labdien
vai jums būtu kādas labas drēbes kas neder ko varētu man atdot? man ir humpaļu drēbes par to skolā visi smejās. vai jums būtu kādas drēbes kuras var nopirkt rīgā veikalos? es negribu skolu jo tur mani apsaukā par smirdīgo, ka mani vecāki ir nabagi un man ir nestilīgas drēbes. varbūt kādai ir kāds penālis skolai? vienmēr kad klases biedri brauc ekckursijās es nekad nebraucu jo mums nav naudas jo mamma dzer bieži, raud un saka ka drīz vairs nedzers
es gribētu jaunas bikses tikai ne ar platiem galiem skolai kādu blūziņu. man kauns teikt mammai bet man jau sākušas augt krūtis par ko mani klases meitenes apsmej jo man nav nopirkt krūšturs
Yesterday, man tiešām patlaban ir ļoti bail ko solīt, jo negribas, ka sanāk tā - visas nodod man mantas un es palieku ar tām. Jo Kintija diemžēl vispār neatbild! :(
Es arī vēlētos iesaistīties. :)
Ar drēbēm un apaviem nevarēsu palīdzēt, jo esmu cita izmēra. :)
Tā kā bieži sūtu no ebay, tad labprāt iemetīšu groziņā kaut ko Tev. :)
Tikai atsūti, lūdzu, savu adresi man vēstulītē, jo es tad sūtīšu caur pastu! ;) Tas gan nebūs tagad un tūlīt, bet būs! :)
Man liekas, ka to vajadzēs mums meitenēm sarunāt privāti, nevis publiski runāt, kur tiksimies, cikos, kā sauc meiteni, kur dzīvo. Vispirms jāsagaida kāda atbilde no viņas.
^didii
Sīkie mēdz būt nežēlīgi. Ja visiem ir veikalā pirktie plastikāta vāciņi, tad citu piegājienu var nesaprast, pat, ja tas ir foršāk un oriģinālāk.
saprotams,ka meitene nevar laikam ilgi pie interneta un laikam nepaspēja nosūtīt vēstules, ja nav grūti,lai raksta te visu komentāros,es labprāt šo to nosūtītu pa pastu vai nodotu kādam kas brauks pie šīs meitenes,ja visu varēs sarunāt :)
Piekrītu! Man audzināmā klasē ir meitene. Visai nabadzīgā + mamma ļoti veca, līdz ar to viņas skatījums uz dzīvi arī ir kāds ir...Briesmīgi, ka meitenei sākas MR, bet viņa īsti nezināja ko darīt...Gājām abas kopā pie skolas medmāsiņas. Un sarunas, sarunas, sarunas...Tā meitene gada laikā ir tik ļoti izmainījusies!
Es gan nevaru piedāvāt palīdzību, bet iedomājos ka meitenei varētu noderēt sportam drēbes, kā te jau teica ka sporta bikses var ziedot, tad varbūt arī kādu sporta kreklu var kāds noziedot(lai gan parastie krekliņi tam ar labi noder), bet galveno kārt kādus sporta apavus!
Sīkie mēdz būt nežēlīgi. Ja visiem ir veikalā pirktie plastikāta vāciņi, tad citu piegājienu var nesaprast, pat, ja tas ir foršāk un oriģinālāk.
Bet labāk var iemācīties foršā veidā atšķirties no pārējiem, nevis tīri sekot baram, kas visi ir vienādi. Šajā gadījumā runa ir par grāmatu vāciņiem, bet arī dzīvē šāda prasme noder. Cita lieta ir par labākām drēbēm un tiešām vajadzīgām lietām, kā higiēnas preces, bet nu tur, kur nav ne vainas arī pieiet ar izdomu, nesaskatu šķēršļus. Mums skolā arī bagāto vecāku bērni mēdza vākot ar tapetēm, jo tā skaistāk.