vai varētu atdot drēbes

Reitings 12
Reģ: 27.07.2014
labdien
vai jums būtu kādas labas drēbes kas neder ko varētu man atdot? man ir humpaļu drēbes par to skolā visi smejās. vai jums būtu kādas drēbes kuras var nopirkt rīgā veikalos? es negribu skolu jo tur mani apsaukā par smirdīgo, ka mani vecāki ir nabagi un man ir nestilīgas drēbes. varbūt kādai ir kāds penālis skolai? vienmēr kad klases biedri brauc ekckursijās es nekad nebraucu jo mums nav naudas jo mamma dzer bieži, raud un saka ka drīz vairs nedzers
es gribētu jaunas bikses tikai ne ar platiem galiem skolai kādu blūziņu. man kauns teikt mammai bet man jau sākušas augt krūtis par ko mani klases meitenes apsmej jo man nav nopirkt krūšturs
27.07.2014 19:19 |

Reitings 43
Reģ: 16.07.2014
Kāda jēga te celt tādu traci.
Ja gribi palīdzēt, tad palīdzi, ja ne, tad ignorē.
Meitene taču pati nevar sev drēbes nekur nopirkt, jo nav nauda. Un bērni ir nežēlīgi šajos laikos, drēbēm skolā ir tiešām nozīme. Protams, šaubos vai apkārtējo attieksme mainīsies, ja būs labākas drēbes. Jo māte tāpat ir alkoholiķe un citi apstākļi iespējams arī nav labākie.
Nekas slikts jau nenotiks, ja atbrīvosies no drēbēm, kuras nelieto. Ja gribi konkrētāk zināt stāvokli, tad uzraksti vēstuli, sazinies.
27.07.2014 23:13 |

Reitings 2267
Reģ: 01.06.2014
Jūs kaut kā saasināti uztvertat to "braukšanu skatīties". Es nedomāju, ka kāda te tiešām domā braukt skatīties uz meiteni kā uz zvēriņu no zoodārza. Piemēram, ja meitene būtu no manas pilsētas un man būtu viņai derīgā izmēra drēbes, es labprāt tiktos ar viņu dzīvajā, parunātos par dzīvi, uzzinātu tuvāk par viņas apstākļiem, jo varbūt varu kā citādi palīdzēt, ar piepelnīšanās iespējām, padomu utt., nevis vienkārši iegrūstu maisu ar drēbēm rokās vai vēl labāk - nogādātu attālināti caur starpniekiem/pa pastu. Man, piemēram, būtu vienalga, kur nonāk tālāk manas noziedotās mantas, vienkārši liekas, ka arī parasta cilvēcīga saruna vai citādas iespējas var palīdzēt. Es gan neesmu labdarības fanāte ar naudu, mantām un arī šoreiz nevaru palīdzēt, tāpēc, iespējams, kaut ko nesaprotu.
27.07.2014 23:28 |

Reitings 101
Reģ: 20.05.2014
Kas teica,ka vēlos iet pie viņas uz mājām? Vai es kāds tirāns? :D :D
Es vienkārši gribu aizbraukt satikties,izrunāties,noskaidrot,kas viņai tieši trūkst (neskaitot drēbes).Kā es varu palīdzēt,ja nezinu situāciju kārtīgi? Piemēram kā to uztvers māte? Vai piemēram mājās ir ar ko mazgāt tās drēbes? Protams,ka uz dullo nedāvināšu labas mantas kur pagadās!
Mazums,sadraudzējos un varu palīdzēt patstāvīgi? Turklāt dzīvoju netālu :)

Ārprāts,mājās,apskatīt,nopētīt...njaa :D :D :D
28.07.2014 10:27 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Vispār ja tā padomā, vai autorei savos 13-14 gados nav iespējams kaut kur piestrādāt? Kaut vai pa vakariem kā apkopēja, kaut vai caur pazīstamiem, vai arī pastrādāt kā auklīte ko daudzi šai vecumā ir darījuši. Manu prāt tā būtu laba iespēja nopelnīt un tad ar kaut ko vairāk atļauties no tā ko vēlies, ja vien protams esi gatava strādāt.

Protams saprotu ka mātēm nav tā labākā gaume attiecībā uz meitu apģērbšanu, bet ja jau tā māte ir tāda baigā dzērāja, tad es esmu pārsteigta ka viņa vispār atļaujas kaut vai santīmus tērēt priekš drēbēm kas ir paredzētas meitai. Iespējams ņemot vērā šo stāstu, var būt ka viņš ir drusku piepušķots, nesaku ka tā ir, tik turu spēkā tādu variantu.

Par to iešanu uz autores dzīves vietu un visa novērtēšanu man ir dalītas domas, no vienas puses ja šis stāsts ir īsts, tad iedomājieties kā jūs justos ja svešas sievietes nāktu pie jums mājās visu novērtēt, it īpaši ja tā jau ir kauns par to, pie tam arī tas ka mātei tas varētu nepatikt un tik pat labi ātri vien varētu izsaukt policiju un tad nu būtu brīnumi.

No otras puses ja stāsts ir piepušķots tad autore protams pazudīs, vai arī sāks melot vel vairāk, apčakarēs jūs utt.

Ieteiktu drīzāk dabūt kādu reālu pierādījumu no autores, kaut vai lai nobildē tad kā viņa izskatās/viņas dzīvokli blakus pieliekot lapu ar piemēram savu cosmo niku vai kaut ko, nu nez... Bet te tā svešus cilvēkus tak neviens negribēs laist savās mājās.
28.07.2014 10:48 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Joker- meitene taču jau rakstīja, ka piestrādājusi , bet māte visu naudu atņemot.
28.07.2014 10:53 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
es nezinu, man pat pašai īsti negribot ir grūti uztver šīs diskusijas nopietni, lai arī es gribētu ticēt, ka otrā pusē tiešām ir izmisusi meitene.
ja tā tiešām ir, labprāt tev varu kaut ko aizsūtīt pēc skapja revīzijas kaut vai ar pasta staciju, ja Xs/S izmērs ir ok.
28.07.2014 10:55 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Dzīvoju netālu no Dobeles, ir pāris penāļi... Ar drēbēm gan diemžēl ir kā ir, nesen visu izrevidēju. Uzraksti man vēstuli, kintija, varbūt varam ko sarunāt! Ja vajag vēl kaut ko no mācību piederumiem, droši saki man, centīšos palīdzēt! Atraksti man šeit pat cosmo, sarunāsim :)
28.07.2014 10:56 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Joker- meitene taču jau rakstīja, ka piestrādājusi , bet māte visu naudu atņemot.

Ak tad to no vakardienas jau piemirsu, es tik tā pa lielam izlasīju pēdējās lapas ierakstus. Bet ja tā, vai tā māte līdz pēdējam santīmam zin cik tā meita nopelna? Ja nē tad var jau ar ko pa kluso paturēt sev.
Nu nez, es atvainojos ja kļūdos, bet man kaut kā līdz galam nav ticamība ka meitene kurai ir tik slikti apstākļi nāktu un te prasītu svešām sievietēm drēbes.. Un no visiem portāliem tieši šeit. Tad jau drīzāk es pa priekšu zvanītu uz tiem palīdzības numuriem, ja jau ir arī drosme šeit izklāstīt dzīves stāstu.

Bet protams ja stāsts ir īsts tad tik vēlu veiksmi lai dabū autore tās drēbes un visu kas viņai vajadzīgs.
28.07.2014 10:59 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Māte sakot priekšniecībai, lai meitas algu atdodot viņai, jo šī varot notērēt vai pazaudēt.
28.07.2014 11:00 |

Reitings 2267
Reģ: 01.06.2014
Protams saprotu ka mātēm nav tā labākā gaume attiecībā uz meitu apģērbšanu, bet ja jau tā māte ir tāda baigā dzērāja, tad es esmu pārsteigta ka viņa vispār atļaujas kaut vai santīmus tērēt priekš drēbēm kas ir paredzētas meitai. Iespējams ņemot vērā šo stāstu, var būt ka viņš ir drusku piepušķots, nesaku ka tā ir, tik turu spēkā tādu variantu.

Cilvēki, kuri slimo ar alkoholismu, arī ir dažādi. Tāds cilvēks var strādāt, pirkt drēbes, pārtiku, bet tāpat dzert daudz un teikt, ka viņš ir slims ar alkoholismu, nebūs piepušķojums.
28.07.2014 11:05 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Kad būšu LV, varu iedot kādai jaukai cosmietei sūtījumu, kas regulāri braukā uz Dobeli :)
28.07.2014 11:24 |

Reitings 70
Reģ: 26.07.2014
Vāks,te palasot mati ceļas stāvus :)
28.07.2014 11:32 |

10 gadi
Reitings 847
Reģ: 17.10.2013
Čau ! :)
Ja tas nav trollis es tev varu palīdzēt .
Tieši ne es , bet mana krustmeita (13 gadi) var tev noteikti palīdzēt ! Viņas mamma visu laiku sūdzas , ka drēbes viņai ir par daudz , pati arī daudz ko nevelk . Viņai ir xs/s izmērs . Mana krustmeita var atbraukt uz Dobeli un nodod paciņu. Uzraksti man privāti šeit pat cosmo. Iedošu viņas kontaktus lai vari sazināties . Un ja kas - viņa visam tam piekrīt !! :)
28.07.2014 11:32 |

Reitings 6750
Mēs ar Moongirl varam palīdzēt, bet kintija diemžēl nozudusi :( Žēl, aizbiedējāt meiteni :(
28.07.2014 11:35 |

10 gadi
Reitings 847
Reģ: 17.10.2013
Mincis , jā . Žēl , bet varbūt viņa strādā vai vēl guļ , tādēļ nevar uzrakstīt .
28.07.2014 11:40 |

Reitings 16391
Minci, Tu bieži uz Rīgu braukā? :) Ja Kintija tomēr parādās un kad es arī būšu LV.. varbūt varētu sazināties? :)
28.07.2014 11:51 |

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
Būtu labi zināt vismaz gurnu apkārtmēru, meitenes vēlajamajām biksēm. Man stæv kādi 3 jauni diesel pāri ar visām birkām, bet pirkti Holandē, tapēc izmēri atšķiras.

Es meItenes vietā jau pēc pirmās lapas būtu aizbiedēta. Ja situācija ir tik traka, tad vajag drosmi jautāt. Un ja pretī šādi..
28.07.2014 11:51 |

Reitings 6750
cormeum, nu tā... jāsaka, ka kaut kad tuvākajās dienās braukšu un vēlāk tikai uz augusta beigām. Skaidri zinu, ka 28. augustā būšu Rīgā. Ja nu līdz tam sanāk uzturēt kontaktu ar Kintiju, tad varam noteikti sazināties! Jāskatās, kā notiks viss uz priekšu :)
28.07.2014 12:03 |

Reitings 1501
Reģ: 18.07.2012
Vai tad viņu nesauca Elīza? Bet nu vienalga, gan jau uzradīsies, ja tiešām vajadzēs palīdzību.
28.07.2014 14:17 |

Reitings 16391
Minci.. ja apstākļi sakritīsies labvēlīgi (es LV, Kintija atsaucas), varam augustā organizēt vien' randiņ' :D :D :D
28.07.2014 14:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits