Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

KABAČI UN VISS AP TO..

 
Reitings 1660
Reģ: 22.03.2014
Esmu izrakājusies pa visiem iespējamajiem recepšu avotiem un vienīgais, kas man iekritis dvēselē ir kabaču pankūkas, pildītas ar sieru vai ar malto gaļu, plānā uztaisīt kko tādu, ko Jūs taisat un kas patīk, kas garšo..

Varbūt kāda var pastāstīt kā taisa kabaču ikrus, jo internetā ir tikai ziemas konservēšanai receptes..
29.07.2014 12:21 |
 
Reitings 904
Reģ: 21.01.2013
Elīna- padalies ar kabaču pankūku recepti!
Es taisu pildītos kabačus.
29.07.2014 12:23 |
 
Reitings 1660
Reģ: 22.03.2014
Nu pildītie liekas, ka jau noiets etaps, man viss tas klasiskais apnicis :D

Par pankūciņām recepte-nozaudēju tikko, atradīšu iemetīšu :D

Bet princips tāds pats kā ar kartupeļu pankūkām, tikai cepjot izlej to mīklu pa visu pannu, apcep no abām pusēm, ieber rīvētu sieru un tad pārloka un ņem nost no pannas to pankūku, tik ņammīgi izskatījās, doma taisīt divu veidu, siera un gaļas, a gaļai klāt likt tomātu, burkānu, sīpolu, garšvielas u.tt.
29.07.2014 12:27 |
 
Reitings 1660
Reģ: 22.03.2014
Ā, lūk http://www.receptes.lv/receptes/pilditi-kabacu-placenisi/

Nebija pankūkas, bet gan plāceniši šādi :)
29.07.2014 12:29 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Tieši tikko brokastīs ēdu kabaču pankūkas.Princips tāds pats kā kartupeļu pankūkām - rīvēts kabacis (ar visu miziņu) + olas + ķiploki un citas garšvielas + milti.
Kad gatavas, pa virsu liku siera šķēlītes, lai izkūst.

Vēl mēdzu cept ripiņās, apviļātus miltos un olā kā karbonādes.

Var arī uzlikt pankūciņai sieru pa virsu un tad otru pankūku virsū.
29.07.2014 12:30 |
 
Reitings 1660
Reģ: 22.03.2014
Zakjis* tieši šo visu apskatījos internetā, bet kaut kā tie plācenīši lika sākt tecēt siekalām mutē :D
29.07.2014 12:32 |
 
Reitings 1652
Reģ: 01.02.2013
Es tikko tieši izprintēju recepti.
2 kabači
4 kartupeļi
4 olas
3 daiviņas ķiploki
100g siers
pipari
sāls
raudene

kabačus un kartupeļus sagriež ripiņās. Kārto traukā ar maliņām uz augšu. olas sakuļ ar rīvētu sieru, piespiež klāt ķiploku, sāli, piparus un pārlej pāri kabačiem. Liek vāku virsū un cepeškrāsnī iekšā uz 40min 200grādos. Pēdējās 10min cep bez vāka. Ar siera daudzumu var variēt.
Ja labpatīkās var likt arī tomātu šķēlītes un sīpolu pa starpai.
29.07.2014 12:33 |
 
Reitings 246
Reģ: 19.08.2013
Parasti cepju parastas kabaču pankūciņas vai sagriežu kabačus diezgan plānās šķēlītēs un cepju kā karbonādes (miltos un tad olās ar garšvielām). Bet ja man tiešām gribas kaut ko garšīgu tad izvāru kabaču krēmzupiņu. Kartupeļus (vislabāk jaunos) un kabačus sagriež kubiciņos. Vispirms vāra kartupeļus līdz gandrīz mīksti tad piemet klāt kabacīti. Kad viss izvārījies lieko ūdeni nolej, bet bikiņ vēl atstāj, nedaudz atdzesē un tad sablenderē. Ja vēlas var pielikt klāt kausēto sieriņu. Tā ir mana favorītrecepte.
29.07.2014 12:37 |
 
Reitings 1660
Reģ: 22.03.2014
Cannibal mmm, vot tas lūk izklausījās tik ņjammīgi..

Meitenes nebūs par sātīgu ja es to plācenīšu mīklu taisīšu kopā vēl ar kartupeļiem rīvētiem?
29.07.2014 12:39 |
 
Reitings 246
Reģ: 19.08.2013
Elīna vienkārši eksperimentē, domāju, ka nebūs baigi sātīgi ;)
29.07.2014 12:43 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Es cepu vienkārši kabaču šķēles + sīpolu gredzenus + daudz melni maltie pipari.
29.07.2014 12:45 |
 
Reitings 1806
Reģ: 18.08.2013
Mēs vakar kā reiz uztaisījām pildītos kabačus..taisīti pīlē, ar jaunajiem kartupelīšiem, zirnīšiem, tomātiņiem un burkāniņiem. Kabačus sagriež aptuveni 4cm biezās ripās, izņem viduci un piepilda ar maltās gaļas masu. Liek pa kārtām pīlē un pa starpām liek jaunos dārzenīšus no pašu dārza...mmm, tāda ņamma, tik ilgi gatavojas, kamēr viss izsautējas :)
29.07.2014 12:46 |
 
Reitings 904
Reģ: 21.01.2013
Man visgardākais ko taisu-kartupeļu/kabaču/burkānu pankūkas un tad klāt krējuma/ķiploku mērcīte! Vīrs var viens pats visu noēst un vēl uzprasīt :D
29.07.2014 12:49 |
 
Reitings 343
Reģ: 16.06.2013
Man ļoti, ļoti garšo kabaču mērce. To es atkal varu visu apēst, jo garši ļoti. :D
29.07.2014 13:49 |
 
Reitings 202
Reģ: 21.07.2014
Es kabaci sagriežu kubikos, pielieku sīpolu pusapļus, daudzkrāsainas paprikas šķēles, garšvielas un lieku cepties dziļajā pannā. Īsi pirms gatavs t.b. mīksts pielieku tomātu un pārkaisu ar rīvētu sieru. Var ēst kā veģitāro maltīti vai piedevu gaļas ēdienam.
Mana ome cepa kabaču karbonādes: kabaci sagriež ripiņās, apviļā olā un miltos.
29.07.2014 14:59 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!