Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Medus

 
Reitings 1270
Reģ: 23.05.2014
Biju nopirkusi ziemā cietas konsistences medu, kuru visu laiku turēju istabas temperatūrā. Šodien pamanīju, ka tas, karstā laika dēļ, kļuvis šķidrs. Vai tas kaut kā var ietekmēt medus realizācijas laiku? Kā vispār noteikt, ka medus ir sabojājies?
29.07.2014 15:33 |
 
Reitings 246
Reģ: 19.08.2013
Medus vienkārši bija sacukurojies, un karstajā laikā viņš ir izkusis. Ar viņu viss ir kārtībā.
29.07.2014 15:34 |
 
Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Vai gadījumā nebija tā, ka medus ir viens no pārtikas produktiem, kas nebojājas?

Nekas slikts nevar notikt, tā ir tikai reakcija uz temperatūru.
29.07.2014 15:36 |
 
Reitings 2840
Reģ: 29.01.2009
Medus nevar palikt vecs vai sabojāties:) Tā kā pašai nepatīk ciets medus,tad medu kausēju-ielieku burku ūdens peldē un panāku šķidru medu :)
29.07.2014 15:36 |
 
Reitings 1270
Reģ: 23.05.2014
Paldies meitenes! Nomierinājāt :)
29.07.2014 15:40 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!