis varbuut ir tendeets uz taadiem miluma apliecinaajumiem.