Saindējos ar pārtiku pagājušonedēļ.. citi izteicās,ka varbūt vēdera vīruss, bet esmu pārliecināta, ka saindējos ar pārtiku,jo es kopā ar vēl diviem cilvēkiem nopirku pusdienas vienā vietā,paēdām un bija slikti mums visiem..galvenais,ka man parādījas sliktums nākamās dienas vakarā un pavisam slikti bija tikai aiznākamajā diena! bija slikta dūša,paaugstināta temperatūra! es dzēru mezinforti un ibumetinu,jo bija temperatūra arī.. pēc tam dzēru oglītes vairākas dienas, jo pāris dienas,kad paēdu,brīžam nelikās ok. man ari kolēģe ieteica dzert kolu,prasījās arī.
man tā bija pirmo reizi, ka saindējos ar pārtiku..tas ir traki,jo vairākas dienas jāmocās. pavisam slikti bija vienu dienu, bet nu tik un tā! un galvenais,ka vēl citi cilvēki bija vērsušies pie ārsta,kuri bija ēduši turpat, kur mēs. manai draudzenei vispār bija tik slikti, ka bija jāpilina sistēma un arī jāvemj..kad apēd kaut ko. .
ārstam vajadzētu zināt labāk, bet domāju,ka oglīte nenāks par ļaunu. un tagad var nopirkt to sorbex, tā ir tā pati ogle,tikai tad pietiek,ka iedzer 1 kapsulu,nav jādzer vairākas oglītes uzreiz. bet oglītes ar labas, nekāda vaina.
veseļojies, Mi amor!
un varbūt tiešām jāveršas PVD! mēs ar te domājām,ko darīt,bet mums teica,ka tad jānodod analīzes... lai pierādītu. man teica,ka tas bacilis organismā turpoties 10 diena,skaut vai pašsajūta uzlabojoties.